top of page

Jesus/Sananda – Új Szentírás 3. fejezet

Én vagyok, Sananda.


Régóta hiszik, hogy Isten bünteti azokat, akik nem hisznek benne vagy azokat, akik nem fogadják el az Egy Isten gondolatát, azok egy szörnyűséges túlvilági létre lesznek ítélve. Ehhez a hitrendszerhez gyakran kapcsolódik az a hit, hogy akik nem fogadnak el engem, Jézust, mint a Megváltót, hasonló körülmények között fognak szenvedni - a pokolban égnek vagy kimaradnak a dicsőséges mennyországból.

Határozottan szeretném állítani és feltétlenül, hogy egyik ilyen hiedelem sem igaz. Hadd válaszoljak ezeknek a gyakori és elterjedt nézeteknek minden részére.

1. Az Isten sohasem büntet és én sem. Úgy látjuk ma a büntetést, mint ami kegyetlen, elfogadhatatlan és hatástalan.

2. Nincs pokol. Te magad teremted meg a saját életedet és a túlvilági életed körülményeit a tetteiddel és erőfeszítéseiddel a Földön vagy máshol töltött életed során.

3. Egy Első Teremtő van, az egyetlen, akit úgy is hívunk, hogy a Teremtés Atyja. Nem igényli, hogy őt valaki is imádja. Ő a Teremtők Teremtője, az Istenek Istene, ahogy mondhatod. Ő EGY és nem férfi vagy nő.

4. Az Első Teremtő mindennek a kezdete és a forrása. Ő teremtett engem és ő teremtette az Egyet, aki a te személyes Istened, az Anya/Atyaisten, aki a Tejútrendszer Teremtője. Ők Egyek és ők mind férfi és nő.

5. Az Anya/Atyaistent sok néven nevezik: Yahway, Jehova, Allah, Shiva, Alcyone, Mother Sekhmet, Zorra and Saraya és sok egyéb. Megjegyzem, hogy a nevek többsége férfinév. Ez meg fog változni, hogy megmutassa az igazat, az ő egyenlőségüket.

6. Nem úgy gondolok magamra, mint a Megváltótokra, és nem kívánom, hogy imádjatok. Én az vagyok, aki a Föld bolygó emberiségének Felemelkedését vezeti és átlátja. Az én nagy feladatom az, hogy hasznos legyek és szeretetet, vigaszt, egészséget nyújtsak és támogassak mindenkit, függetlenül attól, hogy folytatott-e vallási gyakorlatot. Mindenkire a testvéremként tekintek.

7. Isten Anya/Atya és én az egész emberiséggel együtt terveztük meg ezt a Föld-tervet, amely a legnagyobb lehetőséget tette lehetővé a lelkek növekedéséhez – azoknak a lelkeknek, akik az Anya/Atyaisten gyermekei és másoknak is, akik más bolygókról és galaxisokról jöttek, pl. megtapasztalni a kihívást jelentő környezetet, milyen az élet a Föld bolygón.

8. Az Isten Szeretet. Én Szeretet vagyok. A könyörület, megbocsájtás, remény és öröm az Szeretet. Ha te érzed és reagálsz ezekre az érzésekre, akkor velünk vagy és Mi Egyek vagyunk veled.

Van egy másik gyakori elképzelés is, amit most meg szeretnék nevezni. Eszerint mi tőletek, emberektől a mi szavainkhoz való engedelmességet várjuk el. A ti engedelmességről alkotott elképzelésetek magával hordozza az egymástól függés gondolatát. Mi ezt nem akarjuk vagy kívánjuk. A háromdimenziós Földön élő embereknek szabad akaratuk volt és van.

Az emberek értelmesek és képesek a független gondolatokra és tettekre a Földön töltött inkarnációjuk alatt a harmadik dimenziós állapotukban. Ez az állapot egy különleges kihívást tesz lehetővé. Annak tudta nélkül, mi a múlt és a jövő, vagy mi van a földi léten kívül, meg kell találnotok az utatokat a képességeitek szerinti működés legmagasabb szintjéhez. Ebben a folyamatban többségetek szintén felismerte a Teremtőjéhez fűződő kapcsolatot a szívében, amely veleszületett.

Mi ünnepeljük a ti független növekedéseteket és kutatásotokat. Nem akarjuk elnyomni vagy korlátozni a ti kutatásaitokat vagy felfedezéseiteket. Ezzel együtt, mint a növekedésetek visszaesését, megértjük, hogy a felfedező hibákat, baleseteket, sőt meggondolatlan elfordulásokat is fogtok tapasztalni attól, ami a Legjobb Jót szolgálhatná.

Látjuk, hogy ti a hibáitokat a tanulásra és a magasabb tudatosság fejlesztésére használjátok. Ez egy sok életet tartalmazó folyamat, és mi türelmesen várni, nézni és hallgatni fogjuk, amint ti teszitek a dolgotokat, és a próba-szerencse kísérleteken keresztül meg nem találjátok a belső irányítást, ami az Istennel való kapcsolatotok.

Nem avatkozunk bele az életetekbe, akkor sem, ha rosszul mehetnek a dolgok, vagy akkor sem, ha az általatok kriminálisnak nevezett viselkedésbe vagy pusztító cselekedetekbe keveredhettek. A veletek megkötött szerződésünk köt minket, hogy hagyjuk, hogy élettartalmakon keresztül a ti a leckéiteken dolgozzatok addig, amíg megtaláljátok a válaszokat a tetteitek következményeinek megtapasztalásával, akár egy egyszeri élettartamon belül, vagy a túlvilági áttekintésed alatt, amikor a saját tetteidet azoknak az érzéseivel és szemével látod, akikkel azt művelted.

Ebben az életben a vétkekért nincs büntetés. Még a gyilkosságot is meg lehet érteni, mint önvédelmet és így megbocsájtható. Azokat, akik elvesztették a kapcsolatot a szívükkel, akik „fekete kalapot” kaptak, előszeretettel és előnyben részesítve várjuk vissza, ha tenni akarnak azért, hogy a Fényben legyenek. Ha nem, akkor végülis „nem teremtettek”-ké válhatnak, a molekuláik szétesnek a „minden, ami van”állapotba, de ez az ő választásuk lehet, nem a mienk.

Mert értjük és látjuk, hogy az életetek az emberi testben, ami csak egy pillanat a lélek-életetek tapasztalatában, nem annyira fontos és értékes lét, mint bármelyik pillanat a lelketek fejlődésében. Úgy értékeljük az emberi életet, mint a Lélek Emelkedése Nagy Tervének egy részét, nem úgy, mint önmagában egy végsőt, mert nincs vég.

Titeket, mint felemelkedő lelkeket látunk, akik éppen azokban a testekben laktok, amelyeket erre az élettartamra fogadtatok el, hogy viseljetek. A nemeteket, az itt tapasztalt környezeti feltételeket és kihívásokat, veletek együtt terveztük meg a felsőbb énetekkel a magasabb dimenziókban való tartózkodásotok alatt. A nehézségeitek iránti mély szánalom ellenére, ha mi közbelépnénk, hogy megszüntessük a fájdalmat vagy a nehézségeket, amiket itt megéltek, akkor megszegnénk az első univerzális törvényt, amit az Első Teremtő fektetett le – hogy nem avatkozhat be erővel az egyik a másik dolgaiba.


Értjük, hogyha egyszer ennek az élettartamnak vége lesz, fájdalom és szenvedés következik, amely csak emlékezet-impulzusként szolgál, hogy jobban megérthesd a mások iránti együttérzést és szánalmat. Ebből a magasabb dimenziójú látószögből nézve, amelyben minden inkarnációk között tartózkodó lélek osztozik, minél nagyobb a kihívás, amely még akár nagy fájdalmat, éhezést, szenvedést és erőszakos halált is tartalmazhat, annál hatásosabb a tanult élmény.

Értjük, hogy ez a magasabb dimenzióbeli látásmód ellentétes azzal, amit az itteni élettartamod alatt érzel vagy gondolsz, és mi szimpatizálunk az ellenérzeteddel, amit akkor tapasztalsz, hogyha mást látsz szenvedni. Arra biztatunk titeket, tegyetek erőfeszítéseket a szenvedés enyhítésére a bolygón, de figyelmeztetünk titeket, hogy az egyéni szerződésekbe nem lehet beavatkozni.

Most, 2013 augusztusában, mivel a Földanya az 5. dimenzióba emelkedik és ti várhatóan egy csoportként vele együtt emelkedtek, minden lélek szerződése, amely nagy kihívásokról és nehézségekről szólt, ezennel fel lett függesztve. Bármilyen folyamatban lévő egyezség az előző terv része lehet a közeledő Felemelkedés egyedi feltételei miatt. Ez minden lélek felelőssége, hogy értékelje és megértse, hogy az új szabadság mit jelent.

Csodáljuk és értékeljük azt a fejlődést, amit egy lélek képes tenni az Isten iránti szeretet érzése, látása, gondolata és tudása irányában a 3. dimenziós élet valóságában. Ez inkább a növekedés diadalának tudta nélkül vállalt szófogadás – egy belső irányítottságú képesség a tudatosság magas szintjének elérésére, miközben a Föld bolygó még az alacsony rezgési szinten van. Ez univerzálisan úgy látható, mint a lélek fejlődésének a diadala.

Mivel a lélek a Földi élettartama alatt számtalan nehézséget tapasztalhat meg, ez a terv a Kozmoszon keresztül nézve egy magasan értékelt törekvés – olyan, mint a lélek növekedésének olimpiája - és nagyon kívánatos lehetőség. A Földön letölthető élettartam kiváltsága régóta egy magasan jutalmazott próbának tekinthető az illető jellemére, rugalmasságára, kitartására és Hitére nézve. Csak azt kérjük, hogy a lehetőségeteket jutalomként értékeljétek, és ennek megfelelően használjátok azt.

Azt kérjük, hogy ezeket a szavakat figyelmesen fontoljátok meg; jól tűnődjetek el rajta, mert ebben az üzenetben megadjuk nektek a választ a kérdésetekre: Mi a lényege az Életnek? Ha teljesen megértitek, mi van ez a terv mögött, amit ti magatok készítettetek, akkor tudni fogjátok, hogy ez nem ok a panaszkodásra, ez nem a ti saját valótok általunk történt elnyomása.

Nincs ok sajnálkozni magatokra nézve a bűnösség miatt, hogy mit tettetek olyan régen, mert pillanatokon belül a Fény felé fordulhattok, velünk együtt csatlakozva, és ebben a pillanatban eléritek a ti saját üdvösségeteket. Az üdvösség a mi szemszögünkből nézve a csalás, a Sötétség, a gyötrelem és a fájdalom elutasítását jelenti és a Felemelkedést a tudat magasabb szintjére. Ez minden lélek célja a Kozmoszban.

Kapcsolódj hozzánk Szeretetben, Békében, Könyörületben és Harmóniában, és megismered az Egy boldogságát.

A ti Sanandátok vagyok, az Első Teremtő és az egész emberiség szolgálatában.

Kiadta: Kathryn E. May, on August 8, 2013, 6 pm. EDT

Csatornázta: Kathryn May, Aug, 5, 2013, 12 pm.

Az üzenet másolása csak a teljes szöveg törlés és változtatás nélküli formájában, a szerzőre és a weboldalra való hivatkozással engedélyezett. Who Needs Light? | | kemay@aol.com |


Régebbi írások
Még nincsenek címkék.
bottom of page