top of page

Sananda/Jézus: Új Szentírás (átirat 2015) 6.fejezet

csatornázta: Christine, New York, 2015. július 21.

Felébredés, Egészség, Egység
A fátyol minden nap vékonyodik

A ma egy történelmi időpont. A ma alatt nem a szószerinti időpontot értem; úgy értem ez a hét/hónap/pillanat. Ti részesei vagytok annak a tervnek, ami évmilliók óta folytatódik. Sokan kérdik: „De mi csak egy kis bolygó vagyunk itt a Tejútrendszerben. Mi tesz minket olyan különlegessé, hogy az egész Univezum minket figyel? Ez egy jó kérdés. Az igaz, hogy mi kicsi része vagyunk az egésznek a méretünk alapján, de ez nem egy fontos mérték a Kozmikus feltételek szerint. El fogom mondani miért.


Az egész Univerzum össze van kapcsolva. Minden egy, így bármi történik bárhol – bármelyik dimenzióban, bármelyik életszakaszban – egy végighullámzó hatással van minden más létezőre és eseményre, megváltoztatja más lények és még a bolygók életszakaszának a lefolyását. Annyira összekapcsoltak vagyunk, hogy egy a Vénuszon tett elhatározás vagy egy közös választás az Arkturuszon mind hatással vannak a Földre. Ez az oka, hogy a Föld ennyire fontos ebben a pillanatban, ebben az életszakaszban meg sokszorosan. Átadok nektek egy elképzelést a sok fontos változat közül.


Amint a Galaktikus egyedek, a Földön lakó emberek is tudnak arról, hogy az elme és az érzelem kombinációi nagy teremtőképességet adnak nekik. Most tanuljátok a megjelenítését annak, amit akartok és az Univerzális Törvény alkalmazását, hogy semmit sem lehet megteremteni vagy megsemmisíteni, csak át lehet alakítani. Ti, amint az „Én Vagyok Jelen, az Isten”, erővel rendelkeztek, hogy mindent megváltoztassatok, amit megérintetek, mindent, amire gondoltok, az elmétek erejével, amint Isten teszi. Ti mint csecsemők játszotok a tűzzel – nincs elképzelésetek a cselekedeteitek bolygótokra gyakorolt hatásáról, és kevéssé vagy egyáltalán nem értitek ennek a kihatását a körülöttetek levő tudatos lényekre.


A felejtés fátyla, amely a személyes múltatoktól, a bolygótok történelmétől és az Univerzumban betöltött helyetektől választ el, most közületek sokaknál felemelkedik, amint az nyilvánvalóan meg fog történni mindannyiótoknál. Kezditek észrevenni, hogy a tudásotok körülöttetek levő világról kitágul; úgy érezhetitek, hogy egyre inkább telepatikusak, és minden területen egyre tudatosabbak lesztek. Ez segít nektek helyreállítani a kapcsolatokat magatokkal, mint a szent lényekkel, akik vagytok, a Felsőbb Énetekkel és Velünk. Igen, ti szent lények vagytok, mert Isten teremtett titeket. Mindenki, aki körülöttetek van, szintén szent. A bolygótok, a növényzet és az állatvilág, még a sziklák is és a föld a lábatok alatt – mind szent formái a Életnek, részei az egésznek, amelyet Isten hozott létre.

Ti Anya/Atyaisten képzeletének vagytok a teremtményei, amint azt az ősi tanítás mondja nektek. Ez nem egy furcsa leírás. Ez igaz. A Földön az összes lény Isten; az egésznek minden része Isten. Én Isten vagyok és ti is. Már évezredek óta elrendeltetett, hogy egy napon teljesíteni fogjátok a Szeretet és Fény teremtő erejének ezt az ígéretét, mert ez az Isten. Titeket erőteljes teszteknek tesznek ki, mert egy nagyon felelősségteljes dolog az a kiképzés, ahol „Isten-akcióban” formává kell válnotok. A Föld-Terv eredetileg ezért lett megtervezve. Ennek a célja a lelkek próbatételére volt. A ti célotok a Társ-Teremtés megtanulása A lelkek képzésében nincs fontosabb, mint megtanulni teljesen elsajátítani és elfogadni az egyén teremtő-képességének az erejét és teljes mértékben rendelkezni ezzel az erővel. Nem szabad ennek az erőnek a természetét eltéveszteni, elfeledni, tagadni, amely egy szempillantás alatt felemel vagy elpusztít. Ez a lecke valóban egy kihívás. Életszakaszok ezreibe kerül, hogy tényleg a legjobban elsajátítsátok, hogy a cselekedeteitek másokban milyen érzést váltanak ki. Ez a ti utatok, hogy megtanuljatok, megtapasztaljatok minden fajta életszakaszt és sajátítsátok el a természetetek Igazságát és azt a felelősséget, hogy az erőtöket megfontoltan és csak a Legnagyobb Jóra használjátok.


Tudni fogjátok, ha már jól felkészültetek a magasabb dimenziókra, ha figyelmesen megvizsgáljátok azt, hogyan reagáltok az itt olvasott szavakra. Hitetlenek vagytok? Gúnyolódtok azon az elképzelésen, hogy nagy erőtök van, hogy az elmétekben megtalálható minden látható bizonyíték a ti saját erőtlenségetekről és gyámoltalanságotokról, ami hatással van a ti saját életetekre? Úgy mutatjátok magatokat kedveseim, mint aki nem tanulta meg az Első leckét? Nem láttok, ezért nem láthatjátok a bizonyítékot, ami előttetek van. Ennek a gyakori betegségnek, az emberi vakságnak az az orvoslása, hogy be kell lélegezni a Forrás levegőjét, érezni a saját Életerőt, amely áthalad a vénáidon, és eltüntetni az illúzió és a tévedés homályát. Itt az ideje, hogy felébresszétek a szíveteket, mert az a Bölcsesség, az Éleslátás és az Igazság forrása.


Titeket csak az agyatokkal történő gondolkodásra neveltek, a szívetek hangjának eltörlésére, a koponyátokon belüli elképzelésekkel való játék érdekében. Ez vakság. Ezeket a gondolatokat valaki a a környezetetekből, a kultúrátokból, a vallásotokból vagy a családotokból ültette az agyatokba. Sokat a cabal hozott létre, hogy irányítson és leigázzon titeket. Ezek nem a ti saját gondolataitok és elképzeléseitek, mégis igaznak és még értékesnek is tartjátok ezeket. Most a fejlődésetek idejében és amikor megkapjátok ezeket az új leckéket, hogy segítsenek nektek az átmenet megtételében, szándékos vakság az agyatokra hagyatkozni, hogy az vezesse az életetek elhatározásait.


Figyeljetek befelé kedveseim, hogy aktiváljátok és energetikussá tegyétek a bennetek levő Forrást! Ezek a testek, amelyeket az utazásra kaptatok, a húsvér megjelenései az Isteni bölcsességnek, kegyelemnek és a Szeretetnek. Ti éreztek fájdalmat. Ez válasz a helyreállításról, hogy szakítsátok meg az irányvonalat, hogy figyelmeztessen titeket, hogy védeni kell a szent éneteket. Nagy örömet, vidámságot és beteljesülést éreztek, ha a Fény felé haladtok. Nagy szeretetre vagytok képesek, és ha megengeditek ennek az áldott érzésnek, hogy irányítsa minden pillanatotokat, akkor a velem és a Teremtőnkkel való Egység gyönyörűségét fogjátok érezni. Semmilyen külső nehézség vagy kihívás nem tudja elszakítani ezt a kötést, ha egyszer ezt a magatokénak tartjátok.


Nektek szabad akaratotok van. Hátat tudtok fordítani a Felemelkedés növekvő csodájának. Meg tudjátok ragadni a hozzátok tartozó dolgokat és az elképzeléseket, eszméket, amire tanítottak titeket, amik a múltba visznek, mert ez az, amit ti feltehetően ismertek. Igen, ez a ti agyatok, ezt mindenki tudhatja, de a testetekben, a szívetekben, a csakráitokban épül fel a jelenlegi életszakaszotokra választ adó teljes rendszeretek, ahol a korszakok bölcsességét hordozzátok. Nyissátok meg az elméteket (a belső Tudást, amely túllépi a jelenlegi agyatokat), és lehetővé teszi a Fény és a Szeretet áramlását, hogy átmosson titeket. A minden Ami Van Forrása a Szeretet. Nektek csak meg kell engedni magatoknak, hogy erre nyitottak legyetek, és az igazzá teszi és meggyógyítja a fájó szíveteket és rendbehozza a testet, amit úgy tönkretettek az egy életen át ható toxinok a sötétségben. A gyógyulás az mindig egy közös tapasztalat Sokan közületek tudnak a gyógyító ülésekről, amire megkértük a családunkat a földön, a Fénymunkásokat, hogy szervezzék meg az egész bolygón, magán-összejövetelekként, lelkigyakorlatként és az interneten keresztül. Sokan jöttek meggyógyulni és még többen önkéntesként, hogy kapcsolódjanak a gyógyító energia felajánlásában a testvéreikhez. Nézzétek kedveseim! Látni fogjátok, hogy napról napra bizonyítjuk a „szándék erejét”. Ha az a szándékotok, hogy gyógyuljatok, és egészségessé váljatok , akkor az meg fog történni. Így ti bizonyítjátok a kételkedőknek, hogy az emberiség valóban egy nemeslelkű és gondoskodó faj.


Bármikor akárki akárhol elkötelezett a gyógyulásban, bár a lényeg a kérésen és az elfogadáson van, a gyógyító energiák mindenkire hatással vannak. Amint egy személy meggyógyult, az a szó szoros értelmében kikövezi az utat a többieknek a gyógyulására is. A gyógyulásotok tőletek függ, ez a ti ünnepélyes meghívásotok a gyógyulásra, amely az átalakulásotokat okozza, az akaratotoknak megfelelően tudja aktiválni és elfogadni a gyógyulást. Ilyen módon a gyógyítók és a meggyógyítottak is egészségessé válnak a Földön egy fontos és tartós áradatban.


Együtt megváltoztatjuk a világot, együttes gyógyulás egy időben. Bemutatjuk, hogy valójában nincs olyan dolog, hogy különálló gyógyulási esemény, mert ahogyan minden gyógyulás lezajlik, a „betegség”, amelyet az egyének különállóan viselnek, elveszíti az erejét, és a többiek megtanulják lerázni azokat a gondolatokat és érzéseket, amelyek táplálják és fenntartják azt a betegséget, amiben szenvednek. A szakértő és szeretett Arktúriai Gyógyítók Az Arktúriaiak, azok számára, akiknek nem ismerős ez a név, egy magasan fejlett és különösen szakértő csoportja az Arcturus bolygó lényeinek, akik az emberiséget alaposan tanulmányozzák. Az Arkturusziakat elbűvölte a szív/elme/lélek/test szervezet ezekben a humán egyedekben, és ők keményen dolgoztak, hogy megértsék a teljes kölcsönhatást az érzelem és a gondolat között. Ők nagyon alkalmas és hatékony technológiákat fejlesztettek ki a betegség megszüntetésére és az emberi test minden rendszerének a kiegyensúlyozására.


Az Arkturusziak teljesen elkötelezettek a munkájuknak és teljes szívvel átadják magukat a szolgálatnak. Mi együtt dolgozunk velük, hogy a Szeretet és a Fény gyógyító energiáit a gyógyítás növelésére és a megerősítés helyére irányítsuk. Mindenki, aki gyógyításban részesül vagy tanúja annak, azt végezve, a mi együttes energiáink erőteljes hatását fogja érezni a test minden rendszerében.


Minden egyes embernek, aki a Földre inkarnálódott, titeket is beleértve, van egy gyógyító csoportja, amelyik vele van az egész idő alatt, amíg él. A tapasztalt és szerető egyéneknek ez a speciális csoportja segít nektek az élettervetek kialakításában és mellettetek áll a születéstől addig, amíg sikeresen befejezitek az életetek áttekintését, amikor visszatértek a magasabb dimenziókba. A ti gyógyító csoportotok a következőkből áll: a Fény Galaktikus Föderációja (a Nagy Fehér Testvériség) specialistái, Arkturiai Gyógyítók, a Galaktikus és lélekcsaládotok tagjai és a ti Elemi Testetek. A ti Elemi Testetek a rengeteg Fénynek egy lénye, aki veletek marad az összes Földi inkarnációtok alatt. A ti Elemi Testetek szabaddá válik ettől a rengeteg szolgálattól, ha egyszer felemelkedtek. A ti szeretett Ikerlángotok, úgy is ismert, mint az Ikerlelketek, szorosan részt vesz a folyamatban levő gyógyításotokban is.

Megegyezés szerint, ti gyógyítjátok magatokat A számunk növekszik. Amint minden ember kapcsolódik azoknak a világméretű csoportjához, akik be vannak vonva a gyógyításba, az Egy ereje növekszik, belépést adva a Fény megnövekedett áradatába, amelyet ezután még több gyógyítás elérésére irányítunk. Ennek a folyamatnak egy nagy része arra irányul, hogy stimulálja és Felébressze az emberi immunrendszert, amelyik alszik és el van nyomva a test tulajdonosa által, aki nincs tisztában az ő öngyógyító képességével. Ez természetesen a sötét kalaposok irányító rendszerének a része. Az orvosi intézmény ehhez akaratlanul hozzájárul, azt hitetve el az emberekkel, hogy ők a betegségtől függnek és valami külső professzionális dologra van szükségük, hogy „kúrálják” őket.


Kijelentjük, hogy senki nem tud meggyógyítani benneteket, csak ti magatokat. Mi tudunk vezetni, támogatni titeket és tudjuk irányítani az energiát, ami a testetek betegségből egészségbe történő változásához szükséges, de a gyógyuló egyén szándékos tudata és együttműködése nélkül ez nem fog menni. Vissza tudjátok állítani a betegség és a segítségképtelenség érzését és meg tudjátok hiúsítani a gyógyulás folyamatát, ha nem vagytok tudatában ennek a magatokban folyó irányvonalnak, amely visszahúz a sötétség állapotába.


Jelenleg a gyógyuláshoz szükség van arra, hogy felemeljétek magatokat az 5. dimenzióba. A Felemelkedett mesterek, Istenek és Istennők, Angyalok és az egyéb Megvilágosult Lények nem betegszenek meg, mert olyan szinten rezegnek, amely nem engedi meg, hogy bármilyen idegen befolyás bejusson a Fénytestbe. Ti ugyanezt megtehetitek.

Kapcsolódjatok a „gyógyító hadjárathoz” a Földön Ti úgy ismertetek engem, mint aki kiment az emberek közé gyógyítani. Ugyanaz az ember vagyok, akit ti Jézusként ismertek. Most megtaníthatom nektek a gyógyítás alapját – amely olyan hatásossá tette a gyógyító erőfeszítéseimet a Földön töltött napjaimban – a széleskörű interneten keresztül és gyógyítók és a csatornázók egységes erőfeszítésein keresztül. Hívlak titeket, hogy csatlakozzatok hozzánk ebben a történelmi folyamatban. A mi célunk az, hogy meggyógyítsuk az egész emberiséget azonnal.


A bolygón az energiák annyira megnövekedtek, hogy megengednek egy magasabb szintű szándékos tudatosságot és egy teljes kommunikációt a bolygó körül létező Arany Krisztusi Kristályhálón keresztül, amely most mindannyiunkat összeköt. Az emberek korlátlan számban tudnak kapcsolódni hozzánk a gyógyulásnak ebben a hullámában, amit jogosan hívnak a Szeretet Cunamijának. Ti is tudtok kapcsolódni hozzánk a gondolataitokkal, a kimondott szavaitokkal, az elképzeléseitekkel, tetteitekkel és a szándékotokkal, és terjeszthetitek az itt bemutatott tudást a bolygó minden sarkában. Ne változtassátok meg a szavainkat


Ezeknek az írott üzeneteknek a fordítása most kezdődött el a világ legnagyobb nyelvein, csak azt kérem, hogy minden fordító kérje az én személyes jóváhagyásomat. Minden egyes fordítóval együtt fogok működni, személyes jóváhagyással, hogy biztosítsam minden üzenet pontos jelentését és szándékát.


Most ez előhozza számomra a hamis részletek kérdését, amelyeket a dogmák rideg gyakorlata hozott létre és őrzött meg, és amelyek korszakokon át öröklődtek az egyének által. Az igaz tanításokat gyakran félreértelmezték és megváltoztatták, hogy a Felvilágosultak bölcsességét elhomályosítsák, akik eredetileg a követőik szívét és elméjét szándékozták megvilágosítani és kiterjeszteni. Ez az a nehézség, amit mindig látunk az emberiségnek adott írásos tanításokban. Azok a szavak, amikkel egy adott helyzetben, egy adott időben és helyen lelkesíteni akartunk, idővel megkövesedett szabályok hálózatává válnak, amelyek célja, hogy megfullasszanak és elnyomjanak.


Mohamed, a nagy próféta tanításai, egy másik példája ennek a tendenciának. Ezeket a szavakat egy állandó Törvénynek tekintik. Ez nem volt az ő szándéka. Az Földi inkarnációjában az ő szavainak az évszázadokkal később megnyilvánuló erejéről nem volt elképzelése. Minden részletet, minden javaslatot a „Végső Szónak” vesznek. Ez nem az ő itteni munkájának a szellemisége volt.


Mohamed szörnyű elnyomás és jogtalanság idejére és helyére érkezett a Földre. Azt kívánta, hogy a korának a fojtogató gyakorlatából elkezdje kiszabadítani a követőit. Ezek közül a legfontosabb a nők elnyomása és a spirituális életre vonatkozó figyelem hiánya volt. Nem volt szándéka a nőket lebecsmérelő és az őket a jogaiktól megfosztó gyakorlatot intézményesíteni. Az ő idejében az a nézet, hogy a nők legalább fele annyit érnek, mint a férfiak, egy elfogadott álláspont volt, szörnyű akadály, de ez nem látszott a végéhez közeledni. Ezeket a tanításokat az időben befagyasztva a sötétek az elnyomásra és a pusztításra használják, amint sok Keresztény tanítást is a Gonoszról és a bűnről.


Mohamed az én szeretett fivérem, Lord El Morya Mester emberi inkarnációja volt. Az ő inkarnációját teljesen bevilágítottuk én és mások a Fény Légiójából. Hozzám hasonlóan, ő sem tekintette magát Isten kizárólagos Hírhozójának, és nem akart imádott lenni. Olyan elkeseredett, mint én voltam, amikor láttam, hogy a szavait gyűlöletkeltésre, megosztásra és háborúra használják az ő fivére, Jézus követői és mások ellen. Mi Egyek vagyunk abban, hogy változást akarunk hozni, megnyitni a szíveket és az elméket az Új Szentírásra, amely a Minden munkája, és az én hangomon keresztül jut csatornázásra az egész világon. Az én kedves testvérem Mohamed, itt dolgozik velem, és ő is jóváhagyja a Szeretet és a Fény üzenetét, amit most mutatunk be nektek. Örülünk, mert a ti állhatatos erőfeszítéseteket, hogy felemeljétek magatokat a Fénybe, végül elérjük az utazásunk idején, ahol a ti történetetek sok részlete kiderül. A mi szeretett Mohamedünk igazi eredete El Morya Mester volt. Most már itt az alkalmas idő, hogy felfedjük, El Morya megegyezik Ashtar-ral.


A Mohamed/Ashtar tanítások nagy sikere abban állt, hogy képesek voltak újra ráirányítani az emberek figyelmét arra, hogy vonják be a mindennapi életükbe a spirituális gyakorlatokat. A rituális, napi öt alkalommal végzett ima megtörte az akkori emberek materialista, saját-központú irányultságát és segített felemelni a tudatukat az esemény előkészítésére, amit most várunk. Ez az egész igaz a keresztényekre, a hindukra, a buddhistákra, a konficiánusokra és Pagan követőire. Mi, akik Egyek vagyunk Istennel, Egyek vagyunk a szívünkben is. Mindannyian ugyanazt kívánjuk: az emberiség sikeres és dicsőséges Felemelkedését, együtt. Amint láthatjátok, ha figyelmesen és tudatosan olvassátok ezeket az üzeneteket, mi nem kötünk ki semmilyen körülményt, gyakorlatot vagy formát (vallást) a Felemelkedés kívánt céljának elérésére. Az idő- és a kultúrafüggő gyakorlatok elmúltak.


Most egy egységes közösség vagyunk és szükségünk van nyitott és befogadó jellegű szemléletre, hogy felemeljük a rezgésünket a béke céljának elérésére a Föld minden lénye számára, függetlenül attól, hogy milyen vallású lehet vagy még inkább milyen fajhoz tartozik. Mindenkit örömmel fogadunk. Ez mindenkit magában foglal. Nincsenek kivételek; nincs kizárás. Minden léleknek egybe kell fonódnia egy családba, mivel szent Lények.


Szeretetet és Fényt küldök nektek, a Teremtőnk tiszteletét és a Mennyek összes Mesterének reményét, amikor azt mondom nektek: Ébredjetek fel kedveseim és foglaljátok el a helyeteket, mint Teremtő Faj, az egész Istenség ígérete a ti Teremtőtök, a mi Anya/Atyaistenünk képzetében. Sananda vagyok, akit ti Jézusnak ismertek.

Eredetileg átvette: Kathryn, 2015-ben az átdolgozott kiadást csatornázta: Christine, New York, 2015. július 21.

Forrás: http://www.whoneedslight.org/current-messages-english-1/



Régebbi írások
Még nincsenek címkék.
bottom of page