top of page

Sananda/Jézus: Az Új Szentírás (Átirat 2015.) 2. fejezet

June 05, 2015

Átvette: Kathryn E. May, 2015

A hármasság magában foglalja Istenanyát

Az igaz út


Ma egy teljesen új időt írunk a Föld bolygón. Ez a változás ideje, egy időpont, hogy a régi ideákat magunk mögött hagyjuk, nem számít, mennyire lehetett fontos nektek. Lemondok arról a pozíciómról, hogy átírjam azt a vallást, amit a nevemben alapítottak, de a tanításaim félreértései annyira elterjedtek, hogy a dolgokat egyenesbe kell hoznom. Nem akarnátok ti is ugyanezt tenni, ha tudnátok, hogy olyan sűrűn rosszul idéztek titeket és annyira szándékosan megváltoztatták az üzenetet, ami a ti szívetek és lelketek munkája volt?

Ez részemről nem büszkeség dolga. Ez az Igazság kérdése. Azokat, akiket Anya/Atyaistennek hívunk – a Multiverzumunk Teremtői – amely jelenleg 10 multidimenzionális Univerzumot tartalmaz – és én eonok (korszakok) óta a Föld bolygó fejlődésének a tervén dolgozom. Az én Kék Bolygóról szóló álmom mindig az volt, hogy ő és minden, ami rajta van, képes legyen leszállni az alsóbb dimenziókba, megteremtve a 3. és 4. dimenziós világot az emberiség számára, hogy megtapasztalhasson a szabad akarattal és Anya/Atya gyermekeinek szóló ajánlattal egy arénát (csatateret), ahol tanulja és gyakorolja a társ-teremtést.

Természetesen a szabad akarat megtapasztalásának egyetlen módja a Felejtés Fátyla mögött lehet, mivel ez az egyetlen módja, hogy elkülönülést érezhessetek az Univerzális Törvénytől. A fátyol megléte és az elkülönült érzés miatt az érzékeitek azt szuggerálják nektek , hogy a dolgok egymástól függetlenül „történnek meg”. Különválva érzitek magatokat az ok és okozat dinamikájától, ami számunkra a felsőbb dimenziókban annyira nyilvánvaló.

Látjátok, a felsőbb dimenziókban bár van szabad akaratunk, minden fontos választás kimenetele annyira világos és nyilvánvaló, hogy sokkal kisebb a mértéke a kiegyensúlyozatlan vagy elhibázott választásnak és viselkedésnek. Könnyebb előre látni a tevékenységeitek eredményét, amikor a lehetőségek és a valószínűségük előttetek vannak élénk színekben. Az Álom kibontakozásának az a napja (természetesen kozmikus vonatkozásban), amikor Terra, a Föld bolygó újra felemelkedik az 5. dimenzióba és vele együtt dicsőségben az ő szeretett emberi, állati , növényi és egyéb érző lényeinek a családja. Terra mellett minden felemelkedik egy dicsőséges Felemelkedésben, amely magával emeli az egész Kozmoszt. Igen, ez volt, amit mi előre láttunk, és amire most várunk. Az emberiségben vetett hitünk nem hiábavaló. Még a sötétek is szolgálták a folyamatot azzal, hogy káoszt teremtettek az emberek gondolataiban és érzéseiben, az emberiség megmutatja az ádámi faj rugalmasságát és igaz természetét. Mint faj, megtartottátok a megérző képességeteket, mi a helyes, a jó és az igaz. Ti ezt az igaz szívetekkel és a széleskörű elmétekkel teszitek és ezenfelül nem tudtok segíteni, viszont a Hit néhány formája felé fordultok, ha úgy érzitek, hogy megtévedtetek.

Ti rugalmasságra, bátorságra és eltökéltségre lettetek teremtve. Ezek olyan képességek, amelyek hatékony alapját képezik a Kreativitásotoknak. Úgy látjátok magatokat, mint aki zavart, képtelen irányítani az érzelmeit és a gondolatait. Kiszolgáltatva érzitek magatokat az ösztöneiteknek, a tapasztalataitoknak és a környezeteteknek. Mi úgy látunk titeket, mint zseniálisakat, akiknek csak a képzett gyakorlat hiányzik abban, hogy felemeljék magukat arra az intelligencia szintre és parancsolatra, amire teremtve lettek a megtestesítéskor.

A célja ennek az üzenetnek a következő: segítsetek felemelni a mindennapi életetek rezgési szintjét arra a pontra, ahol képesek lesztek felemelkedni a kedves Földanyával együtt a nagyon közeli jövőben – ami hónapokat jelöl, nem eonokat. Néhányan közületek már most készen állnak, de a Felemelkedés ígérete, amelyet mi régen, az Álmok Idejében egymásnak tettünk, az volt, hogy mindannyian együtt jövünk. Mi megteremtve láttuk a szívek legcsodálatosabb, örömteli felemelkedését, amely mindenkit elvisz az 5. dimenzió küszöbe fölé ugyanabban az időben. Most, a „mindenki egyszerre” kifejezést nem feltétlenül értjük úgy, hogy pontosan ugyanabban a pillanatban. Mindannyian akkor fogjátok megtenni az elmozdulást, amikor késznek érzitek magatokat. Néhányan már évek óta készülődnek, és az első hullámmal el fognak hajózni, mert ők már teljesen informáltak arról a tudásról és a felemelkedésről, amelyekre szükség van a művelethez. Néhányan egy pár héttel vagy hónappal később fognak hozzászokni a gondolathoz, hogy az egész életük a változásért van, függetlenül attól, hogy a kedves életüket a régi ismerős formában élik-e vagy nem. És természetesen, sokak számára a régi ismerős út a vallási tradíciókkal van átitatva. A földgolyón a konfliktusok egyik területe – az egyik vallás a másik ellen – ahol mindegyik azt követeli, hogy Isten Egyetlen Igaz Szava legyen. Kedves barátaim, teljes meggyőződéssel mondhatom nektek, jelenleg nincsen egy igaz vallás sem a Föld bolygón. Sok igazság és sok hamis tan van minden vallásban, a Kereszténységtől az Iszlámig, a Buddhizmustól a Hinduizmusig, az eltorzult New Age nézetektől a távoli erdők és hegyek törzsi hitrendszeréig (bár sok közülük közelebb áll az igazsághoz az ő egyszerű Isten-elfogadásával önmagában és minden élő dologban).

Megőrizve az Anya és Apa szent tanításait


Szeretek példabeszédeket és élő példákat használni, amikor elmondom az átadni való leckéket nektek, mégis egyszerű, hétköznapi dolgokra fogok szorítkozni, amiket most megéltek, ahogy 2000 évvel ezelőtt is tettem. Sok minden megváltozott, és a megfogalmazások és a nyelvek is nagyon különböző formát vettek fel az akkorihoz képest. Ez a felülvizsgálat már régóta esedékes.

Remélem, most jobban fog sikerülni lejegyezni a saját szavaimat minden olvasó számára, és a leckéket közvetlenül és egyszerűen fogom kifejezni, amint azt tenni szoktátok a 21. században. Én is veletek leszek Kathrynen keresztül, így alaposan át tudjuk nézni az üzenetek megjelentetését és a fordítását. Most lehetséges ezeket a szavakat a kedves Katrynem segítségével leírni és szétküldeni a világba elektromos formában, azzal a várakozással, hogy hamarosan emberek milliói tudják ezt olvasni. Ezért kérem, hogy ne legyen változtatás a szövegben és a fordításokat személyesen én ellenőrizhessem Kartrynen keresztül. Ezek a nézetek elég bonyolultak, és jószándékú újraértelmezés vagy pontatlan fordításon nélkül kell, hogy átmenjenek.

Észben tartva ezt a nemzetközi, soknyelvű hallgatóságot, először a legalapvetőbb tanításokkal fogom kezdeni, mert ezek azok, amelyeket annyira félreértettek a régi Szentírásban. Az előző, a Kathryn által Anya és Atyaistentől és a Mennyek Csapatától átvett üzenetek és társalgások után évekkel választottam azt, hogy megjelentetem ezeket a tanításokat. Ez felkínálja nekünk azt az előnyt, hogy ő szavaikkal megtaláljam a követni való hangnemet. Így az ő szavaik egy fontos érintkezési formát kínálnak az egyszerű leckéimhez. Az első lecke leszögezte, hogy Minden Egy. Tehát minden tudat össze van kapcsolva, minden lény egymáshoz kapcsolódik és Istenhez. Ez nem csak a Föld esetében igaz, de a Kozmosz minden szerteágazó lényére, bolygójára és csillagára is. Minden Egy. Minden Isten. Most a Második Leckében el fogom magyarázni azt a kapcsolatot, amit ti A Hármasságnak – az Atya, Fiú és Szentléleknek ismertek. A Teremtő/Forrás, Atya és Anyaisten együtt foglalnak helyet a piramis csúcsán, amely a Hármasságot képviseli. Ők a Teremtői a Minden Teremtőinek, a Kezdetei minden Kezdetnek és a Mindenség Anyja és Atyja. Az Atya pozíciójának külön leírása kihangsúlyozza a Teremtés Atyai elemét – a Kreativitásnak az ihletett előre tervezését, a dinamikus erőit, a kirobbanó lendületét. Ő a kezdő szikra, amely fellobbantja az élet tüzét. Én, Sananda, a Teremtő Fia vagyok. Most fogok kiteljesedni, ha magamba foglalom az Ikerlángomat, Kathrynt, aki a másik fele a lelkemnek, a kirívóan hiányzó láncszem az ősi történetemben. (Megjegyzés: A korábbi Ikerlángom valóban Lady Nana volt, aki a sötétségbe esett a Földön, amint Isten Anya elmagyarázza a Mellékletében, amely ennek az írásnak a végén található. Kathryn az a lélek, akit millió évekkel ezelőtt Anya és Atya teremtett, hogy átvegye a helyét az oldalamon, mint Ikerláng). Együtt, Kathryn és én képviseljük az Ember Fiát, amely magában foglal minden embert, nőt és gyereket. Így mi megbízást kaptunk Anya- és Atyaistentől, hogy viseljük, testesítsük meg a Krisztusi kódokat a Föld Tervért. Ezek a kódok a Krisztusi Tudatosság magas dimenziójú rezgései, amelyek valaha vezették a magas dimenziójú Földet, és most helyre fogják állítani a Bolygót és a Föld Egységes Hálózatát. Mindenkinek belső hozzáférése lesz ezekhez a kódokhoz, amint ismertté válik az eljövő hetekben, hónapokban. Anya/Atyaisten, a Teremtett Multiverzum Ikerlángjai együtt alkotják a Szent Lelket. Ez az Anya pozíció valósítja meg a belső terhességet, a Szeretet örökké jelen levő táplálását, a születés folyamatát, amelyen keresztül jön létre minden lény, az összes bolygó, az élet minden teremtett formája. Övé az örökké égő láng, amely táplál és fenntart minden teremtett életszakaszt.

A Teremtés Történetének patriarchális leírása kihagyta őket, akik a születést adják – az Anyákat, akik a folyamat alapvető részét képezik, éppen mint nők a lételemei az emberi lét felvirágzásának.

Az az eredeti irányzat, hogy csak a férfiakat nevezték meg, az ő hőstetteiket és az erejüket, egy teljesen eltorzult képet hozott létre a nők értékéről a Bolygó életében és az irányításában. Ebben az írásban meg fogom próbálni elkezdeni rendbe tenni ezt e helytelen dolgot. Ellentétben a Biblia tanításával, Mária Magdolna sem prostituált, sem elesett asszony nem volt semmilyen értelemben. Ő egy nagyon becsületes, erős és intelligens asszony volt. Mária Magdolna az eredeti inkarnációja volt Kathrynnek. Ő volt az én szeretett feleségem és a gyermekeink édesanyja. Az ő leminősítése egy példája volt a nők degradációjának, amely a jelen ideig tart – néhány kisebb fejlődés van folyamatban, főleg a nyugati országokban körülbelül az elmúlt 120 év óta. Mária Magdolna, szív a szívemből, lélek a lelkemből és az Életem Szerelme a szigorú és igaz nők mintaképe lehetett volna ezekben az években. Ehelyett, a férfiaknak az a csoportja, amely 300 évvel a halálom után összeállította a történeteket a Biblia számára, egy tudatos döntést hozott, hogy kitörölje az ő létezését az emberek fejéből, és mindezt szándékosan, amely sikerült nekik. Minket külön választva és rólam azt a képet festve, hogy cölibátusban éltem, érintetlenül, egyedülálló férfiként, ők hazudtak, hogy megfosszák az embereket az igazságtól – hogy én egy szerető és odaadó férj és apa voltam. Ez volt a kezdete annak, ami úgy vált ismertté, mint a Szexek Háborúja. Mária Magdolna és én, Yeshua számára nem volt háború. Ez a kezdete egy erős, intimitásban egyenlő párkapcsolatnak, amely a kölcsönös tiszteleten és a tartós szerelmen alapult, amely támogatott engem az életem kihívásaiban, ahogy ezt tette az odaadó Édesanyám, Mária, apám József és a nagy családom. Ez volt a családi szeretet erejének a képe, amelyet ők el akartak tüntetni, mert ez a boldog és független emberek kultúrájának az alapja. Azok az egyének, akik szoros, segítő családot alkotnak és közösségi szervezeteket, azok kevésbé lesznek sérülékenyek és kevésbé függnek a külső forrásoktól, mint az uralkodói és vallási intézményektől, és így kevésbé lesznek irányíthatóak, vagy kevésbé csábíthatóak el az erő vagy a materiális élvezetek ígéreteivel.

Az életem bibliai átírását követően, a Nagy Hazugság mindenkit megzavart és bizonytalanná tett azzal kapcsolatban, hogy milyennek kellene lenniük az elsődleges kapcsolataiknak. A kapcsolatok a férfiak és nők , a nők és a gyerekeik, a férfiak és a gyerekeik között újra meghatározásra kerültek és tönkrementek. Az Isten szolgálata azt jelentené, hogy cölibátusban, elkülönülten és a másik nemtől elidegenedve kell élni? Természetesen nem. A magányos élet vállalása szigorúan egyéni választás. Egy felnőtt kapcsolata egy ugyanolyan neművel Isten egyet nem értését és büntetését jelenti? Egyáltalán nem. A ti életformátok választásának abban a tekintetben, hogy ki a ti intim társatok, semmi köze sincs a ti Istenhez való hűségetekhez, kivéve az általatok megosztott Szeretet minőségét és a Könyörületesség, Kedvesség és Megbocsájtás gyakorlatát a másokkal való kapcsolatban.

Ahelyett, hogy egymáshoz fordulnánk vigaszért, gondozásért és barátságért, amely a szoros családi kapcsolatokon belül van, amely inspirál minket, hogy érezzük a Szerető Istenünk dicsőségét és jelenlétét, az embereket arra kérték, hogy egy paphoz vagy miniszterhez forduljanak a megbocsájtásért, az utasításokért és a vigasztalásért. Ez egy olyan hatalmi szervezetet hozott létre, amelyben a Templom intézménye (bármilyen templom) és annak a doktrínái hivatalossá válnak a nép felett, és ahol a templomé a jog és a felelősség , hogy bemutassák Isten szavát és Isten Akaratát a nép felé. Ez sohasem volt Isten vagy az én szándékom. Azt javaslom, hogy töröljünk el minden vallási szervezetet, amely feltehetően eltér azoktól a gyülekező helyektől, ahol az emberek osztozni tudnak az ünneplésben és jókedvűek, hogy Isten szertő ölelésében vannak. Javaslom minden doktrína, dogma és szabály eltörlését is. Az egyetlen vezérelv, amire szükségünk van, az benne van az itt bemutatott egyszerű leckékben, Kedvességben, Harmóniában, Szeretetben, Megbocsájtásban, Könyörületességben és az Örömben való életben. A Szeretet kitágítja a szívet és az elmét és örömöt hoz annak, aki gyakorolja azt. Ha nem hat így, akkor az nem Szeretet: az valami más álcázása szeretetként.

Az Isten Szeretet. A Teremtő Szeretet, és ez a legmagasabb példája a Végtelen Szeretetnek. Anya/Atyaisten a szeretet, egyénileg és együtt. Ez nem engedi meg az ítélkezést, a bosszúvágyat és a hibáztatást. Az Isten nem büntet. Csak a sötétek befolyása alatt álló emberek érdekeltek abban, hogy erről beszéljenek, gondolkodjanak és elképzeljék a büntetést és a szenvedést az úgynevezett „bűnökért”. Az Isten még csak nem is gondol ilyen dolgokra. Én nem tanítok vagy bíztatok ilyen gondolatokat. Tudjuk, hogy az elnyomás és az a tendencia, hogy versenyt és ellentétet teremtenek az emberek között, haragot okoz. Biztosak vagyunk abban - kikerülve a gazdasági, vallási, és a politikai szolgaság igájából, megszabadulva a bűntudattól, a szégyentől és a haragtól – a szabad férfiak és nők elkezdik felismerni magukban, hogy ők a Teremtő Lények kedves és szerető faja tudnak lenni.


Az a szándékunk, hogy megmutassuk az utat a megosztottság, a dualitás, a különválás és az elidegenedés végéhez. A választás az lesz, ami mindvégig a ti igaz magotokban volt: a Szellem Nagylelkűsége, a Kedvesség, az Elfogadás, a Barátság és Mások Szolgálata – mindenki másé – és a Bolygóé, aki a ti szerető anyátok. Én vagyok a Szeretet. Én vagyok a ti Sanandátok, aki az életét adja az emberiség felemelkedéséért. Az egész emberiség Isten elképzeléséből lett teremtve. Ez az én életpályám, hogy bemutassam és tanítsam az Igaz Utat, a Szeretet útját, hogy így minden emberi lény felismerhesse, hogy ti mindannyian Isten vagytok. Ti Fény és Szeretet vagytok.

Egyek vagyunk. Sananda Átvette: Kathryn E. May, 2015

Forrás: www.whoneedslight.org

© Kathryn E. May, PsyD. Ennek az üzenetnek a másolása és a megosztása engedélyezve van ha gondoskodnak a teljességéhez, minden hozzáadás és törlés nélkül, és hitelt adnak ennek a csatornának és weboldalnak, www.whoneedslight.org.


Régebbi írások
Még nincsenek címkék.
bottom of page