top of page

Sananda/Jézus -Új Szentírás 22. fejezet

Sananda vagyok, akit ti Jézusként ismertek.

2013. november 8. van. Az Új Jeruzsálem fedélzetéről beszélek, a Fény Galaktikus Föderációja anyahajójáról. Néhány éve már ez az otthonom, mert elhatároztuk, hogy a Föld közelében maradunk, hogy felügyeljük a Felemelkedési folyamatot és irányítsuk a több ezer hajó gyülekezését, amelyek a Tejútrendszerből és azon túlról érkeznek. Én itt a szeretett Ashtar bátyám csapatában vagyok, akit ti a flotta Első Parancsnokaként ismertek.

Elmondhatom nektek, milyen nagyszerű volt együtt dolgozni ezen az ígérettel teli munkán, amit mi közösen terveztünk meg. Sokszor találkoztunk itt St. Germainnal, Anya/Atyaistennel, Michael arkangyallal és másokkal, ahol áttekintettük a lehetőségeket, figyeltük a fejlődéseteket a földön és megterveztük az új lehetőségeket, amivel segíteni és fejleszteni tudunk titeket. Mindannyian alaposan megfigyeltük a szeretett Ikerlángjainkat, amint a földön végzik a munkájukat. Csodáltuk a kitartásukat és a feltétel nélküli szeretetüket a 3. dimenzióban tapasztalt nehézségek és stresszes körülmények között, és mi szólítottuk és szólítjuk őket, vágyódunk utánuk hosszú ideig, amíg egyesülni fogunk velük és mindannyiotokkal.

Látjátok, mégha azt is gondoljátok, hogy nekünk nincs annyi időnk a magasabb dimenziókban, mint amit a Földön lehet tapasztalni, mi mégis eljövünk meglátogatni titeket, megérintjük az arcotokat, szeretünk titeket véget nem érő szeretettel, és érezzük a különbséget közöttünk és a függöny mögötti lét között. Ti nem láthattok minket még akkor sem, ha előttetek állunk Szeretetben. Érzitek a jelenlétünket; néha a nevünkön szólítotok minket, és ez egy pompás érzés nekünk. A szeretetünkben mi vágyunk az érintésetekre és a társaságotokra éppen úgy, ahogy ti vágyódtok ránk és az otthonra. Ahogy az újraegyesülés ideje közeleg, a várakozás érzése annál inkább hevesebbé válik.

A nehéz vég ellenére, amit Jézusként megéltem, én igazán élveztem a társaim és a barátaim társaságát abban az életben. Olyan közel voltunk egymáshoz, a szívünk úgy összefonódott, a szeretetünk olyan erős volt, hogy könnyek szöknek a szemembe, ha azokra a gyöngéd pillanatokra gondolok, amiket megéltem akkor. Azok, akik gyógyulni jöttek hozzám, szintén emléket hagytak bennem. A szemükbe néztem azoknak, akik esendők vagy betegek voltak és a szívemhez úgy hozzákötődtek, hogy midig emlékezni fogok rájuk. A nevetés és a vidámság örömteli pillanatai voltak barátaimmal és Mária Magdolnával együtt és feledhetetlen érzés, amikor a kislányom, Sarah szemébe néztem. Az elképzelhető legizgalmasabb terv részesei voltunk. Nincs annál jobb, mint ez.

Ti most mindannyian közeledtek az életetek végéhez a Föld Bolygón, akit évezredek óta ismertek. Bár izgatottan várakoztok a Nagy Eltávolodásra, amely az élmények nagy magasságaiba visz el titeket, de biztosíthatlak titeket, hogy ezekre a Földanyán töltött életszakaszokra nosztalgiával és szeretettel fogtok visszaemlékezni. Igen, ez nehéz volt, de a legnagyobb diadal és a legszorosabb barátságok a konfliktusból és a nyugtalanságból születnek. Mindannyian megtapasztaltátok a nehézségeket és mindannyian átéltétek az örömöt. Ti bajtársak voltatok és vagytok az elképzelhető legizgalmasabb folyamatban. Nincs ennél jobb.

Ti ebben a tervben már több korszak óta részt vesztek, amely eljött ide számunkra a történelemnek ebben a hihetetlen pillanatában. Most a Jótékonysági Program nyilvános kinyilatkoztatását láthatjuk, amely rendbe fogja tenni az évezredek során a szeretettekért folytatott küzdelmet és aggodalmat. A későbbi lépésben felismeritek a jelenlétünket magasan felettetek az égen szívünkben szeretettel telve és új technológiák bevezetése felé és olyan új szociális intézmények kialakítása felé irányítva titeket, amelyek minden ember érdekét fogják szolgálni.

Ennek a tevékenységnek a célja mindig tiszta volt. Ez nem csak az életszínvonal mindenki számára történő emeléséről szól. Ez a magaddal és az Isteneddel való kapcsolat javításával is kapcsolatos. Vannak olyan dogok, amelyekre szükségetek van a fejlődéshez, hogy olyan mértékben emelkedhessen a rezgésetek, hogy fel tudjatok emelkedni a barátaitokkal és a családotokkal együtt, amint felfogjátok a közvetlenül az 5. dimenzióba, a teljes testetekkel együtt való felemelkedés célját. Ebben az időben nem halnak meg azok, akik lelki megállapodást kötöttek a Felemelkedés megtapasztalására.

Tudjuk, milyen nehéz nektek megérteni ezt az átmenetet. Nehéz elképzelni a felemelkedést a mennybe a testetekkel együtt, ellebegni az éterbe, megkezdeni a kalandotokat a magasabb birodalmakban – annyira hozzá vagytok szokva a nehéz lényetekhez, amely erősen odaköt a földhöz. Ti viszont tényleg elkezditek érezni magatokban a fényt, a gondtalan öröm és szeretet érzékelését, amely felemel titeket abba a világba, ahol nincs stressz, harag, sötétség, csak Fény. Ez a ti „Én Vagyok Jelen” állapota. Ha meditáltok, határozottan fogjátok érezni, ha megnyitjátok a szíveteket a Szeretetnek és ha hallgatjátok az interneten Kathryn, az én magam és sok felemelkedett Mester gyógyító hívását, amely felemel titeket a saját magatok új megtapasztalásába.

Ti meg tudjátok tervezni a felemelkedéseteket kedveseim. Így kell tennetek a mindennapi gyakorlással mindaddig, amíg el nem éritek azt az állapotot, amiben tökéletesen uralni tudjátok a gondolataitokat, az érzéseiteket és a cselekedeteiteket. Ne hagyjátok abba a Véget Nem Érő Szeretet gyakorlását minden nap egy rövid ideig! Folytassátok a koncentrálást minden belélegzéskor, minden gondolatban és érzésben amíg képesek nem lesztek teljesen együtt lenni a Felsőbb Énetekkel, aki az Isten! Ebben a teljesen aktivált állapotban azt fogjátok találni, hogy a világ tényleg egy gyönyörű hely. A körülöttetek levő embereknek, mégha utálatosnak is gondolnak titeket, lehetőségük nyílik, hogy megtapasztalják a ti Szereteteteket. Mindannyiszor kacagni fogtok, ha láttok egy kisgyereket vagy egy bolondozó kutyát; a szemetek szépséget fog találni a legvalószínűtlenebb helyeken is.

Ez az életszemlélet csodája. A könyörület és a megbocsájtás szemlélete az egész világot sokkal kedvesebbé, fényesebbé és még üdvözítőbbé teszi. A bírói visszaélés az egész világot sivárnak, csúnyának, hibásnak és sötétnek láttatja. Ti megtanultátok, hogy melyik látványt valósítsátok meg. A látomásotokat a ti világhoz való hozzáállásotok határozza meg. Tekintsétek a világot egy jóindulatú és kedves helynek, és a világ örülni fog a társaságotoknak. Sohasem fogjátok magatokat egyedül érezni vagy elhagyatottnak, mert mindenütt lehetőségeket fogtok látni, ahova csak fordultok.

Hagyjatok magatok mögött minden stresszt és versengést; csak a spirituális énetek megvalósítására törekedjetek! Nincsen semmi olyan kitüntetés vagy díj, amiért igyekeznetek kellene; csak a létetek magasabb szintjeinek eléréséért dolgozzatok, ami közelebb visz Istenhez. A jutalom boldogság és belső béke. Ahelyett, hogy azért dolgoznátok keményen, hogy elérjétek azt a foglalkozást vagy ott legyetek alkalmazottak, amit elhatároztatok, azokra az emberekre figyeljetek, akik körülöttetek vannak, és olyan valamit csináljatok, ami örömtelibbé teszi az életüket.

Találjatok apró lehetőségeket a mások szolgálatára és észre fogjátok venni, hogy milyen könnyen és természetesen bele tudtok illeszkedni a világba. Értékesek vagytok, csak azért, mert itt vagytok. Nézzetek mélyen magatokba, hogy megtaláljátok az ősi igazságokat, a bölcsességet, amit sok előző élettartamotok alatt összegyűjtöttetek. Érezni fogjátok, különösen akkor, amikor egy új törekvésre vágyódtok, vagy amikor néhány képességeteket könnyedén elő tudjátok hívni. Ti nem csak értékesek vagytok, ti sokkal tapasztaltabbak és tökéletesebbek vagytok, mint amit magatokról elképzeltek.

Hamarosan azt fogjátok találni, hogy az életetek fejre állt. Itt az ideje a szokatlan változásoknak. Semmi sem fog úgy maradni, ahogy azt tudjátok, minden új lesz, izgalmas és lelkesíteni fog titeket a szívetek megnyitására és minden az örömteli várakozás irányába fog közeledni. Minden nap közelebb visz titeket a végső célotok felé – a magas rezgésszámhoz, amely el fog vinni titeket a kapun keresztül egy új élet felé, egy új kezdéshez.

Kapcsolódjatok hozzám kedveseim, mi együtt fogunk menetelni a Felemelkedés diadalmas napja felé és ti békét, harmóniát és vég nélküli Szeretetet fogtok tapasztalni.

A ti Sanandátok vagyok.

Közzéadta: Kathryn E. May, Nov. 8, 2013. www.whoneedslight.org

*www.BlogTalkRadio.com/ChannelPanel, Healing for Ascension.


Régebbi írások
Még nincsenek címkék.
bottom of page