top of page

Sananda/Jézus – Új Szentírás 21. fejezet

„Ha az emberi események folyamán szükségessé válik egy ember számára, hogy megszüntesse a politikai bilincset, amely összeköti őt egy másikkal” – ezeknek a szavaknak a szellemisége a Föld bolygó összes emberének a tudatában kering ebben az évben, 2013-ban. Vajon visszhangzik-e ez az amerikai emberek szívében, akiknek a Függetlenségi Nyilatkozata kihirdette ezeket az ékes szavakat, vagy biztat-e ez a szabadságra a Közel-Keleten vagy táplája-e a reményt a lázadók számára az afrikai népek között, ahol a béke és a méltóság csak elképzelés maradt, és a szabadság eszméje növekszik. Ez az új kezdés éve kedveseim. Erre az évre úgy fognak emlékezni, mint az új szabadság kezdetére, amely ledobta magáról az elnyomás igáját, akár szociális, politikai, érzelmi vagy lelki síkon.

Ha az események lelepleződnek az elkövetkező hetekben, új megismerést fogtok nyerni az élet látszólag különálló területei közötti kapcsolatokról. Mesterséges megosztottság van, például az iskoláitok tanításai területén, ha a szociális dolgokról azt tanítják, hogy valahogyan el van választva a politikától, és ha a közgazdaságtant ezoterikus területként kezelik, hogy csak az iskolai professzorokra és a világhatalom kincstáraira tartozik. Semmi sem lehetne távolabb az Igazságtól. Például az egész emberiség meg fog döbbenni, ha rájön, hogy egy család életét és mindennapi jólétét mennyire alapvetően befolyásolják más országok aktuális pénznemértékei. A nemzetközi kereskedelmi megegyezések részletei lehet, hogy nem érdekelnek titeket, de a ti munkátok, az élelmetek és az egészségügyi állapototok nagyban ettől függ.

A felejtés fátyla lehullik. Sokan közületek már kezdenek emlékezni az előző életekre és érzik az elmúlt kapcsolatok visszajelzéseit a jelenlegi életben az emberekkel való kölcsönhatásokban. Ez egy felfedezés lesz számotokra, ha elkezditek megtanulni a saját felébredésetek és a Galaktikus barátaitokkal bekövetkező érintkezés által, hogy a történelmetek egyáltalán nem az, amit nektek tanítottak. A megismert felfedezések ellenére, mint pl. az Atlantisz víz alatti piramisai, a tudósaitok tovább tagadnak bármilyen felfedezést, amely nem egyezik meg azokkal a korlátolt ismeretekkel, amelyekhez ők ragaszkodni akarnak. Ugye ez mennyire vicces, hogy egy Teremtő Faj ilyen régimódi legyen a gondolkodásában, hogy vonakodjatok megváltoztatni a gondolataitokat, még akkor is, ha az egyértelműen jó hírű emberek fényképfelvételei tiszta bizonyítékként szolgálnak. Nehéz lehet mögöttetek hagyni ezeket a gyerekes tanításokat.

A hiedelmekből egy dolog maradt meg az emberiség tudatában, az a hit, hogy valakik, akik nem a ti bolygótokról és nem az emberiség különleges egyedeiből vannak, azoknak furcsának, idegennek és veszélyeseknek kell lenniük. Az „Idegen” egy rossz jelentésű szó a ti lexikonotokban. Abba fogjátok-e valaha hagyni ezt a vélekedést azokról, akik a hajókban vannak és közismerten repülnek körülöttetek, hogy megfigyeljenek titeket? Kitől kell okkal félnetek – tőletek, akik évszázadok óta bombázzátok egymást és akik modern fegyvereket fejlesztettek ki, hogy eltöröljenek mindent, ami a ti Csillagok Háborúja technológiája tartományán belül van, vagy azoktól, akik egy távolságból óvatosan figyelnek titeket és a mérnöki tudomány elképesztően speciális csodájában élnek?

Sokan közületek, akik ezt olvasták azt hiszik, hogy bármelyik civilizáció, amelyik képes több ezer fényév távolságból ide érkezni, az feltehetően érzelmileg, szociálisan, politikailag és lelkileg sokkal fejlettebb, mint a ti saját bolygótok, bár ezt a nyilvánvaló igazságot sokaknak nehéz elfogadniuk. Ti látjátok a fejlett technológiát, és az első gondolatotok a háború. Látjátok, ez a Reptilián ideológia maradványa, amely még mindig működik az elmétekben. A Reptilián vezetők voltak azok, akik felügyelték annak a néhány ismeretlen hajónak a lelövését, akik a tartományon belülre jöttek. Ők azért jöttek, hogy felvegyék a kapcsolatot és békésen felajánlják a technológiájukat a Legjobb Jó érdekében. Amit ez eredményezett, az egy sok milliárd dollár értékű program visszafejlesztésének erőteljes álcázása volt, amely még annál is fejlettebb fegyverzetet épített ki, mint amit valaha is el tudnátok képzelni, és amely most még több mint 50 évig tart.

Ha a folyamatos propaganda hatására nem estetek át agymosáson, hogy féljetek az „idegenektől”, akkor egyértelműen nyilvánvaló mindenki számára, hogy a Csillagtestvéreitek ittléte nem okoz aggódásra okot sem számotokra, sem a teljes Univerzum biztonsága szempontjából. A félelem vakká tett benneteket az igazsággal kapcsolatban, hogy a nukleáris (atom) kísérletek mérhetetlen fájdalmat és rombolást okoztak a Földanyának és az összes teremtőjének. Nem vagytok még kellően felkészültek arra, hogy érezzétek az embertársaitok gyanakvását, bizalmatlanságát és félelmét, mindannyiotoknak sírni és lázadni kellett volna az utcákon, amikor az első gomba megjelenhetett az égen, inkább, mint a büszkén megtapsolni a kormányotok „kiváló” eredményét. Ugyanígy, ha nem hitették volna el veletek szándékosan az éhezés fenyegetését, akkor sosem értettetek volna egyet a mesterségesen létrehozott „Frankenfoods” (genetikailag módosított élelmiszerek) fejlesztésével és szabadalmaztatásával.

A magasan fejlett civilizációk a Multiverzumon keresztül megfogadták, hogy az ellátás minden forrását, az orvosi ellátáshoz minden hozzáférést, a fiatalok számára minden képzést és minden természeti erőforrást megosztanak, csak a Legnagyobb Jó érdekében fejlesztenek és sohasem halmozzák fel a készleteket vagy saját célra nem tulajdonítják el. De természetesen, ez a civilizációk Egységtudatának egy kifejeződése, amely a spirituális fejlődés magasabb szintjeit érte el. Ez a Felemelkedés útja, felemelni magatokat a szándékos tudatosságig, amiben felfoghatod, hogy megkaptad a Szeretetet és a Fényt, amely az Univerzumban szabadon létezik. Csak itt a Földön és néhány másik olyan bolygón, ahol 3 dimenziós élet van, ott kötődik ennyire az intelligencia az öt érzékszervvel történő tapasztalathoz.

Gondoljátok el kedveseim! Amint felemelitek magatokat a magasabb dimenziós tudatosságra, be fogtok lépni egy olyan világba, ahol több milliárdan élnek mások – különböző formájúak és nagyságúak, akik megjárták az Egység tudatosságához vezető ösvényt a felemelkedéshez tett saját erőfeszítéseiken keresztül, éppen úgy, ahogy ti most teszitek ezt. Ők barátok, tanárok és szakértők azokban a kérdésekben, amik nektek most jutottak tudomásotokra. Nem csak úgy tesznek, hogy nem akarnak nektek rosszat; ők végigutaztak a galaxisokon, a dimenziókon át, hogy itt legyenek megfigyelni és kisegíteni titeket, ahogy csak tudnak. Sokan közelebb állnak hozzátok genetikailag és beállítottság szerint, mint a többiek, de ez nem számít. Mindegyikük jóindulatú és a Szeretetben és a Fényben létezik.

Az tény, hogy a Föld kivételezett helyzetben van, mivel Ashtar Parancsnok körülveszi és védelmezi. A mi kedves Ashtar Bátyánk az Első Parancsnoka annak a szervezetnek, amely felügyeli a Fény Intergalaktikus Szervezetét, amely biztosítja, hogy semmilyen negatív energia, sem külső betolakodók ne tudjanak beleavatkozni a ti Felemelkedésetekbe. Igen, van néhány bosszantó csoport a kozmosz körül, hasonlóan a Reptiliánokhoz, akik hasonló pusztítást végeztek itt a múltban. Vannak kivétel nélküli megjelenési formák az alacsonyabb rezgési szintekről, akik kifejlesztettek néhány korszerű technológiát és a bölcsesség vagy az érettség elérése nélkül tudják, hogyan kell kapcsolódni a Fény kozmikus családjának együttműködő és szerető közösségéhez.

Látjátok, nekünk mindig feladatunk az alacsonyabb dimenziókban létezőkkel való együttes tanulás, hogy ezáltal több lény sokkal jótékonyabb legyen, mintha egyedül lenne, az együttműködés és a barátság mindig sokkal hatékonyabb, mint a nyers erő. Mi mindig együttműködünk velük, tanítjuk őket a türelemre, az elfogadásra és a Szeretetre, de ha egy bolygó Felemelkedés alatt áll, akkor azt nem szabad megzavarni. A mi Földanyánk végre szabad, hogy megrázza magát, hogy megtisztítsa magát azoktól a mérgektől és tönkretevő folyamatoktól, amiket korszakokon át elviselt, és örüljön az újonnan megismert, magas rezgésszámú Egységhez való kötődésnek a többi bolygóval együtt. A Szeretet és Fény élményében mulat, amit az 5. dimenzió nyújt.

Amint ti, úgy a Földanya is vágyott a beteljesülés érzésére, amit ti most kezdtek felismerni. Ő az ajándékaiban nagylelkű az ember-lakosaihoz, de van egy saját véleménye, ahogy mondhatnátok. Ő türelmesen várt, amíg bennetek lassan felébredt a szüksége a veszélyes fegyver- és energiapolitika megszüntetésének, amely annyira tönkretette az ő felületét. Minden robbantást, minden a testébe mélyen behatoló fúrást úgy érzett, mintha nektek kellene azt érezni - kínzó fájdalommal. Minden olaj-kiszivattyúzás gyengíti őt lelkileg és érzelmileg; minden mérgező kémiai anyag kikerülése és minden levegőbe kerülő méreg gyötrelmet okoz neki. Szenved, ha a növény- vagy állatvilágot sérülést éri, mert ők is a gyermekei.

Amint felébredtek, észre fogjátok venni az Anyátok nagy megkönnyebbülését és örömét, amit érez a ti magasabb tudatosságra való érettségetek láttán. Ebben mindannyian együtt vagytok. A környezettel foglalkozó tudósoknak igazuk volt abban, hogy mindannyian ugyanabban a hajóban vagyunk, így most meg kell értenetek, hogy a Föld nem csak az otthon, ahogy tapasztaljátok.

Egy különleges vonzerő és szépség van itt, a Kék Bolygón. Azt mondhatjátok, hogy a legszebb óráinkat töltöttük itt, együtt dolgozva élettartamról élettartamra, végigrobotolva a Sötét időket, nehézségeken és nélkülözéseken át a végső diadalig. Ez sikerült nekünk kedves családom, a mi szent törekvésünkben. Túl vagyunk a nagy kihíváson, sikerült megmaradnunk a Hitben és a Szeretetben!

Most van itt az ideje, hogy felemeljük a kezeinket az ég felé, hogy örüljünk a barátságnak, a nagy Teremtőnk Szeretetének, aki ránk mosolyog a végtelen jóságával. Forduljunk egymás felé hálával és megbocsájtással, ez a nagy dráma minden szereplőjének megadatott, hogy a jelzőfény felé forduljon, hogy jobb legyen vagy rosszabb. Mindannyian hozzájárultatok a tudás és a megtapasztalás nagy kitágulásához; mindannyian alaposan részesei voltatok a Földanya és az ő ember gyermekei történelmi esésének és a végső felemelkedésének.

Gratulálok nektek, becsüllek benneteket és mérhetetlenül szeretlek titeket. Ismerem mindannyiotok barátságát és szeretetét és létrejött közöttünk a Szeretet örök köteléke. Mi igazából Egyek vagyunk.


Sananda vagyok. Mindörökké veletek vagyok.


Átvette: Kathryn E. May, October 22, 2013.

www.whoneedslight.org


Régebbi írások
Még nincsenek címkék.
bottom of page