top of page

Sananda/Jesus: Az Új Szentírás (Átirat 2015.) 5. fejezet

june 28, 2015

Átvette: Kathryn E. May, 2015

Itt az ideje, hogy visszanyerjétek a magasabb intelligenciátokat

Itt a legfőbb ideje, hogy visszanyerjétek a korlátlan intelligenciátokat


Az ég egyre kékebbé válik és az emberek a Föld bolygón a nap felé fordítják az arcukat. Az emberek mindenütt érzik a Fényt, amelyben mindannyian megfürödtök, amely megáld titeket Isten Szeretetével, amint a napjaitok telnek. Érezni tudjátok a Földanyátok könnyed rezgéseit, aki az új születését ünnepli, az ő felemelkedését az 5. dimenzióba.


Meg vagytok hívva, hogy csatlakozzatok a Teremtőtök, vagy a mi Anyánk/Atyánk által küldött felemelő energiákhoz, hogy felemeljék a szíveteket és segítsen nektek megtapasztalni a szívetekhez, elmétekhez, testetekhez és az Isteni Akarathoz kapcsolódó erőt.


A ti igaz szívetek vagy ahogy inkább hiszem, a ti testetek/lelketek/elmétek az a hely, ahol ti gondolkozni, érezni és dolgokat ismerni tudtok, amit a ti agyatok egymagában nem képes megoldani. Ti összetett lények, az emberiség vagytok, és lehetőségetek van, hogy a testetekben az idegrendszeri kapcsolatokat elmondhatatlanul sok formában építsétek ki. A többségetek azt a formát gyakorolta be, amely csak az agyatokkal történő gondolkodást engedi meg nektek kikerülve a szívetek, a testetek és a lelketek nagyobb intelligenciáját. Ezt a ti „tudományos” szemléletetek uralma alatt hittétek, hogy a „racionális” gondolkodás felülmúlja az érzések által befolyásolt elképzeléseket és gondolatokat.


Ez a hozzáállás nagyon szerencsétlen, mert sokkal kevesebb intelligenciát és kreativitást hoz létre, mintha visszatérnétek és az egész test intelligenciáját fejlesztenétek, amivel születtetek. Ezt végül „felfedezték és felfedezik” a tudósaitok, de ez még nem változtatta meg a gyerekeitek tanítási módját vagy fordította meg a kulturális értékelést, amely a szellemi bátorságot dicséri, mint a jellem erejét, miközben az érzelmi intelligenciát gyakran lenézi és komolytalannak tartja, amelyet a fegyelem hiányával azonosít. Itt azt fogom javasolni nektek, hogy segítsétek helyreállítani az ösztönös kapcsolataitokat a szívetek erejével. Amint már sokan rájöttetek, a meditáció egy hatásos eszköz, hogy visszanyerjétek a széleskörű kreativitásotokat és a lelketek békéjét.

Az egyszerű meditáció hatalmas ereje


Most egy pillanatra hadd beszéljünk arról, hogy a meditáció miként befolyásolja a kapcsolatunkat önmagunkkal. Nektek ismerős az ima, ami nyugodt érzést hoz, ha elkülditek a kéréseteket és a hálátok érzését Istennek vagy más Mestereknek. Halljuk az imáitokat és a Felsőbb Énetekkel együtt azon dolgozunk, amit kértek.


Nem tudunk szembe menni a ti erre az életszakaszra vonatkozó Mesteri Élettervetekkel, amit a ti Felsőbb Énetek felügyel, de azért mi mindig felajánljuk a támogatásunkat. Mindig felajánljuk a Szeretetet, az Együttérzést és a Megértést. A hagyományos gyakorlat szerint az ima egy egyirányú beszélgetés volt felőletek felénk. Mi szeretnénk megnyitni ezt a csatornát, hogy most kétirányú társalgás legyen ehelyett.


A meditáció nagy ereje egy nyugodt és irányított jelenséget kombinál, hasonló az imához, de a csatornáitok által lehetőséget ad, hogy közléseket kapjatok tőlünk, cserébe. Az imát sokszor kérésre, köszönetre vagy az életetekben és mások életében végbemenő fájdalom megszüntetésére végzitek. Általában nem vagyunk abban a helyzetben, hogy megválaszoljuk ezeket a kéréseket, mert ezeket a történéseket nem Isten okozta, ezek általában az egyéni Életterv részei, amelyet ti dolgoztatok ki Istennel, a Felsőbb Énetekkel, a vezetőitekkel és a sok segítőtökkel. Ahányszor ti hívtok, mi azonnal reagálunk enyhítést nyújtva a szükségleteteknek, az Életterveteknek és a Felsőbb Énetek irányításának megfelelően.


Nos, a meditáció egy sokkal nyitottabb formája a társalgásnak. Ez lehetőséget ad a nektek, hogy megváltoztassátok a körülményeket, és egy magasabb hullámhosszon érzékeljetek, így meg tudjátok hallani a válaszunkat az imáitokra. Mi előnyben részesítjük ezt a társalgási lehetőséget. Ez szokatlannak tűnhet közületek azoknak, akik meghatódva érzik magukat a Mestereik jelenlétében, de szeretnénk biztosítani titeket, hogy közülünk senki sem vágyik az imádatra vagy büszke távolságtartásra. Azért vagyunk itt, hogy szolgáljunk, tanítsunk titeket, hogy felvidítsunk és lelkesítsünk benneteket és a szívünk Szeretetét kínáljuk nektek. Szeretnék kommunikálni veletek, szív a szívhez, ahogy mondanátok.


Erre úgy gondoljatok, mint egy tevékenységre, amely egy szemináriumra vagy egy személyes témavezetésre emlékeztet, amelyet a kedvenc professzorod vezet. A tanárok eredetük szerint nem különböznek tőletek; ők azonban sokkal tapasztaltabbak a tanulás folyamatában a hosszú évekig tartó tanulmányozások és a nevelések alapján. Ez egyszerűen azt jelenti, hogy ők a Szeretetre egy sokkal nagyobb képességet fejlesztettek ki, és ők szeretnének segíteni nektek a saját fejlődésetekben. Mi ilyennek látjuk a munkánkat.


Kezdjetek el úgy gondolni magatokra, mint a Felsőbb Énetekre


Örömmel várjuk a szoros kommunikációt azokkal, akik készek előrehaladni a lelki munkájukban. Ez a lelki munka mindig magában foglalja a fejlődésnek néhány formáját, amit korábban említettem: megtanulni átvenni a hatalmat a saját érzéseitek és gondolataitok felett; meggyógyulni a sok életszakasz traumatikus és fájdalmas emlékeitől; eltakarítani a régi emlékeket, amelyeket úgy hittetek „aki én vagyok”, és helyet adni az igaz, briliáns és szabad Éneteknek, amik lehettek és – és alapvetően - már vagytok. Ezek a témák, ezek a lépcsőfokok a tanulás és a Felemelkedés létráján Univerzálisak, bár az az út, amit átéltek a ti lelketek fejlődésének utazásán, az teljesen egyedi. Ti vagytok a szereplői és a mérnöki előállítói a kalandotoknak, a leckéiteknek és az életszakaszaitoknak.


Sürgetlek titeket, kezdjétek elhinni magatokról, hogy a Felsőbb Énetek vagytok. Ez a nézet szerint, ti magatokban foglaljátok az összes élettartam, minden tudás és az összes gyarapodás egészét. A jelenlegi személyiségetek azoknak a válaszoknak a felhalmozódása az elképzelések, a gondolatok és hiedelmek összessége mentén, amit a jelenlegi rész-élettartamban megtapasztaltatok, ez egy vékony része a léleknek, akik valójában vagytok. Ebben a nagy pillanatban kezdjetek el egy nagyot ugrani a fejlődésetek terén, a tudatotokat visszamozdítva az Énetek felé, hogy széleskörű perspektívát kapjatok erről a testről, erről a rövid élettartamról és az életvonalról, amit olyan régóta tapasztaltok. Tekintsétek úgy ezt az életet, mint a hatalmas egésznek, a ti Kozmikus Éneteknek a része, és úgy tekintsétek ezt a Kozmikus Ént, mint a teljesség, a nagy valóság részét – amely magában foglal mindent a Teremtésből!


Amikor ezen a vízión meditáltok magatokról a Kozmikus egészben, akkor elkezditek meglátni , hogy sem egy kis jellegtelen darabka, sem egy 80-90 év léttel rendelkező korlátolt és véges ember nem vagytok. Ti az Élet kormányának egy szükséges fogaskereke vagytok, ennek a Földi Felemelkedésnek a döntő része és a Teremtésnek a szeretett Gyermeke.

Minden érzés/gondolat, minden cselekedet, minden életszakasz egy pótolhatatlan szerepet játszik mindenki mással kapcsolatban; ti megérintetek megszámlálhatatlanul sok lelket, és azok is megérintenek titeket. Nincsen sem elhanyagolható, sem feláldozható lény. Nincs értelmetlen és felesleges esemény. Nincsen olyan baleset, amelynek ne lenne fontos szerepe az emberiség sorsközösségének felismerésében. Ebből a nézőpontból könnyen megláthatjátok az igazságot: értékesek és fontosak vagytok.


Ha ebből a nézőpontból tekintetek magatokra, akkor elkezditek megérteni, hogyan látunk mi titeket. Mindenki értékes; minden lét egyedi. Mérhetetlen Szeretetet érzünk irántatok. Ti vagytok a jövő reményei a nagyravágyó tervünkben. Ti mindannyian velem együtt dolgoztok ezen a terven sok életszakasz óta itt a Földön. Minden életszakaszotok a lelketek magasabb szintre való felemelésének az útja a fejlődésetek kapcsán. Így a ti saját részeteket teszitek meg annak az áradatnak a teremtésében, amely a bolygón mindenkit felemel. Végezetül elvégzitek a feladataitokat a másokkal - a lelki társaitokkal, ismerőseitekkel és barátaitokkal - való együttműködésben.


Mindannyian egyetértettetek az olyan életben, amelyben másokat inspiráltok a nagy együttérzés vagy tolerancia kifejezésére. Máskor azok, akik közületek haladni akartak a Felemelkedésben, még azt az áldozatot is megtették, hogy a zsarnok szerepét eljátszva másokat arra késztettek, hogy szervezkedjenek és keljenek fel az elnyomás ellen, váljanak az Aranykor támogatóivá.


Láthatjátok, ez egy nagy irónia a Földi élet tapasztalatában. Amikor az emberek a legnehezebb helyzetekbe kerülnek, akkor az előhozza a bátorságot, a meggyőződést és a Fényhez való elkötelezettség legnagyobb mértékét. Ironikus módon, ezt a módszert alkalmazzák a katonák kiképzésénél, akik a legnehezebb kihívásokkal kerülnek szembe a harcokban. Ezt a gyakorlatot a mindennapi nyelvben kiképzőtábornak hívják. Igen, ez az, ahogy az Univerzum látja az ittléteteket – ti Fényharcosnak látszotok, és ez az, amiért csodáljuk a fejlődéseteket. Vannak más utak is, ahol lélekként fejlődni lehet, de egyáltalán nem annyira nehezek és alaposak, és Kozmikus vonatkozásban megadják a lehetőségét a gyors változásnak.


Az utóbbi rövid kb. 7000 éves periódusban ez a civilizáció eljutott a viszonylag hatékony általános állapotba, ahol a bolygó lakosságának többsége élelemhez, ruházathoz és védelemhez jutott olyan mértékben, hogy a lakosság hatványozott módon növekedett. A szegény tartományok ellenére a bolygón az életkilátások növekedtek és az a hit vált általánossá, hogy az orvosi ellátáshoz, a műveltséghez, a tiszta vízhez és az elegendő élelmiszerhez való hozzáféréshez való jogot mindenkinek élveznie kellene.


A jóság az arany, ami kikövezi az új Aranykor felé vezető utat


A béke új korszaka teljes beteljesülésének lelkes célja még nem valósult meg a Földön, de a siker magvai már gyökeret eresztettek az egész bolygó szívében. Még a hatalomban levők beavatkozása ellenére is, akik a mások jóléte elé helyezik a kapzsiságukat, magán polgárok csoportjai továbbra is meglepő haladást érnek el a humanitárius programokban.

Mi a magasabb dimenziókban láthatjuk az erőfeszítéseitek kialakuló vonalát. Ti számtalan támaszt és megerősítő kódot kaptok a fejlődésetek segítésére. Ezeket a tervezett megerősítéseket az energetikai Jelenségeken és az Átjárókon keresztül kapjátok meg, amelyek mind a Nagy Központi Napból származnak. A folyamatban levő tervek most egy természetes lendületet kapnak és titeket a magasabb energiák felé történő növekedés irányába mozdítanak, amelyek elárasztják a Bolygót és feljebb emelnek minden egyes napon.


Jótékonysági cselekedetek voltak tegnap, tegnapelőtt, azelőtt és azok a napok előtt, amelyekben már megjelentek a mások iránti további nagylelkűség csírái. Azoknak a cselekedetei, akik olvassák ezeket az üzenteket, megváltoztatják a rezgéseket, amelyet sokan tapasztalnak az izgatott várakozás reményében. Mindannyian érezhetitek valaminek a közeledtét. Valami izgalmas és reménykeltő dolgot, ami áttör a saját tudatotokba és az nagy világéba. Ez megállíthatatlan.


Itt az ideje bátorrá válni, a régi elképzeléseket és módszereket megkérdőjelezni, beleértve két fő területet:

  • a vallási hitrendszert, amely rideggé, kiközösítővé és leépítővé vált az emberi boldogságra nézve

  • a gazdasági elképzeléseket és operációs rendszereket, amelyek megengedik, sőt bátorítják maga a Földanya tönkretételét, azét, aki életet ad és eltart mindenkit

Mindez meg fog változni. Ezek azok a változások, amiről beszélünk. Azért vagyok itt, hogy támogatást és bátorítást adjak azoknak, akik követik a mély megérzéseiket, hogy felemeljék magukat és az embertársaikat, és részt vegyenek a jótékonyságban és a nagylelkűségben - akkor is, ha más nem látja őket.


Közöttetek sok fel nem ismert hős van, és ők alkotják a Fény Légióját, amely az alapja lesz az Új Aranykornak. Dicsérlek titeket és mindazokat, akik újonnan ébredtek fel a szendergésükből. Kitárt karokkal üdvözöllek és várlak titeket a szabadsághoz, az egyenlőséghez és a legnagyobb boldogsághoz vezető dicsőséges menetben, amely az egymással, az Anya/Atyaistennel és a velem való egység érzetéből adódik.


Értetek vagyunk itt minden pillanatban, ébren vagy álmodva és suttogunk a fületekbe még most is, amikor ezt az üzenetet olvassátok. Egyek vagyunk.

Sananda vagyok, ennek az üzenetnek a szerzője és az, akit Jézusként ismertek.


Átvette: Kathryn E. May, 2015

Forrás: http://www.whoneedslight.org/current-messages-english-1/


Régebbi írások
Még nincsenek címkék.
bottom of page