top of page

Sananda/Jézus Új Szentírás 24. befejező fejezet

Eljött az ideje a változásnak a Sötétségből a Fénybe, a szenvedésből az örömre, a gyötrelemből az ünneplésre. Ez egy olyan időpont, amely úgy lesz bejegyezve a ti történelemkönyvetekbe, mint a Kezdet, mert ez az Új Aranykor kezdete.

A szívem megtelik örömmel, ha megfigyelem az emberiség virágzását, akiket olyan sokáig bebörtönzött a Sötétség. Ti felébredtek, aktiváljátok a lelki és szellemi pályákat, megszabadítjátok magatokat minden dogmától, visszaszorítjátok a régi érzéseket és elképzeléseket, kiterjesztitek a szárnyaitokat a repülésre.

Titeket, az emberiséget az egész kozmoszban úgy ismernek, mint Teremtő és Felfedező fajt, mindkettő jól megérdemelt leírás. Közületek azok, akik most inkarnálódnak, nem tudják elképzelni annak a kalandnak a nagyságát, amit mi együtt átéltünk, és ami most a legutolsó része a teljessé válásnak. A felkészülésetek a Föld Bolygó és az ő összes lakójának Felemelkedésére kozmikus mércével mérve is egy történelmi esemény, és a mondásotok szerint „feljegyzésre méltó” lesz.

Az egész univerzum várakozással nézi, hogyan hajtjuk végre a Nagy Tervet. Ez nagy gonddal volt megtervezve több ezer éven keresztül, megszámlálhatatlan felülvizsgálattal, a fáradhatatlan Felemelkedett Mesterekkel, akik a kozmosz távoli részeiből érkeztek, hogy segítsenek nekünk.

Az ősi hivatkozásaitok nem neveznek meg minket, a Kumaraiakat a Vénuszról, akik együtt jöttünk ide a Lemúriai civilizáció alatt néhány százezer évvel ezelőtt, hogy segítsünk az emberi faj fejlődésében. Nem beszélnek a galaxisotok sok fajáról és arról, kik járultak hozzá a DNS-ükkel a ti jelenlegi briliáns kombinációtokhoz, amely kreatív, szenvedélyes, okos és fizikailag erős, és nem említették a ti több száz vagy ezer inkarnációtokat, amelyeket itt vagy másutt éltetek át a lelketek hosszú fejlődése során. A Sötétek, akik az Atlantisz bukása óta felügyelet alatt tartottak titeket, nem akarták, hogy tudjatok a másokkal való szoros kapcsolatotokról. Ők meg akartak győzni titeket arról, hogy egyedül vagytok és veszélyben. Így ők irányítani tudtak titeket a félelemmel és a magánnyal.

Mi azért jöttünk, hogy segítsünk a hosszú, 3. dimenzióba történt leszállásból kilépni és újra visszatérni az 5. dimenzióba, amely az Édeni Kert volt és lesz újra.

Régóta láttuk, hogy a Sötétség, a kísértés valamint a hatalomhoz és uralkodáshoz való vonzódás egy komoly kihívás az emberiség számára a szabad akarat és a felejtés fátyla mögötti lét körülményei között. Ezért jöttünk mi a szeretett Sanat Kumaránk védő Fénye alatt, hogy felajánljuk a segítségünket az Istenünk emberiség iránt érzett szeretete üzenetének lehozatalában. Ti, azok a bátor lelkek, akik ide inkarnálódtatok élettartamról élettartamra küzdöttetek anélkül, hogy emlékeztetek volna az életeitek közötti Otthoni létre a mennyei családotok szerető ölelésében. Mi tudtuk és tudjuk, amint Elohim vagy a Kiválasztottak, (bár, mint önkéntesek, mindannyian kiválasztottak voltunk) az a 144000 lélek, aki a szeretet és Fény fáklyáját égve tartotta hosszú korokon át, úgy a Földanya és a lakói is a Felvilágosodás irányába haladtak.

Ezek valóban sötét idők voltak mindannyiunk számára, mert a Föld volt a legbonyolultabb és kihívóbb környezet, ahol egy tettrekész lélek kipróbálhatta a merészségét és tanulhatott a tapasztalatból, hogyan lehet élni az egy személy gondolatainak, érzéseinek és cselekedeteinek teljes tudatában és teljes irányítása alatt. Mondhatjátok: „De én nem tudtam ezt az egész idő alatt csinálni!” Mondom nektek kedveseim, tudtátok. Az eredeti DNS-etekben, ami most aktiválódik benne van, hogy teljes éberséget gyakoroljatok. Ez gyakorlás ügye; ebben a tekintetben sok segítséget kaptok és még több segítségetek van ezen az úton a szeretett Csillagtestvéreitek által. Mindenkinek segíteni fognak egyénileg és csoportosan is, ami az együttes felemelkedéshez tartozó terv része. Egy lelket sem fognak hátrahagyni.

Látjátok, egy Felemelkedett Mesternek az egyik legnagyobb erőssége, mint közületek sokaknak, annak a képnek a fejlesztése, hogy magukat Egynek lássák, különválaszthatatlannak. Az nem számít, hogy egy vétket egy személy ebben az életszakaszban megengedhetőnek tarthat – többségetek az egyik vagy másik időben a változás elindíthatójává válik, nyomást gyakorol és izgatja a társait, hogy lépjenek fel az elnyomás ellen, hogy találják meg a szabadság tiszta dallamát és fejtsenek ki erőt a Legjobb Jóért.

Azt mondjuk nektek: Minden meg van bocsájtva. Forduljatok a Fény felé! Most használjátok az energiátokat, csináljatok hátraarcot, kapcsolódjatok hozzánk, hogy olyan jólétet hozzunk létre mindenki számára, amely túlszárnyalja a legvadabb álmotokat is! Senki nem akar tapasztalatot; senki nem fog szegénységről vagy magányról tudni. Senkinek nem kell az élen lennie, mert senki sem lesz alul.

Közületek azok, akik a sikerről és a vagyonról szóló álmok betöltéséért küzdöttek ebben az életben, vagy megpróbálták a világot szebb hellyé tenni és úgy érzik, hogy nem sikerült – ne gondoljátok, hogy nem mindig voltatok sikeresek. A ti hozzájárulásotok, különösen, ami a szívetekből jött, hozzásegített minket ehhez az összehasonlíthatatlanul sikeres pillanathoz. Ebben az eseményben a ti egyéni szerepetek elképesztő igazsága fel van jegyezve az utókor számára a Kozmosz nagy holografikus Könyvtárban.

Hamarosan meg fogjátok ismerni ennek a csodálatos törekvésnek az Igazságát, amelyben közületek mindenki egy fontos szerepet játszott. Nincs kivétel, nincsenek jelentéktelen lelkek. Ébredjetek fel kedves Bátyáim és Nővéreim! Titeket szeretnek! Szükség van rátok! Ti Istenek vagytok.

Igen, valóban, mi mindannyian a Nagy Egység Teremtői vagyunk. Hogyan lehetne minket ne tökéletesen szeretni? Hogyan lehetne közülünk bárkit is elfelejteni? Az lehetetlen.

A Jóléti Alap az egész Föld embereiből áradó kezdetről szól. Ti, a családotok és a barátaitok szabadok lesztek, hogy végül élvezzétek a Földi Paradicsomunkat. Ti nevetni, énekelni és táncolni fogtok és egy napon a fiatal gyerekeknek fogtok beszélni arról a napról, amikor a Föld a Mennybe ment, és ezentúl senkinek sem kell meghalnia, aki idekerül.

Hogyan tudnám szavakba önteni, mennyire megérinti a szívemet, ahogy látom a szeretett emberiségemet, amint learatja a gazdagon megérdemelt jutalmat. Alázatosan köszönetet mondok Anya/Atyaistennek, a szeretett Kumara családomnak, a kedves Lady Nanának, St. Germainnak és Lady Portiának, Ashtar/Anhenának és a Fény Galaktikus Föderációjának, az egész fáradhatatlan „Alaplegénységnek” és az egész Mennyek Csapatának.

A Szeretet, amit együtt teremtettünk, korszakokon keresztül fényesen, jelzőfényként világítani fog minden Isteni teremtmény számára.

A ti szerető szolgálótok, Sananda.


Lejegyezte: Kathryn E. May, November 16, 2013, Sedona, AZ, U.S.A


Régebbi írások
Még nincsenek címkék.
bottom of page