top of page

Sananda/Jézus Új szentírás 23. fejezet

Ez az a hét, amikor az örökkévalóságra fogtok emlékezni. A lelketek munkája elvezet titeket a legfontosabb időbe és térbe – az Elmozduláshoz a magasság felé, a Föld Felemelkedésének előkészítéseként. Ez egy csodálatos erőfeszítés, amit elvállaltunk. Mi összekapcsolódunk Földanyával, a Föld összes Királyságával és az egész emberiséggel, hogy létrehozzunk egy tökéletesen új eseményt, amelyet az egész kozmosz nagy érdeklődéssel figyel és tanúsít.

Hogy miért vállaltuk fel ezt a Nagy Tervet, a nehézségek ellenére? Ez feltehetően olyan, mint Sir Edmond Hillary kommentárja az öreg Mont Everest hegycsúcsról, „mert ez van”. Mert mi kalandvágyók, álmodozók és felfedezők vagyunk. Mi találtuk ki ezt a tervet együtt, tudjátok, a ti szeretett Földanyátokkal együtt. Ő a kulcsszereplő az egészben, természetesen. Az ő ugyanilyen lelkes egyetértése nélkül mi semmit sem tudtunk volna elhatározni ilyen merészen. Tudjátok, a bolygók általában saját magukban emelkednek, a saját elhatározásukkal és felemelik magukat egy magasabb dimenzióba. Most nem így van. A mi egyezségünk szerint mi együtt fogjuk ezt megtenni, a bolygó harmóniában az ő összes lakójával.

Ez egy nehéz feladat nektek – felemelkedni egy magasabb dimenzióba – de szeretnénk azt bemutatni nektek, milyen kihívás ez a ti kedves bolygótoknak. Egy bolygó számára szokásos dolog egyszerűen eljutni az ugrás egy átmeneti állapotába dimenziókon keresztül miközben remeg, forog, rázkódik az adott dőlésszögében és megtisztítja magát az elmúlt civilizációk maradványaitól. A legtöbb esetben a lakók biztonságból már évek periódusával korábban elkerültek onnan. Most nem úgy történik. Elhatároztuk magunk között, hogy egy új módját teremtjük meg a magasabb dimenziókba jutásnak, együtt, és ezt végrehajtva a harmónia egy új formáját fogjuk megvalósítani a kozmoszban.

Mindannyian hallottátok, hogy mi össze vagyunk kapcsolva, de a ti 3 dimenziós életeitekben az nem volt tudott számotokra, hogy milyen mélyen össze vagyunk fonódva, milyen erősen befolyásoljuk egymást. Ez megváltozik, ha a fátyol felemelkedik és a mindennapi élet ok okozat összefüggései nyilvánvalóvá válnak. A bolygó energiái az akció/reakció események sorozatát majdnem nulla pontra hozták. Így nincs hely/idő egy tett és az eredménye között. Egy mosoly pozitív eredményt okoz, egy összeütközés Sötétséget eredményez a támadónak. Egy mondás így szól: Ha a szándékoddal teremtesz, az most tökéletesen működik és felgyorsul minden nap.

Ti felkészültök az 5. dimenziós teremtés új élményére, ha ti összekapcsolt formában lesztek képesek gondolkodni/teremteni. Ez egy gyakorlat a közismert „Legyél óvatos abban, mit kérsz” állapotban, ahol meg fogjátok tanulni élvezni a közeli jövőt. Igen, ti, mindannyian, akik most itt éltek a bolygón, meg fogjátok tapasztalni az Új Arany Korszakot, ha életben akartok maradni az utolsó felvonásig. Azt mondtam, ha életben akartok maradni egy okból. Nektek választásotok van. Ti vagy felemelitek a rezgéseteket az 5. dimenzió szintjére, vagy elhagyjátok a bolygót a szokásos úton, végigmenve a halál folyamatán. Bárki, aki még lélegzik ezen a héten, 2013. november 15-én, képes lesz most befejezni a felemelkedési folyamatot.

Lesznek néhányan, akik el fognak távozni a bolygóról a Felemelkedés előtt, különböző okokból. Többségük azért, mert a Felsőbb Én nem hiszi, hogy az egyén készen áll az inkarnációs folyamatból való kilépésre, hogy igényelhesse a magasabb dimenziókban való tartózkodást, és azt akarja, hogy a lélek tovább gyakorolhasson valahol. Elfogadható bármilyen megoldás, ami megfelel az egyéni léleknek, és amit semmilyen módon nem lehet elítélni. Természetesen, mi mindig bátorítjuk a rugalmasságot a növekedés érdekében, de meg kell érteni, hogy az eltökéltség és a jó szándék nem foglalhatja el a helyét azoknak az életeknek, amelyek átestek sok teljes és kihívásokkal teli életszakaszon.

Amikor a Felemelkedők első hulláma eltávozik megújulásra és gyakorlásra, egy nagy váltás fog létrejönni a bolygón, mert a visszajövetelük nagy csodát és izgalmat fog kelteni. A földön maradók szemében ez azonnal meg fog történni. Azoknak, akik magasabb tudatossági szintet értek el, úgy fog tűnni, hogy hirtelen átváltoztak, mert a magasabb dimenziókba való utazás az időn kívül történik. A fénykamrákba történő eljutás teljes folyamata, hogy megújuljanak és gyakorolják, milyen az élet az 5. dimenzióban (egy fontos része a folyamatnak) látszólag egy szempillantás alatt végbemegy, ha a Felemelkedő ezt választja.

A visszamaradt kételkedők ezt csodának fogják hinni, és amikor felismerik, hogy milyen nagyszámú ember hajtotta végre ezt a csodát, bennük is feléled a vágy, hogy részesei legyenek ennek a nagyszerű élménynek. Hogyan tudna valaki ellenállni a kíváncsiságának a történtekkel kapcsolatban, amikor ilyen átváltozások jönnek létre? Ez lesz a nagy elindítója a tanítások utáni érdeklődésnek, hogy milyenek is valójában a magasabb dimenziók, milyen érzelmi és gondolati átalakulások mentek végbe a fénykamrákban. Természetesen ugyanannak a dolognak az egyéni útjairól több ezer leírás lesz, de lehetetlen lesz továbbra is azt gondolni, hogy ez nem egy valóságos esemény.

Mindannyiotokkal tudatni akarom, minden kételyt kizárva, hogy a jelenlegi idők már magukban egy-változást jelentenek. Már nincs visszaút. Minden rendszer „Működik”. St. Germain munkája elkezdett gyümölcsözni – a bolygón a jólét és a béke szét fog áradni az elkövetkező napokban és hónapokban. Az emberek segítenek az embereknek, nem csak a kormányok igyekeznek pénzeszközök biztosítása nélkül megoldani a lakosaik legalapvetőbb igényeinek ellátását. A hatalom a gazdasági és politikai erőktől folyamatosan visszakerül az emberekhez, mert ők egyek és ugyanazok. A hangos propagandagépezet kevésbé lesz a vezetője a társadalmi megítélésnek, amint az emberek felébrednek, hogy eljussanak a saját szívükhöz és megtalálják a saját igazságukat.

Sokakat azok közül, akik a negatív magyarázatokat választották, különösen az új egészségvédő programmal szemben az USA-ban, becsapták, hogy a saját legjobb érdekük ellen válasszanak. Volt egy közbülső lépés az általános egészségvédelem felé vezető úton, amely egy érzékeny elképzelés, hogy a világ országainak legyen pénzeszköze támogatni egy sokkal jótékonyabb életformát. Csak ez az a gyakorlati forma, amely mindenkinek biztosítja, hogy közösen kezeljék a forrásokat, és ügyeljenek a leggyengébbekre közületek.

Nem tudtok megemlíteni egyetlen profit-érdekelt biztosító társaságot sem, amelyik ügyel az ő biztosítottjaira a részvényesek költségén. Ezt tenni egyszerűen a logikával és a jó üzleti tervvel szemben megy. A mondás, „az üzlet az üzlet” teljesen igaz és az orvosi védelmet nem befolyásolhatja semmilyen üzleti forma. A tanítást és a művészeteket sem lehet a profit-érdekeltekkel együtt kezelni. Ennek fullasztó hatása van az összes ilyen alapvető kreatív emberi törekvésre, beleértve azt a versenyt, hogy lefölözzék az összes vagyont a bolygó leghatékonyabb egyénei érdekében. Ez teljesen meg fog változni, ha megnézitek a NESARA törvények végrehajtását. Itt nem fogok részletekbe menni, mert nemsokára egy teljes és részletes képzést fogtok kapni arról, hogy ezek a törvények mit vonnak maguk után és hogyan fognak mindenkit egyformán szolgálni.

Mindig üzlet volt, hogy a nemzeti vezetők foglalkozzanak a gyógyítókkal és a spirituális vezetőkkel. A ti szeretett Martin Luther King-etek egy nem régi példa és természetesen az én életem is Jézusként, teljesen szemben álltam a római politikai rendszerrel, amely megrövidítette a népe szabadságát, különösen az előrehaladott állapotában. Természetesen ez volt az ok, amiért olyan sok spirituális vezetőt kivégeztek a különböző korokban - mert kiálltunk a szabadság mellett.

Az emberek lelki és spirituális szabadsága miatt fontos annyira a politikai szabadság fenntartása. Ezért készítjük a könyveket és írásokat mindenki számára, amelyeket a www.whoneedslight.org weboldalon érhetők el az egész világon kis költségen vagy ingyen. A Who Needs Light? című könyv az interneten érhető el, e-book (elekronikus könyv) formában, amint a When God Pinched My Toe című gyűjtemény is. Bátorítjuk az embereket, hogy az aktuális könyv formáját szerezzék meg ezeknek az írásoknak, ha lehet, de azon dolgozunk, hogy az energiánkat és az áldásunkat belevigyük az elektromos változatba is, ahogy azt a papír másolatokkal tettük.

A Who Needs Light? (Kinek van szüksége Fényre?) egy olyan könyv, amit Istenanya a „Felemelkedés kézikönyvének” nevez, mert összefoglalja a lelki szabadságotok visszanyerésének a módját. Míg a When God Pinched My Toe (Amikor Isten megfogta a lábam ujját) az Anya/Atyaisten üzeneteinek összeállítása, amely a Kozmikus Igazsággal, a címe „Az igaz út”, kapcsolatos spirituális fejlődésről ad áttekintést. Az én személyes üzeneteim is itt találhatók „Az új szentírás” címen, amelyet a Föld lakosainak küldtem az én Jézusként tett üzeneteim félreértései és tönkretétele helyreigazításaként, amelyeket az én nevemben írtak (de nem általam). Ezek együtt az Igazság Trilógiáját képezik – az alap információkat, amelyre szükségetek lesz a Felemelkedésetek befejezésére.

Nem ellenezzük, hogy más Felemelkedett Mesterektől, más bolygóról vagy más Királyságról származó forrásokat is keressetek a tanuláshoz. Azonban fontos tudni néhány dolgot a Kozmosz rendszerének fizikájáról, csillagászatáról és az ökológiai keresztreakcióiról. Amit mi itt megadunk, az a kulcs a személyes felemelkedésetekhez, amely természetesen körülbelül ugyanaz, mint a Felemelkedés. Meg kell tanulnotok inkább a szívetekben élni, mint a gondolataitokban bízni, amelyet tönkretettek a Sötét befolyásolás évszázadai.

Higgyetek a szíveteknek, hallgassátok meg a Felsőbb Énetek belső hangját és mi itt leszünk segíteni nektek minden alkalommal az úton, átsegítünk titeket minden akadályon az ösvényeteken. Nézzetek felfelé kedveseim, most itt vagyunk a ti égboltotokon a ti örömteli újraegyesüléseteket várva. Nem leszünk eltántoríthatók, nem fogunk alábbhagyni abban, hogy a ti személyes szabadságotokat és jóléteteket segítsük.

Küldjétek el nekünk a ti imáitokat és énekeiteket! Hallgatunk titeket és tapsolunk a ti kemény munkátokhoz, és mi mindig itt leszünk értetek, vagy testben, vagy szellemben. Mérhetetlenül szeretünk titeket.

Örömmel várjuk, hogy megérkezzünk az ünnepségre, megérinthessük a kezeteket és a szemetekbe nézhessünk.

A ti hűséges Sanandátok vagyok.

Közreadta: Kathryn E. May, November 15, 2013, 12 du. Cleveland, Ohio


Régebbi írások
Még nincsenek címkék.
bottom of page