top of page

Jesus/Sananda – Új Szentírás 4. fejezet

Sananda vagyok.

Egy lélekcsoportként egy olyan eseményben veszünk részt, ami sohasem próbáltak még ki ilyen módon sehol a Kozmoszban. Észre fogjátok venni, hogy milyen bonyolult módom vagyok most képes beszélni veletek a ti örökségetekről és a biológiai kapcsolataitokról – az emberi testtől függő kapcsolatokról – amely a testvéreitekhez köt.

Kétezer évvel ezelőtt nem tudtam ilyen közvetlenül beszélni ezekről az igazságokról. Természetesen tudtam beszélni a tanítványaimmal, a családommal és a barátaimmal a mi régi csillagcsaládunkról, de minden erre vonatkozó hivatkozást eltüntettek az én és a velem együtt működő testvéreim tanításaiból.

Nem fogom titkolni a jelenlegi kapcsolatot a távoli bolygókkal és csillagrendszerekkel, amikor én visszajövök, hogy veletek újra beszéljek a Föld bolygón. Az utóbbi években gyakorivá váltak azok a kapcsolatok, amikor sok esetben az „idegen” technológiákat a „sötét kalaposok” vették át ahelyett, hogy az emberiség javára használták volna, ami a szándék volt. A közelmúltban is kapcsolatba léptek azokkal, akiket ti szürkéknek vagy replitiánoknak hívtok– de számukra ez nincs tovább megengedve. Az volt a céljuk, hogy a teljes bolygót elfoglalják. A ti „sötét kalaposaitok” akiket a földön ők befolyásoltak – akik az úgynevezett „Wannabe”-liek, ugyanilyen hajlamúak. Minden csoport azt gondolta, hogy be tudja csapni a másikat, fölé tud helyezkedni.

Most biztos lehetsz abban, hogy a sötétek manipulációi végülis feléjük csapódnak vissza, biztosítva, hogy egy sötét csoport sem érhesse el sohasem, amit elképzelt. Ők mindig alábecsülik a Fény erejét és a fényben élő és munkálkodó emberek eltökéltségét és kitartását. Most túlterheljük a „sötét kalaposok” erővonalait, akik mindig hajlamosak voltak egymás ellen fordulni, ha az nehézségek jöttek. Ez a törekvés önmagában megmutatja a Fény legnagyobb erejét, mert veleszületett vágyunk, szükségünk van, hogy jöjjünk segíteni azoknak, akiknek szükségük van ránk.

Az út hosszú és fáradtságos, de a ti földi órátok minden eltelt napjával az út tisztább lesz, a fénymunkások erősebbé válnak és a Fény összegyűlő erejét nem lehet elutasítani. Nevezhetitek ezt a Szeretet alapvető jóságának és jókívánságnak; ez felemeli mindenkinek a fáradt szellemét, enyhülést hoz a fájdalomra, csillapítja a fizikai és lelki traumákat, amint az emberek felébrednek és felismerik a szeretet vadonatúj érzését. Szeretetben vannak önmagukkal, a társaikkal és a szomszédaikkal, gyermekeikkel és a barátaikkal. A Fény auráját látják azok körül, akiknél sohasem látták korábban, amint elkezdik látni a sajátjukat.

Igen, ti próba alá vagytok vetve, amint azt terveztétek, hogy legyen. Ebben az az izgalmas, hogy sokszor ez rosszabb, mint ahogy azt elképzeltétek az optimista terveitekben, de ez az, amiért olyan fontos volt, hogy a Felettes Énetek ott legyen veletek, hogy védjen titeket és enyhítse a fájdalmat, hogy ne adjátok fel. Senki sem tudja ezt jobban, mint én. Tisztában voltam azzal, hogy mi fog velem történni az én Jézusi életemben, és mégis voltak olyan pillanatok, hogy elviselhetetlen volt a fájdalom. Hozzátok hasonlóan a cserbenhagyás fájdalmát olyan intenzíven éreztem, mint egy fizikai fájdalmat.

Hadd tudassam itt, hogy Júdás nem árult el engem; ő volt az én legigazabb, szeretett barátom. Ő csak az volt, akire rá mertem bízni a nehéz felelősséget, hogy felfedje a hollétemet, amikor eljött az idő. Az ismerőseim közül senkinek nem volt olyan erős hite és hűsége hozzám, hogy azt egy pillanatnyi elbizonytalanodás vagy bármilyen sajnálat nélkül teljesíteni tudja.

Bár tudtam, hogy azok többsége, akik az végén szembekerültek velem, nem voltak közel hozzám, mégis olyan mély csalódottság érzését keltették, amint láttam, hogy elősegítek egy közülük való személy bántalmazását. Bármelyik gyerek, akit egy iskolás tömeg gúnyol, vagy akit a családja megtagadott ideológiai áthágások miatt érzi a szörnyűség és kétségbeesés ilyen mély érzését. Hogyan fordulhatunk így szembe a sajátjainkkal?

Ez a mi munkánk most, kedveseim. Össze kell fognunk, gyógyítani az embereket egymással szembeállító különállást és a dualitást, hogy biztosítsuk, hogy az Új Arany Korszakba való átmenetel idejében senki ne forduljon szembe a társával, ne zaklasson, ítéljen el vagy bélyegezzen meg senkit. A vallási háborúk idejében az ideológiai háborúk a mások gyűlöletén alapultak. A kapzsiság háborúi a jövőben nem lesznek megengedve. A háború önmagában sohasem indokolható, ha az emberek elfogadják, hogy inkább együttműködjenek, minthogy szembeálljanak egymással.

Annyira tele vagytok a hiány, a versengés és a félelem gondolatával, hogy továbbra sem vált világossá számotokra, hogy a legtöbb, feltehetően az összes háború a Földön nyilvánvalóan a hatalomban lévők haszna érdekében történt és különösen azok érdekében, akik a hatalom mögött álltak. Azok számára nem volt nehéz a már elnyomott, mérges és éhes lakosság széthúzását táplálni.

Az egy régi trükk, hogy fellobbantanak egy tüzet és belehajszolnak egyeseket a hősies helytállásba, a hozzá tartozó hírnévbe, vagyonba és a folyamat szövetségesévé teszik. Mindezek az igazságok végül kiderülnek. Meg fogjátok tudni a bolygótok igaz történetét, és ha ezt teszitek, a szívetek szeretettől fog duzzadni a társaitok iránt, akik szenvednek, és elutasítjátok, hogy elfogadjatok bármit, ami nem úgy történt. Amikor megértitek, hogy kinek volt igazából haszna a ti előítéletetekből, a ti a mások iránti gyanakvásotokból és a ti vallásotok ellentéteiből, sokkal könnyebben meg fogjátok találni, hogy mi vezetett arra a meggyőződésre, amelyet a ti gyanútlan gyermeki agyatokba tápláltak az engedélyetek nélkül.

Nem természetes emberi tulajdonság a gyanakvás vagy gyűlölet azokkal szemben, akik látszólag egy kicsit is különbözőnek tűnnek a másiktól. Jegyezzétek meg, hogy a különböző fajtájú kutyák farkcsóválással közelednek egymáshoz, hogy az összes fajtájú madár együtt sereglik, és hogy az elefántok vagy a medvék családjai vagy a libák milyen könnyen elvegyülnek egymással vagy még segítenek is egymáson, ahol a területük nincs lekorlátozva olyan módom, hogy ínség keletkezzen.

A vezetőknek nem volt szükségük túl jó képességre ahhoz, hogy rájöjjenek arra, hogy minden, amire szükségük van a nyájuk irányításához az az, hogy korlátozzák a forrásokat és azt mondják, hogy a betelepülők, a zsidók, a nők, a feketék, az örmények vagy a síiták az okai mindennek.

Igen, ti vagytok a célpontjai az erőteljes szociális és elmebefolyásolási kísérleteknek. Egy ideig ez valamelyest sikeres volt, de mindig akadtak néhányan, akik látták ezt és a szabadság, a pártatlanság és az egyenlőség mellett álltak ki. Én egy voltam ezek közül és ti is azok vagytok.

Nem vagytok egyedül. Napról-napra egyre többen vagytok, miközben a tömegkommunikációs eszközök az internet miatt elvesztik a hatalmukat és a széleskörű lehetőségeiket, hogy az „igazságot” a politikai és szociális nyomás igénye szerint adják közre. Mivel az internet nyilvános fóruma félelem-árusításra és csalásra beszél rá, azt kevésbé ellenőrzik és így jobb forrása az igazságnak, mint bármelyik mai tömegkommunikációs állomásotok, amelyek az ő számláikat fizető társaságok propaganda eszközévé vált. Ez nem lehet másképp. Valahányszor a pénz előtérbe kerül, az lehetőséget ad a hatalom visszaélésére.

Most hadd nevezzük meg sokatok elméjének aktuális kérdését! Mi a felemelkedés, és mikor fog, ha egyáltalán fog, bekövetkezni? Sokan ismeritek az én feltámadásom történetét. Ezzel a példával szándékozunk nektek megadni, mi a Felemelkedés. Ha vannak közöttetek, akik kételkednek abban, hogy van túlvilág, biztosíthatlak titeket, nincs túlvilág, örök élet van. Minden ember a jelenlegi inkarnációját a Fénybe jutással fejezi be, hogy összegezze az életét egy fénytestben levő lélekként, amelyet ti úgy gondolhattok, hogy a ti „normális” állapototok, mivel a tartózkodási helyetek a Földön csak egy rövid fázisa a lelketek életének.

Ezúttal ti nem csak az 5. dimenzióba fogtok utazni, de azt a jelenlegi testetek halála nélkül lesztek képesek megtenni, amint az a régmúltban volt. Most választásotok van, hogy a testet magatokkal vigyétek és teljesen meggyógyítsátok és helyreállítsátok egy egészséges testté. Lehetőségetek lesz megváltoztatni a megtartott test megjelenését, méretét, alakját, sőt a nemét is, ha az 5. dimenzióba kerültök.

Ez úgy hangozhat számotokra, mint egy csoda, de a ti elképzelésetek szerint természetesen csoda, amely a magasabb dimenziókban történik, mert a teremtés a gondolat és az érzés kombinációjából valósul meg, nem az anyagi szubsztancia kézzel történő átalakításával, amint azt itt hittétek. Ilyen világnak nézhettek elébe; ez az Ígéret Földje, amelyről beszéltek a ti ősi szövegeitekben, de ez sokkal jobb annál, mint amit itt, számotokra szavakba lehet foglalni.

Az 5. dimenziós világ a ti jövőtökben tényleg az a hely lesz, ahol az oroszlán együtt fekszik le a báránnyal, mert minden teremtmény, az ember és mások, zöldség és gyümölcs diétán fognak élni, és senki sem akarja az ő testvérét fogyasztani. Az időjárás változása lehetővé fogja tenni, hogy a bolygót teljesen befedje a dús növényzet, rengeteg kert, és az emberek és állatok szabadon kifejezhetik a lelkük túláradását anélkül, hogy aggódnának olyan dolgok miatt, mint a pénz, az éhség, a háború vagy a fizikai veszélyek.

A kommunikáció telepatikus lesz, azonnal és teljesen érthető, és a nagy távolságokba történő eljutás űrhajóval lesz megoldható egyénileg vagy csoportosan. Ez nem egy tudományos fantasztikus álom; ez egy folyamatban lévő valóság a kozmosz sok bolygóján – ez és még több. A ti csillagtestvéreitek most, 2013 augusztusában a bolygótok körül keringenek, hogy elhozzák nektek a technológiájukat, a tudásukat és a segítségüket a Felemelkedés álmának beteljesüléséhez, amit az egész Kozmosz vár.

A Multiverzum annyira szeret, elfogad és csodál titeket, hogy minden szem a ti csodálatos fejlődéseteket figyeli a rezgésetek emelkedésében, hogy megtehessétek az ugrást abba a világba, ami rátok vár. Ebben és a következő üzenetekben arra bátorítalak titeket, hogy az energiáitokat az agyatok érzelmi központja és a szív közötti szoros összeköttetés kialakítására összpontosítsátok. Ez az Én rendszere, amely megengedi nektek, hogy a Tiszta Szeretetben éljetek, szoros kapcsolatban a Lélekkel, velem és a ti Felettes Énetekkel, ami része a magasabb dimenziókban maradt lelketeknek, amely Egy az Istennel.

Ti a Teremtő Faj vagytok, amely a ti Teremtőtök képmására készült. Ez nem azt jelenti, hogy teljesen megegyeztek a Teremtővel, azt jelenti, hogy a Megvilágosulás (szó szerint megtestesítő Fény) felé tartó fejlődésetek egyszer az Egy tökéletességét közelíti meg.

Mi mindnyájan ez a dicsőséges befejezés felé tartunk – a Teremtőnkkel való Eggyé válás felé.

A növekedésetek folyamán közel kerültetek hozzánk, így még jobban tudjátok hallani a hozzátok szóló beszédeket az álmaitokban, az ábrándozásaitok pillanatában és most, ezen az üzeneten keresztül. A fejlődésetek röppályája felgyorsult és ez most lehetővé teszi számunkra, hogy a bolygón mindenkit elérjünk.

Ébredjetek kedveseink! A munkahelyi szolgaság eszközeit tegyétek le! Nézzétek meg magatok körül a gyermeki szem, az izzó naplemente és a csillogó hajnalok szépségét, amit elvesztettetek! A ti Földanyátok tisztítja magát, meg vagytok védve a nukleáris veszélytől és az emberiség szolgaságának most vége van.

Nem lesz többé háború, nem lesznek többé népirtások vagy katasztrofális életveszteségek mindaddig, amíg folytatjátok a felemelkedést a kedves bolygótokkal együtt. Ő már elhagyta a halál birodalmát, hogy újjászülessen és megújuljon. Tovább megy az átalakulásában, hogy folytassa a ti segítéseteket, hogy fenntartson és biztosítson titeket.

Kezdjük azzal a tudással, hogy minden élő érző lény, minden állat, zöldség és ásványi anyag a Teremtő tudatosságának az alkotása. Ti, mint a Minden Teremtésének a részei, élő kapcsolatban vagytok minden érző lénnyel, ami körülöttetek van, és a Kozmoszban mindenütt, akár tudtok róla, akár nem.

A Földanya szeretettel teli a gyereki iránt, akárcsak mi. Az Anya/Atyaisten veletek Szeretetben és Fényben van, siettetve titeket a valaha ismert legszebb és legdicsőségesebb Átmenet Joga felé. Egy lélek sem lesz mögöttetek hagyva, az Isten egy gyermeke sem lesz figyelmen kívül hagyva vagy mellőzve. Mindenki és minden egyes ember értékes, és mindenki egyformán megbecsült. Föld gyermekei, emelkedjetek! Igazán itt az ideje, hogy találkozzatok a ti létrehozótokkal (létrehozóitokkal), és fel fogtok vidulni, ha megtudjátok, milyen szeretőek, könyörületesek, megbocsájtóak és milyen jó humoruk van.

Meg tudjátok hallgatni az Anya/Atyaisten hallgatóihoz szóló beszédét és minden mást a történelmi rádió-felvételeken a következő blogon: www.BlogTalkRadio.com/HollowEarthNetwork. A tárolt anyag mindenki számára elérhető az alábbi időben: 2013, augusztus 10. Izgatottak és vidámak lesztek, ha kapcsolódtok a beszélgetéshez. Szeretnénk tudni, hogy veletek beszélünk és kívánjuk hallani a hangotokat a ti szerető, spirituális testvéreitek csoportjában, a szívetek családjában. Ebben a hívásban is szeretnélek benneteket összekapcsolni.

A következő találkozásig a ti Sanandátok, akit ti Jézusként ismertek.

Csatornázta: Kathryn E. May, August 10, 6 pm EDT

A fordításhoz az engedélyt a csatornán keresztül kell kérni és engedélyeztetni a Sanada Új Szentírásának hivatalos fordítóival.

Engedélyezett sokszorosítani és terjeszteni ezt a fejezetet minden nemű törlés és változtatás nélkül és nem használható profit céljára és a szerző és a web-oldal hitelesnek minősül, www.whoneedslight.org

Kathryn E. May, PsyD


Régebbi írások
Még nincsenek címkék.
bottom of page