top of page

Jesus/Sananda – Új Szentírás 5.fejezet

Sananda vagyok, akit ti Yeshua ben Joseph-nek ismertek.

Az ég kékebbé változik és a Földön az emberek az arcukat a Fény felé fordítják, mindannyian a Fényben fürdetve érzitek magatokat az Isteni Szeretetben megáldva amint telnek a napjaitok. Érzitek a kedves Földanyátok könnyed ringatását, aki az új születésnapját ünnepli, az 5. dimenzióba való felemelkedését. Meghívtak titeket, hogy kapcsolódjatok az Első Teremtőtől küldött felemelő energiához, hogy felemelje a szíveteket és segítsen átélni az összekapcsolt szív/elme létének erejét.


A szívetek/elmétek, vagy ahogy javasoltam, hogy mondjátok, a ti szívelmétek az a hely a ti szívetekben, ahol képesek vagytok mindazt gondolni, érezni és tudni, amit az agyatok egymagában nem tud felfogni.


Ti összetett lények vagytok, emberek, és képesek vagytok különböző formákban idegrendszeri összeköttetéseket létesíteni a testeteken belül. Közületek a legtöbben eddig csak az aggyal történő gondolkodás formájának elfogadására voltatok berendezkedve, kihagyva a ti szívelméteket. A „tudományos” elképzelésetek befolyása alatt azt hittétek, hogy a logikus gondolkodásé a vezető szerep az érzések által befolyásolt elképzelésekben és gondolatokban.


Ez nagyon szerencsétlen, mivel sokkal kevesebb intelligenciát és kreativitást eredményez, mintha megtartottátok és fejlesztettétek volna az egész test intelligenciáját, amivel születésetekkor rendelkeztetek. A tudósaitok végre „felfedezték” ezt, de még nem változtatták meg a gyerekeitek tanításának módját. Itt azt fogom javasolni nektek, hogy állítsátok vissza a szívelme erejéhez fűződő eredeti kapcsolatotokat. Mint már sokan közületek felfedeztétek, a meditáció nagyon hatásos számotokra az elme békéjének visszaállítására.


Hadd beszéljünk egy kicsit arról, hogy a meditáció hogyan tudja megváltoztatni a kapcsolatotokat önmagatokkal. Számotokra ismerős az ima, és a nyugalom érzése akkor jön el, ha elkülditek a könyörgéseiteket és az Isten vagy egyéb mesterek iránti hálátokat. Halljuk az imáitokat és a Felsőbb Énetekkel együttműködve foglalkozunk a kéréseitekkel. Nem tudunk a Felsőbb Énetek által ellenőrzött, jelenlegi élettartamotok terve ellen tenni, de megpróbálunk Szeretetet, Könyörületet és Elfogadást ajánlani nektek. A hagyományos gyakorlat szerint végzett imádság egy egyirányú társalgás tőletek felénk irányulva. Szeretnénk, ha ehelyett most olyan lehetőséget nyitnátok, ami megengedi a kétoldalú társalgást.


A meditáció nagy ereje együtt alkalmazza a nyugalmat és az irányított viselkedést, hasonlóan az imához, de a csatornáitok nyitottak, hogy fogadják a mi közléseinket a tietekre válaszolva. Az imák gyakran kérelmek számunkra, megköszönni vagy megszüntetni az életetek fájdalmát vagy mások életét. Nincs lehetőségünk válaszolni az ima ilyen formájára, mert ezeket az eseményeket nem Isten okozza egyedül; ezek általában a ti egyéni tervetek részei, amelyen együtt dolgoztatok az Istennel, a Felsőbb Énetekkel, a Vezetőitekkel és Segítőitekkel és az Első Teremtővel. Azonnal válaszolni fogunk megkönnyebbülést ajánlva a küldött kérésetekre, ha az nem volt része az Életterveteknek.


A meditáció azonban egy sokkal nyitottabb forma az érintkezésre. Megengedi nektek, hogy újra programozzátok az „adó-vevő” rendszereteket, hogy venni tudjátok a magasabb frekvenciákat, így hallani tudjátok a válaszunkat az imáitokra. Mi inkább ezt a társalgást ajánljuk. Furcsa lehet azoknak, akik meglepődnek a Mesterük jelenlétén, de meg szeretném jegyezni, hogy közülünk senki sem kívánja az imádatot vagy a távolságtartást. Azért vagyunk itt, hogy hasznotokra legyünk, tanítsunk titeket és felajánljuk a szívünk szeretetét. Kommunikálni szeretnék veletek, szívlélek a szívlélekkel, ahogy mondhatjátok.


Gondoljatok arra, ez ahhoz hasonló, mint amikor egy szemináriumon vagy egy személyes képzésen veszel részt a professzor kollégáddal. A tanár alapvetően nem különbözik tőled, ő sokkal tapasztaltabb a tanulás ösvényén a hosszú évek során szerzett tanulmányai és fegyelme következtében, segíteni szeretne neked a te saját programodban. Ezt látjuk a saját munkánknak. Szeretettel várjuk a szoros kapcsolatot azokkal, akik készek elmozdulni a lelki feladatuk felé. Ez a lelki munka mindig magában foglalja a korábban említett fejlődés számos formáját: meg kell tanulni, hogy átvegyétek az érzéseitek és gondolataitok irányítását, meggyógyuljatok a sok életciklus sérüléseiből és fájdalmas emlékeiből, hogy kitisztítsátok a régi eseményeket, amelyek arra tanítottak „ki vagyok én”, helyet engedni az igazságnak, a ragyogó és szabad Éneteknek, akik lehettek.


Javaslom, kezdjétek el azt hinni magatokról, hogy a Felsőbb Énetek vagytok. Ekkor megtestesül minden életciklusod, minden tudásod és minden növekedésed összessége. A jelenlegi személyiséged és az elképzeléseid, gondolataid, érzéseid és hited gyűjteménye csak egy röpke összessége a jelenlegi részleges élettartamod tapasztalataiból adódó válaszoknak, egy szűk része csak annak a léleknek, ami ténylegesen vagy.


Kezdj eltávolodni az Énedtől, hogy távoli látószögből láss rá a régóta tapasztalt testre és az idővonalra. Lásd, hogy ez az élet az óriási egész Kozmikus Éned része és lásd, hogy ez a Kozmikus Éned a nagy valóság egészének a része, amely magában foglalja az egész Teremtést.


Amint meditálsz a Kozmikus egészen belül megjelenő önmagad víziójáról, elkezded meglátni, hogy nem vagy sem egy jelentéktelen, kicsi darabka, sem egy korlátozott és véggel bíró ember a nyolcvanas vagy kilencvenes évek létezői közül. Te az Élet nagy kormányának egy szükségszerű fogaskereke vagy, a Föld Felemelkedésének döntő része, a Teremtés szeretett Gyermeke vagy.


Minden érzés/gondolat, minden tett, minden élettartam egy pótolhatatlan részt tölt be minden máshoz viszonyítva; megszámlálhatatlan sok más lélek érintett meg téged és érint most is. Nincs olyan, aki nem fontos vagy feláldozható; nincs értelmetlen vagy szükségtelen dolog; nincsenek véletlenek, amelyek ne játszanának egy fontos szerepet az emberiség közös sorsának felfedezésében.


Ha ebből a látószögből néztek magatokra, kezditek megérteni, hogyan látunk mi titeket. Mindenki értékes, minden lény egyedi. Mérhetetlen szeretetet érzünk irántatok és reménnyel telve nézünk a nagyratörő tervünk jövője felé.


Mindannyian együtt dolgoztatok velem ezen a minden tekintetben sok élettartamon keresztül a Földön. Minden élettartamotok a felvilágosodás magasabb szintjéhez vezető lélekösvényetek menti fejlődés útja volt. Így megtettétek a ti saját dolgotokat a magasodó áradat létrehozásában, amely mindenkit felemel a bolygón. Végül kivettétek a részeteket a többiekkel – a lélektestvérekkel, az ismerősökkel és a barátokkal - való együttműködésben.


Sokan egyetértetek azzal az élettel, amelyben felszólítotok másokat, hogy szabadabbak, mások iránt könyörületesebbek és elnézőbbek legyenek. Közületek azok, akik a felemelkedésetek érdekében akartak szolgálni, időnként még azt az áldozatot is megtették, hogy a zsarnok szerepét játszották, amely arra késztetett másokat, hogy az elnyomás ellen szervezkedjenek, a legnagyobb jót támogatva.


Láthatjátok, a Földi élet tapasztalatában ez egy hatalmas irónia. Ez előhozza a bátorságot, a meggyőződést és a fényhez való legmagasabb szintű elkötelezettséget, ha az emberek a legnehezebb helyzetekbe kerülnek. Ez az a formáció, amelyet a katonák kiképzésére alkalmaznak, akiknek a legnagyobb kihívásokkal kell szembenézni a harcban, mint egy „kiképzőtáborban”. Igen, ezért gondolja az Univerzum úgy, hogy most itt van a tartózkodási helyetek, és miért kell a ti fejlődéseteknek vezetés alatt állnia. Más módon is lehet lélekként fejlődni, de az nem annyira nehéz, alapos és kozmikus értelemben nem annyira gyorsan hoz eredményt.


A körülbelüli hétezer éves rövid periódusban ez a civilizáció viszonylag hatásosan, egy átfogó megállapodás szerint fejlődött, amelyben a bolygón élő emberek többségének élelmezése, ruházata és védelme legalább olyan mértékben adott volt, hogy a népesség hatványozottan növekedhessen. A szegénység ellenére a várható élettartam megnövekedett az egész földgolyón, és népszerű az a hit, hogy az orvosi gondozás, a műveltség, a tiszta vízhez való hozzájutás lehetősége és az elégséges élelemhez való hozzáférés olyan jog, amit mindenkinek élveznie kellene. Ez még nem valósult meg, de a siker magvai már gyökeret eresztettek az egész bolygó szívelméjében. Még azokkal a hatalomban levőkkel is együttműködve, akik a saját mohóságukat előtérbe helyezik a többiek jólétével szemben, magán állampolgárok csoportjai folytatják a csodás fejlődés kivívását a humanitárius programokon keresztül.


A magasabb dimenziókban mi láthatjuk az erőfeszítéseitek pályavonalát. A megkezdett tervek természetes lendülete a beteljesedés felé tart az Oroszlán Kapuja jelenlegi hulláma magas energiáiban, amely a Központi Napból származó energia. A tegnap lezajlott kedves tettek már letették az alapját a mások iránti nagylelkűségnek. Ezek az akciók azokban, akik olvassák ezeket az üzeneteket, elkezdték emelni az energiaszintjeiket a feltételes reménykedésből az izgatott várakozásba. Mindannyian érezhetitek, hogy valami elindult; valami izgalmas és valaminek a beteljesedése betör a magatok tudatosságába és a nagyobb világba.


Itt az ideje a kételkedésnek, a régi elképzelések és a régi módszerek megkérdőjelezésének, beleértve két fontos területet: a vallásos hitrendszert, amely merevvé és kizáróvá vált és megszünteti az emberek boldogságát, amely az egymás iránti szereteten alapul, és az gazdasági hitrendszer, amely megengedi és még bátorítja is maga a Földanya tönkretételét , azét, aki életet ad és eltart mindenkit.


Mindez meg fog változni. Visszatértem, hogy támogatást és bátorítást adjak azoknak, akik a legmélyebbre süllyedtek, hogy felemeljem őket és az ő embertársaikat, hogy jóindulatúak és nagylelkűek legyenek akkor is, ha senki nem látja őket. Sok közöttetek a „fel nem ismert hős”, és ők alkotják a Fény Csapatát, amely az Új Aranykor alapja lesz. Dicsérlek titeket és az összes újonnan, a szendergésből felébredtet, tárt karokkal várlak és üdvözöllek titeket a dicsőséges menetben a szabadság, egyenlőség és a legnagyobb boldogság felé tartva, amely a mindenkivel, a Teremtővel és a velem való Egységből fakad.


Értetek vagyunk itt minden pillanatban, akár felébredtetek, akár alszotok, és éppen most suttogjuk a fületekbe, amint olvassátok ezt az üzenetet. Egyek vagyunk.


Sananda vagyok, ennek az üzenetnek a szerzője és az, akit ti Jézusnak ismertek.



Közvetítette: Kathryn E. May, Aug. 11, 2013, 11 pm, EDT


Régebbi írások
Még nincsenek címkék.
bottom of page