top of page

Jesus/Sananda – Új Szentírás 6. fejezet

Sananda vagyok.

Ma történelmi idő van. A ma azonban nem a mostani dátumot jelöli, úgy gondolom ezt a hetet/hónapot/pillanatot. Részesei vagytok egy olyan tervnek, amely évezredek óta folytatódik. Sokan kérdik: De mi csak egy kicsi bolygó vagyunk itt a Tejútrendszerben. Milliárdok vannak ezen kívül. Mi tesz minket olyan különlegessé, hogy az egész Univerzum figyel minket? Ez egy jó kérdés. Az igaz, hogy mi egy kis része vagyunk az egésznek a méret vonatkozásában, de ez nem egy fontos érték a kozmikus vonatkozásban. El fogom mondani, miért.

Az egész Multiverzum összekapcsolódva van. Minden Egy, így minden, ami bárhol történik, bármilyen dimenzióban, bármilyen idővonal mentén, továbbhullámzó hatása van minden lényre és eseményre, és meg tudja változtatni a többi lét és bolygó idővonalának a pályáját is. Az ok, hogy miért ilyen fontos a Föld ebben a pillanatban az idővonalra nézve az többféle. Megpróbálom elmagyarázni azoknak a lehetőségeknek az elvét, amelyek olyan fontosak.

A Földlakók arról ismertek, hogy náluk az elme és az érzelem kombinálódik, ami nagy hatalmat ad a teremtés lehetőségére. Ti azt tanuljátok, hogyan lehet létrehozni, amit akartok és alkalmazni az Univerzális Törvényt, semmit sem lehet létrehozni vagy tönkretenni, csak átváltoztatni. Ti, mint Én Vagyok Jelen, Isten, azzal az hatalommal, hogy mindent meg tudtok változtatni, amit megérintetek, amire gondoltok az elmétek hatalmával, amint az Isten teszi. Olyanok vagytok, mint a kisgyerek, aki játszik a tűzzel – fogalmatok sincs a tetteitek bolygótokra és a körülöttetek élő tudatos lényekre tett hatásáról.

Most a függöny, ami a múltatokat és az Univerzumban betöltött szerepeteket takarta, felemelkedik a többségetek számára. Elkezditek észrevenni, hogy a tudásotok a világról kitágul; úgy érezhetitek magatokat, hogy egyre inkább gyakoroljátok a gondolatátvitelt, minden nap jobban. Ez segít abban, hogy helyreállítsátok a kapcsolatot önmagatokkal, mint szent lényekkel, akik vagytok, a Felettes Énetekkel és velem. Igen, szent lények vagytok, mert az Isten által lettetek teremtve. Mindenki, aki körülöttetek van, szintén szent. A bolygótok, a növény- és állatvilágotok, még a szilák és az olaj a lábatok alatt is – mind szent formái az életnek, részei az Isten által teremtett mindenségnek.

Ti az Anya/Atyaisten képzeletének teremtményei vagytok, amint az ősi tanítás mondja nektek. Ez nem egy különös leírás, ez igaz. Minden létező végösszege Isten, ennek az egésznek minden része Isten, én Isten vagyok, é ti is azok vagytok. El volt rendelve évezredeken keresztül, hogy ti egyszer fel fogtok emelkedni, hogy beteljesítsétek a Szeretet és Fény teremtő hatalmának ígéretét, mert ez az Isten. Ti alaposan tesztelve voltatok és vagytok, mert a felkészítés, hogy olyanná váljatok, mint „az Isten a működésben”, az egy komoly felelősség. Ez az, amiért a Föld-Terv el lett készítve. Ez volt a kísérleti terep a lelkek számára.

A lelkek gyakorlata során semmi sem fontosabb, mint megtanulni teljes mértékben alkalmazni és ismerni a teremtő képességet és így felfogni a hatalom teljes irányításának a jelentőségét. Nem kell tévedés, sem elfelejtés, sem a hatalom természetének a megtagadása, hogy az egy szempillantás alatt felemeljen vagy elpusztítson. Ez a lecke igen bonyolult. Több száz élettartam kell ahhoz, hogy tényleg megmaradjon a mélyebb jelentése annak, hogy az egyik lény cselekedete milyen érzést kelt a másikban. Ez az utad, hogy megtanuld érzékelni az élettartamok minden fajtáját és belsőddé váljon a természeted és a felelősséged igazsága, hogy ne használd a hatalmadat felelőtlenül, csak a Legnagyobb Jóra.

Tudni fogjátok, hogy akkor lesztek jól felkészülve a magasabb dimenziókra, ha alaposan megvizsgáljátok a válaszotokat arra a szövegre, amit itt olvastok. Hitetlenek vagytok? Gúnyolódtok-e azon a gondolaton, hogy nagy hatalmatok van, felmerül-e bennetek a saját erőtlenségetek látszólagos bizonyítéka, a tehetetlenség hatással van-e a saját életetekre? Olyannak látszotok-e kedveseim, mint akik nem tanulták meg az első leckét? Nem látjátok, ezért nem fogadjátok el a bizonyítékot, ami előttetek van?

A gyógyír erre a gyakori betegségre, az emberek vakságára: a Forrás levegőjének beszívása, a saját életerő érzékelése, amely a vénákon keresztül árad és az álom homályának lezárása. Itt az ideje, hogy felébresszétek a ti szívelméteket, mert az a forrása a ti bölcsességeteknek, a Látomásaitoknak és az Igazságnak. Ti csak az eszetekkel tanultatok meg gondolkodni, a szívelmétek hangját meg mellőztétek, hogy előtérbe helyezzétek a koponyán belüli gondolataitokat.

Ezeket a gondolatokat valaki a környezetedből, a kultúrádból, a vallásod vagy a családod verte bele az fejedbe. Sok ilyen köszönhető a „cabal”-nak , hogy irányítson és leigázzon titeket. Ezek a gondolatok nem a tieitek. A fejlődésed jelenlegi pillanatában és a mostani új leckék birtokában, amelyek segítenek nektek megtenni ezt az átmenetet, az észbeli gondolatok vezetésére bízni az életetek döntéseit az szándékos vakság .

Nézzetek magatokba kedveseim és hívjátok elő és energetizáljátok a Forrást, ami bennetek van. Ezek a testek, amelyeket az utazásra kaptatok, az Isteni bölcsesség, részvét és Szeretet megnyilvánulásai emberi testben. Ti tudtok érezni fájdalmat; ez a megfelelő válasz, amely megállít titeket, hogy figyelmeztessen, meg kell védenetek a szent magatokat. Nagy örömöt, jókedvet és beteljesülést éreztek, ha elindultok a Fény felé. Képesek vagytok a nagy szeretetre, és ha megengeditek, hogy a szent érzelmetek vezessen minden pillanatban, érezni fogjátok a velem vagy a Teremtővel való Egy létének boldogságát. Semmi külső nehézség vagy kihívás nem tudja megszakítani azt az összekötöttséget, amit egyszer saját magatok megteremtettetek.

Nektek szabad akaratotok van. Hátat fordíthattok a Felemelkedés születendő csodájának. Meg tudjátok tartani a tulajdonotokat, a nektek tanított gondolatokat és elképzeléseket, a múltban maradva, mert feltehetőleg ez minden, amit tudtok. Igen, az elmétek szerint ez minden, amit tudtok, de a testetekben, a szívetekben, a csakráitokban, amelyek a ti jelenlegi élettartamotokra vonatkozó válaszok teljes rendszerét alkotják, ti hordozzátok az életkorok bölcsességét. Nyissátok meg az elméteket (a belső tudást, ami túllép a jelenlegi agyatokon) és engedjétek meg a Fény és a Szeretet áramlását, hogy megtisztítson titeket. A Mindenség Forrása a Szeretet. Ahhoz, hogy kövessétek magatokat, csak az arra való nyitás szükséges, és az enyhíti és meggyógyítja a fájó szívet, és rendbe hozza a testet, amelyet úgy tönkretettek a Sötétséggel megtelt élet mérgei.

Sokan közületek tájékozottak a gyógyító ülésekről, amelyeket a kérésünkre Kathryn, a mi csatornánk szervezett meg az interneten. Sokan meggyógyultak és még többen felajánlották, hogy kapcsolódnak a gyógyító energia átadásában, hogy meggyógyítsák a tsetvéreiket. Nézzétek kedveseim! Csak nézzétek a számokat, mivel úgy szeretitek a statisztikát. Majdnem két gyógyító van minden kezelési igényre. Minden nap kapcsolatba lép valaki Kathrynnel, hogy mondja: „Távolítsa el a nevem a továbbiakban a listáról, hogy kezelni lehessen valaki mást, aki igényli. Én jobban vagyok.” Láthatjátok, napról-napra bizonyítjuk a „szándék erejét”. A ti szándékotokban a gyógyítás és a kezeltnek lenni meg fog valósulni. Ebben bizonyítottátok a kételkedőknek, hogy az emberiség valóban egy adakozó és gondoskodó fajta.

A mi gyógyító közösségünkben az Anya/Atyaisten, St.Germain, Michael és Raphael arkangyal, Szűz Mária, az Arkturiak áldott gyógyító csoportja és én veszek részt. A magasabb dimenziókból még sokan mások jönnek, hogy segítsenek minden egyénnek, természetesen beleértve azok Felsőbb Énjét is. Kathryn egy a gyógyítók közül és az iránytó, aki leírja a gyógyítási folyamatot és a gondolati/szívelme kapcsolat fontosságát, amely létrehozza a gyógyítás lehetőségét. Ez idő alatt az egy egyénre összpontosítjuk a figyelmünket, de amint az illető egészségessé vált, a többiek meghallgatják, kinek vannak még olyan tüneteik, amelyek szintén igényelik az erőteljes energiát. Így a gyógyítók és a paciensek is egészségesek lesznek.

Mi felvételt készítünk a gyógyítási folyamatról az egész világ számára, hogy hallják és gyógyulhassanak velünk együtt. A „BlogTalkRadio.com/ChannelPanel” rádiócsatornán hallható. Különösen ajánljuk az utolsó három adást, amelyben Kathryn elmagyarázza az érzelem hatását a testre. Ez 2013. aug. 8.9.-én lesz megrendezve. Reméljük, hogy minél több terület szakorvosai és a gyógyítók el fognak jönni, hogy fejlesszék a tudásukat és ismereteiket. Meg fogjuk változtatni a világot, egy kezelés, egy időben. Ugyanebben az időben bemutatjuk, hogy valójában nincs olyan dolog, hogy egy gyógyuló, mert amint minden gyógyuló és gyógyulni vágyó helyet foglal, a „betegség”, amit az egyén visel, elveszti az erejét, és a többiek megtanulják megszüntetni azt a gondolatot és érzést, amely táplálja és fenntartja a betegséget, amiben szenvednek.

Az arkturiak, akik számára ez a név nem ismert, magasan fejlett és különösen jól képzett csoport, akik az Arcturus nevű bolygóról jönnek és figyelmesen tanulmányozták az emberiséget. Elbűvölte őket az emberek szívelme rendszere és keményen dolgoznak, hogy megértsék a teljes kölcsönhatást az érzelem és a gondolkodás között. Ők kidolgoztak egy nagyon használható és hatásos technológiát a betegségek eltávolítására és a test minden rendszerének egyensúlyba hozatalára. Teljes egészében lejegyezték a munkájukat és szívesen odaadják egymásnak a szolgáltatásban. Mi együttműködésben dolgozunk velük, a Szeretet és a Fény gyógyító energiáját irányítva, hogy fokozzák a gyógyulást és erősítsék meg azt ott helyben. Mindenki, aki hív egy gyógyítót, vagy hallgatja, amit tesznek, érezni fogja a mi kombinált energiánk erős hatását a test összes rendszerére.

A számunk növekedik. Amint minden személy kapcsolódik a csoporthoz, az Egy ereje növekszik, belépést adva egy megnövekedett Fényáradatba, amit mi a gyógyulás mozgósítására irányítunk. Ennek a folyamatnak egy nagy része a hatékony emberi immunrendszer erősítése és felébresztése, amely el van altatva és elnyomva azoknak a testeknek a tulajdonosaiban, akik teljesen hiányában vannak a saját maguk meggyógyításának képességében. Ez természetesen a Sötét kalaposok ellenőrző tevékenységének a része. Az orvosi intézmény akaratlanul ennek szolgált buzdítva az embereket, hogy azt higgyék, ők ki vannak szolgáltatva a betegségnek és szükségük van egy szakemberre, hogy valami külső dolgot tegyen, hogy kúrálja őket.

Amikor mi hangsúlyozzuk a hívást, senki nem kúrál titeket, csak ti magatok. Mi tudjuk vezetni, támogatni és irányítani a test betegségből egészségbe történő átmenetéhez szükséges energiát, de a gyógyulni vágyó tudatossága és együttműködése nélkül ez nem megy. Visszaállíthatod a betegség és tehetetlenség érzését és meghiúsíthatod a gyógyulási folyamatot, ha nem vagy tisztában ennek a célzatosságával magadban és visszacsúszhatsz a Sötétség állapotába. A gyógyulás megkívánja, hogy emeld fel a rezgéseidet az 5. dimenzióba. A Felemelkedett Mesterek, Istenek és Istennők, az angyalok és minden fajta Megvilágosodott Lény nem betegszenek meg, mert olyan szinten rezegnek, amely nem enged meg semmilyen idegen behatást belépni a Fénytestbe. Ti ugyanezt tehetitek.

Ti ismertek engem, aki kiment az emberek közé gyógyítani. Én ugyanaz a személy vagyok, akit ti Jézusként ismertek. Most tanítani tudom az internet széles elérhetőségén keresztül és Kathryn szövegmondása által a gyógyítás alapjait, amely az én gyógyító tevékenységemet olyan hatásossá teszi a napjainkban a Földön. Mindenkit hívok, hogy csatlakozzon hozzánk a történelmi folyamatban. Az a szándékunk, hogy meggyógyítsuk az emberiséget azonnal.


Az energiák a bolygón megemelkedtek megengedve a tudatosság magasabb szintjét és egy teljes kommunikációt az Arany Krisztusi Hálón keresztül, amely a bolygó körül van és összeköt mindannyiunkat. Határtalan számú ember tudja hallgatni a programokat a számítógépén keresztül, és az itt bemutatott tudás eljuthat a világ minden sarkára.

Hallgathatjátok a műsorokat és kapcsolódhattok hozzánk bejelentkezés nélkül (a BlogTalkRadio weboldalán meg lesztek számolva), vagy felmehettek a www.whoneedslight.org oldalra és bejelentkezhettek, hogy be legyetek vonva a mail-ek és a naprakész adatok küldésébe, hogy figyelmeztessünk titeket, ha ülést tartunk. Az előírások, az időpontmegadások és a magyarázatok értetek vannak, hogy olvassatok és kutassatok. Nem vagyok képes arra, hogy az ő (Kathryn) összes kérdésére válaszoljak. Változtatjuk a napokat és az időpontokat, hogy alkalmazkodjunk minden ország és időzóna embereihez, bár a műsorunknak eddig csak angol nyelvű programjai vannak.

A világ legnagyobb nyelveire történő fordítás most van folyamatban. Csak arra kérek minden fordítót, hogy kérje az én személyes jóváhagyásomat. Minden fordítóval együtt fogok működni és személyesen meggyőződök, hogy biztosítva legyen minden üzenetem pontos jelentése és szándéka, így mindenki élvezheti a lelkek közösségének a tagságát, akik a Legnagyobb Jónak szolgálnak.


Nos, ez előhozza a helytelen kiadás kérdését, amelyet a dogma merev gyakorlata hozott létre, amint ez történt az egyének által korszakokon át. Gyakran félreértelmezték és megváltoztatták a Felvilágosult Egy tanítását, akinek a szavai eredetileg az őt követők szívének és a gondolatainak a megvilágosodását és a kitágulását célozták szolgálni. Ez az a nehézség, amitől mindig tartunk, ha írásos tanításokat adunk az emberiségnek.

Azok a szavak, amik egy adott helyzetben, adott időben és helyen a felemelkedést akarták szolgálni, idővel szabályok hálózatává merevedtek, amelyek megfullasztottak és elnyomnak mindenkit.

A példa a nagy próféta, Mohammed tanítása, amely egy másik példája ennek az irányvonalnak. Az ő szavait állandó törvényként kezelik. Nem ez volt az ő kívánalma. Ebben a Földi inkarnációjában ő nem gondolta, hogy az szavainak ilyen ereje lesz évszázadokkal később. Minden röpke érzetét, minden elképzelését a végső szónak vették. Ez nem volt a sem a szándéka, sem az itteni munkájának a szellemisége.

Mohammed az elnyomás és a mocskolódás szörnyű időszakában jött a Földre. El szerette volna kezdeni az őt követők felszabadítását a korszak fojtogató gyakorlata alól. Ezek közül a vezető tényező a nők bántalmazása és a spirituális gyakorlat hiánya volt. Nem volt szándéka intézményesíteni azt a gyakorlatot, amely becsmérli és rabságba dönti a nőket. Napjainkban az a nézet, hogy a nők jogi vonatkozásban legalább feleannyit érnek, mint a férfiak, egy hatalmas ugrás volt, de ez nem volt a folyamat utolsó lépésnek szánva. A tanításait az időben befagyasztva, a Sötétek elnyomásra és pusztításra használták fel a szavait, akárcsak sok keresztény tanítást is a sátánról és a bűnről.

A Mohammed/El Morya tanítás nagy sikere abban állt, hogy az emberek figyelmét újra ráirányította, hogy vegyék bele a napi életükbe a spirituális gyakorlást. A napi ötszöri rituális ima intézménye megtörte a kor embereinek materiális, én-központú beállítottságát és segítette emelni a tudatosságukat a most várt eseményekre való felkészüléssel. A muszlimok, akik teljesen értik a kiteljesedést és a szeretet üzenetét, amit Mohammed úgy akart kifejezni, hogy nem lesz ellentét abban a világban, amelyről itt olvastok. Ez az egész igaz a kereszténység, a hinduizmus, a buddhizmus, a confucianizmus és a Pagan követőire. Mi, akik Egyek vagyunk az IstenFejben és Egyek a szívben is. Mi mindannyian egyet szeretnénk, az emberiség sikeres és dicsőséges Felemelkedését, együtt.

Amint láthatjátok, ha figyelmesen olvassátok ezeket az üzeneteket, nem alkalmazunk semmilyen rész-szabályokat, gyakorlatokat vagy vallást, hogy elérjük a Felemelkedés kívánt célját. Ezeknek az ideje már a múlté, amelyek idő- és kultúrafüggő eljárások. Most egy globális közösség vagyunk, és most szükségünk van egy nyitott és befogadó szemléletre a rezgésünk emeléséhez, hogy elérjük a célunkat: a Földön békében élhessen minden lény, függetlenül az elfogadott vallási hovatartozástól, vagy attól, hogy milyen fajhoz tartozhat. Mindenkit szeretettel fogadunk, mindent beleértve. Nincsenek kivételek, nincsenek kizárások. Minden lelket be kell fogadni az Egy családjába, mert ők szent teremtmények.

Szeretetet és Fényt küldök nektek, én a Teremtőtök rajongója, és remélem, hogy az összes Mennyben levő Mester reményét is kifejezem, amikor azt mondom nektek: Ébredjetek Kedveseim, és foglaljátok el a helyeteket, mint egy Teremtő Faj, mint minden Istenség ígérete a ti Teremtőtök elképzelésében.

Sananda vagyok, akit ti Jézusként ismertek.

Átvette: Kathryn E. May, August 14, 2013, 2 pm.

Kérem, hallgassátok a rádió adást a: www.BlogTalkRadio.com/ChannelPanel oldalon, szerdánként du.8:30, EDT

Kathryn E. May, PsyD Who Needs Light? | | kemay@aol.com


Régebbi írások
Még nincsenek címkék.
bottom of page