top of page

Jesus/Sananda – Új Szentírás 7.fejezet

Sananda vagyok.


Sok dolog van, amit az emberek azért hisznek, mert mások, akik magasabb hatalmi pozíciókban vannak, azt mondták nekik, hogy higgyenek. Mi feltehetően azt mondanánk, hogy ez inkább feltételezett hatalom, mert egy másik ember feletti hatalom az mindig csak egy elképzelés. Senki nem tud valójában rábírni, hogy higgyetek valamiben, amit nem akartok, mindegy hogyan kínoznak meg vagy ösztökélnek titeket. Természetesen egyszerűbb meggyőzni a gyerekeket, hogy azt higgyék, amit nekik mondanak; ezért van az, hogy mindegyik vallás megpróbálja bevonni a gyerekeket a közösségükbe a születésüktől fogva, akár azzal a fenyegetéssel is, hogyha egy újszülött nincs megkeresztelve vagy bejegyezve az egyházba, az nem kerülhet a mennybe.


Miért akarna valaki kapcsolódni egy egyházhoz, amely sokszor a fenyegetettséget érezteti vele? Ki akarná a gyerekeit egy olyan emberi közösségekbe adni, ahol a félelmet alkalmazzák az irányításukra? Egyszerűen a fenyegetés olyan következményekhez vezet a későbbi életben, hogy a legtöbb ember, aki a pillanatnak él a távoli jövővel való törődés nélkül, különösen a halál utáni ismeretlen jövőre vonatkozóan, nem lenne alkalmas a megtérésére. Sokkal hatásosabb gondolat-irányító stratégiák is kellettek, hogy legyenek. Annak érdekében, hogy mások elképzelésének a bábja legyünk, aggódni kell a jelenlegi túlélésért. A nehéz körülményekben a legprimitívebb félelmek jönnek vissza a barlanglakók idejéből; az éhezéstől való félelem.


Hadd magyarázzam el, hogyan használják ezt a félelmet az egész bolygó irányításában. Azokon a helyeken, ahol az erőforrások korlátozottak vagy a hozzájutásukat egy terület vagy ország megvesztegethető vezetői ellenőrzik, a Sötét Kalaposok felvásárolják azt és a világ hatalmas területei és az értékes erőforrásaik feletti irányításuk alatt adják el. Ez magában foglalja az élelmiszert, a vizet és az energiahordozókat.


Azokat, akiket nem lehetett teljes egészében irányítani, mint pl. a kisebb európai országokat, meggyőzték, hogy kapcsolódjanak az Európai Unióhoz, ahol még könyörtelenebbül tehetik ezt a hitelezők örömére (ugyanazok a Sötét Kalaposokéra), akik végül átvehetik a szorongatást a befolyásolható piaccal, az adósságokra való biztatással és a gazdasági elnyomással. Az adósságot vállalók a szolgaságba került országok példái lesznek, akik nem tudják tovább fizetni az adósságukat a piacok manipulálása miatt, amely a gazdaságuk megerősítését lehetetlenné teszik.


Abban a világban, ahol a fellendülés állítólag a gazdasági növekedésen alapul, a lakosságot azzal ámítják el, hogy egy pénzt hozó állás a kulcsa az eredményességnek és a biztonságnak. Ez egy Nagy Hazugság. Ennek az állásnak az elvesztése sebezhetővé teszi az egyént a pénzügyi nehézségek kapcsán. Ennek a legszélsőségesebb esetei éhezést, hajléktalanságot jelenthetnek a lakosság legszűkebb rétegében, különösen a rokkantak vagy értelmi fogyatékosok között, annak ellenére, hogy a legtöbb fejlett ország egy minimálisam hatékony szociális hálót biztosít annak érdekében, hogy jelenleg senkinek se kelljen éheznie. A hajléktalanságot – a hidegben alvást – az átmeneti szállások felállításával és a „leves- konyhákkal” előzik meg. Ezek nem kimondottan kívánatos szállások, de azt jelentik, hogy az éhezés a bolygó népességének a többsége (nem mindenkit jelent) számára a múlté. Azokon a helyeken, ahol az éhezés széleskörű, közvetlenül nyomon követhető a hatalmon levők érzéketlensége és kapzsisága.


Láthatjátok, hogy a Földanya nagylelkű a gyermekeivel szemben. Nem a mindenki táplálására szükséges élelmiszer, hanem a mindenki ellátásának az akarata hiányzik. Ilyenek a Sötétek, amiért most titeket kérlek, hogy üldözzétek el őket a bolygóról. A társaság, amely az „Egyes Számúnak néz ki”, nem látszott annyira borzalmasan erkölcstelennek, mint amilyen. Ti vagytok a ti testvéreitek eltartói, és ők a tieitek. Jelenleg senki sem ér el anyagi sikert az egész társadalom segítsége nélkül. Nem létezik önellátó ember. Minden állampolgárnak előnye van az állama biztonságából, annak az infrastruktúrájából és az polgárai szolgáltatásaikból, akik tanárok, ambulanciavezetők, tűzoltók, gazdálkodók vagy költők.


Igen, azt mondtam, hogy költők. Amit a filiszteusok bevezettek, az az elképzelés, hogy minden művésznek képesnek kellene létrehozni egy eladható terméket, és ha nem tudja ezt megtenni, akkor nem érdemel figyelmet? Hogyan tudták a történelem folyamán a legnagyobb tehetségek túlélni azt, ha nem voltak tanácsadóik, királyaik vagy támogatóik, akik etették és ruházták őket és így tehették az igazi dolgukat, hogy az általuk létrehozott művekkel ösztönözzék embertársaikat felemelkedésben.


Amint a népességetek gyarapszik és a saját infrastruktúrátok fejlesztésére fordított források, az iskolák és a biztonsági szolgáltatások hatványozottan növekednek, egyszerűvé válik a kapzsiság és önzés számára, hogy beszivárogjon minden politikai és erkölcsi döntésbe. Ahelyett, hogy előnyben részesítenék az erkölcsi biztonságot mindenek előtt, a sok hozzájárulást a vagyon és az erőforrások újraelosztására használják, a biztonság ígérete pedig a legkevesebb a felső szinten. Ez nem demokrácia, és nem is az Igaz Út.


Mindenki tudja, hogy az Arany Szabály a sarokköve a spirituális tanításoknak az egész bolygón és az egész történelmen keresztül. Sok változata van az alaptanításnak, de a mostani célunk érdekében az ismerős angol változattal kezdjük, „Azt tedd másokkal, amit szeretnéd, hogy tegyenek veled!” Ez a mondat a gondolat szelleme (terméke). Szeretném kibővíteni ezt a Felemelkedéshez – az elektromágneses rezgésetek 5. dimenzióba való emeléséhez - szolgáló jelmondattal: „Másokkal csak azt tedd, amit szeretnéd, hogy tegyenek veled!”


Nos, akik az önutálatban vagy önkritikában szenvednek, azoknak ez a jelmondat nem szolgálja a megfelelő késztetést a változáshoz. Ki kell bővíteni a jelentést az Önmagunk Szeretete és sok dolog eltörlése beiktatásával, hogy felépítsük az ő erkölcsi/filozófiai alapjukat. Azzal kell kezdenünk: „Azt tegyétek magatokkal, amit szeretnétek, hogy mások tegyenek veletek!” Látjátok, hogy a legfontosabb alapnak, az önmagatok szeretetének hiánya a forrása minden kellemetlen kapcsolatnak, folyamatban levő személyes ellentétnek, depressziónak és fájdalomnak. Azokat az embereket választottátok, akik úgy fognak kezelni titeket, ahogyan ti kezelitek magatokat, akik ugyanolyan irigy szemmel fognak rátok nézni, ahogy ti magatokra, és úgy vagytok hadiállapotban velük, amint ti önmagatokkal.


Itt az ideje, hogy véget vessetek az önutálatnak és a kétségbeesésnek, amelyet az összes fontos vallásban tanítottak különböző formákban. Az önostorozás és az önmagad megfosztása sok mindentől, nem jelzi a felsőbbrendűséget vagy a jóságot, a nagy értéket sem. Azok a vallási gyakorlatok, amelyek valaki önmaga fontosságának a tágításán alapulnak, az alkalmatlanság érzését táplálják. Az önbizalom és az alkalmasság érzésének a hiánya nem több, és nem kevesebb, mint a Hit hiánya, és félreértelmezése a Jelenlétemnek, ami Isten. Isten mindenkit egyformán szeret; nincsenek kivételek, még számotokra sem. Ha ahhoz ragaszkodsz, hogy kevésbé vagy értékes vagy jobban, mint mások, akkor Isten fölé helyezed magad, aki nem ért egyet veled.


Az Isten Szeretet; az Isten Fény. A Szeretet Fény. A Szeretet Béke, Öröm, Harmónia, Nevetés, Könyörület, Megbocsájtás és Jóság. Nincs bosszú, büntetés, elutasítás veszélye vagy sötét bíráskodás az Isteni Szeretetben. Ez a múlt mítosza, és ez az Isten gyermekei iránti érzelmének félreértése.


Sokan közületek jól megértették, hogy amiért a Földre jöttem, az a Szeretet - Isten Szeretete, az én Szeretetem és egymás Szeretetének a tanítása volt. Én Szeretet vagyok, mert Isten vagyok, ahogyan ti is. Nektek csak a lelketekben lakó Szeretet erejét kell felfedeznetek, és ti ragyogni fogtok a Fény felemelő energiájában. Ez a Fény a Központi Napból ered, a mi Első Teremtőnkből, aki Minden Teremtők Teremtője és az Egy ereje.


Ti a Teremtőtök elképzeléséből lettetek megteremtve (nem a fizikai, hanem a lelki elképzelésből), így ti Egy vagytok, a Teremtő ereje. Ezek nem csak szavak, amelyek megörvendeztetnek titeket és megnyugtatják a kicsi önbizalmatokat. Ez Igaz. Minden ember rendelkezik önmagában a Teremtés hatalmával, nem számít mi a fajtája, vallása, kora, neme, IQ-ja vagy a társadalmi helyzete. Mindenki meg tudja valósítani a Szíve Álmát, aki csak hisz a saját erejében. Csak a Hit ad ilyen erőt a teremtéshez, az a Hit, hogy Egy vagy Istennel ugyanúgy, ahogy te is Egy vagy minden tudatos létezővel az egész kozmoszban.


Amikor össze vagytok kötve a saját erőtökkel - minden Teremtés hatalmával – rendelkezésetekre áll az egész Mennyei Csapat és a Kozmosz minden erőforrása, az 5. dimenzió minden tudatos létezője és még az Univerzális Törvényben való élet is, és megértitek mit jelent, hogy az Eggyel együtt létezni, még ha azt nem is értitek saját magatok. Ők itt vannak, hogy segítsenek nektek saját akaratukból, és örülnek, hogy segíthetnek nektek, hogy felemelkedhessetek a Fény felé.


A kozmoszban sehol sincs Sötét létező az 5. és 6. dimenzió fölött. A Sötétség nem képes túlélni a magasabb dimenziók Fénnyel telt elektromágneses környezetét. A Mennyben élő Fénymunkások spirituális „nehéz-emelőknek” nevezik magukat közöttetek. Ez nem azt jelenti, hogy a kozmoszban nincsenek Sötétek, természetesen vannak. Ők voltak az érintettek az Atlantisz összeomlását eredményező kiegyensúlyozatlan állapotot és ártalmak létrehozásában, és a nyomorban, amelyet évezredek óta örömmel terjesztenek.

Kedveseim, a mi feladatunk a Sötétek legyőzése volt és a Földi Paradicsom újbóli megteremtése, amely a mi közös víziónk a Föld-Terv kezdete óta. Mi azt választottuk, hogy leszállunk a veszélyes területekre, ahol a Sötétség burjánzik és visszavisszük a Fényt az elszánt Szívünk erőfeszítésével. Ezt tesszük. Már jól állunk az emberiség Felemelkedése megvalósításának ügyében. Már csak az maradt, hogy felébresszük azokat, akik még alszanak, a 3 dimenziós tanításokkal megnyugtatva, amely inkább ígér kielégítést, mint a spirituális út megvalósítása.


Nos, ugye látjátok a teljes kör megjelenítését? Az emberiség nem attól van kimerült állapotban, hogy Istenre vár, hogy ő megjelenjen és megszilárdítsa a bolygón a szerencsétlen helyzetet. Ők a félelemtől, a szorongástól, az öngyűlölettől és mások gyűlöletétől, és ami mindennél rosszabb, az ő lelkük Istennel való kapcsolatának megfosztásától vannak elcsigázva. A saját példánkkal kell megmutatnunk, hogy minden, amire szükségetek van, az a Szeretet, ahogy a híres dal mondja.


Ezt az üzenetet azért most hozom nektek, mert a Felemelkedés itt van a nyakatokon. Mi megértjük a ti idegenkedéseteket, hogy megváltoztassátok az utatokat, magatok mögött hagyjátok az ismerős dolgokat, még azokat a megszokott körülményeket is, amelyek kétségbeesést és csalódottságot hoznak. Biztosítalak titeket, hogy a magasabb rezgési szintekbe való felemelkedéssel mindent megnyertek és semmit sem veszítetek el. Azokra, akiket szeretsz, vigyázni fogunk és táplálni fogjuk a Felemelkedéshez vezető úton. Szeretettel és könyörületesen fogjuk őket tanítani és támogatjuk, amíg ők megnyugodva és elégedetten kiemelkednek a mostani szürkeség árnyékából és olyan vidámságot és életörömöt fognak érezni, amit sohasem képzeltek.


Nem fogjátok elveszíteni azokat az embereket, akikről gondoskodtok, épp ellenkezőleg. Mindannyian egy új személyiséget fogtok találni a Fényben és a Szeretetben, amikor megnyitjátok a szíveteket és az elméteket, hogy betöltsétek a megkötött egyezségetek küldetését, amely erre az élettartamra vonatkozott. Ez az, amiért éltetek és haltatok sok korábbi élettartamotokban, kedveseim. Ti valójában az Ígért Föld határán vagytok. Tovább akartok lépni a Fénybe? Ki akarjátok terjeszteni a szárnyatokat és repülni? A hajtóanyagot a motorotokhoz pontosan a szívetekben fogjátok megtalálni. Ez cserébe a Felsőbb Énetek, az Isten Szeretetével fog feltöltődni.


Én az Egy egyéni visszatükröződése vagyok, de ez nem azt jelenti, hogy különálló vagyok. Senki sem tud egyedül vagy különváltan lenni. Ez egy téveszme, amit a Sötétek tanítanak, hogy félelmet sugalljanak. Nincs szükségetek a másik feletekre, vagy partnerre a fennmaradásotokhoz, vagy a társatok jóváhagyására, hogy megtaláljátok a mámorító boldogságot. Nektek csak el kell fogadnotok azt az utat, amely sokkal teljesebben összeköt, mint egy magzatot a köldökzsinór, az Élet forrásával, az anyával.


Engedjétek meg az Isten jelenlétét, aki a Szeretet és a Fény, hogy átáramolhasson rajtok, hogy meggyógyíthasson vagy kezeljen minden sebedet, minden fájdalmadat, a betegség minden megnyilvánulását, ami ebből az életből származik vagy minden mást! Engedjétek, hogy kitágulhassatok, hogy betöltse a testeteket és a körülöttetek levő aurátokat a Szeretet és a Fény! Ez sugározni fog belőletek a körülöttetek levő légtérbe, ezzel mindenki szellemét emelve, akik a ti jelenlétetekben vannak. Ne forduljatok el ettől a gyönyörű küldetéstől! . Fogadjátok el az Isten és a Fény elfátyolozott voltát, amely a ti születésetek törvénye.


Jöjjetek velem kedves barátaim! Itt van a mi időnk.


Sanada/Jézus vagyok, aki a szeretetért élt. Visszajöttem, hogy mutassam a hazafelé vezető utat.


Transcribed by Kathryn E. May, August 16, 2013, 11 pm. EDT


Kathryn E. May, PsyD Who Needs Light? kemay@aol.com


Régebbi írások
Még nincsenek címkék.
bottom of page