top of page

Jézus/Sananda – Új Szentírás 8. fejezet

Jézus/Sananda vagyok.

Ez egyes embereket mérgessé, másokat zavarttá, míg megint másokat izgatottá tesz. Amikről ebben az Új Szentírásban beszélek, az nagyon különbözik attól a Szentírástól, amelyeket a Biblia Új Testamentumának összeállításához Írtak. Természetesen én személyesen egy fejezetet sem írtam belőle. Sokat közülük olyanok írtak, akik közel álltak hozzám – a tanítványaim, mivel fel voltak kérve, de sokat sokkal később az eltávozásom után írtak, és így nem az én szavaim, és néha nem az én gondolataim voltak. Aki tanulmányozza a Bibliát, annak be kellene tudni azonosítani, miről beszélek. Egyes tanítások nem az én és nem Isten Szeretetén alapulnak.

Azonban van egy másik probléma is a Bibliával, mégpedig az, hogy a legfontosabb írásokat szándékosan kihagyták. A szeretett feleségem Mária Magdolna az oldalamon tanította az Igaz Utat, harmóniában azzal elképzelésemmel, amiért jöttem, hogy szolgáljam a világot. Lelkes jóváhagyásommal ő volt a család irnoka, és a legfontosabb tanításaim közül sokat lejegyzett, amelykről azt reméltük, hogy megmaradnak az utókor számára. Szerencsétlenségünkre ezek eltüntetek, amikor Constantin császár hivatalossá tette azt a kötetet, amely a Biblává vált.

Ezeket az írásokat hamarosan meg fogják találni, és amikor visszatérünk, hogy közöttetek járjunk, az ő hangja fog újra hallatszani, aki csodálatos és szerető Fény, mint mindig is volt. Azt reméltük, hogy az ő jelenléte hatást gyakorolhat a nők irányában gyakorolt kulturális szokások megváltoztatásában, de ez nem valósult meg olyan mértékben, ahogy szerettük volna. A férfiaknak az a csoportja, akik úgy döntöttek, hogy leértékelik őt, szántszándékkal kétségbe vonták az ő erkölcsi tulajdonságait; szándékosan kitaláltak egy történetet, amely tönkretehette az iránta érzett bizalmat és annak a lehetőségét, hogy a tanításaival sok embert elérhessen.

Gondoljátok el, miyen más bánásmódban részesülhettek volna, illetve részesülhetnének a nők azokban az országokban, amelyek „kereszténynek” hívják magukat, ha az ő (Mária Magdolna) igaz szereplése és a személyes képességei ismertek lehettek volna. Ő az én egyenrangú partnerem és munkatársam volt. Az ő ereje tartott meg engem különböző időkben, amint a kedves Anyám Máriáé is. Ők együtt voltak a Szeretet vára és tudták, hogyan segíthetnek az utamon, amelyeket megjártam azokban a nehéz időkben. Azt egyedül nem tudtam volna megtenni.

A férfiak Bibliában is képviselt hatalmának és kizárólagosságának a hangsúlya, a jövőben nem maradhat meg az életem igaz története és ezeknek a záró nyilatkozatoknak az ismerete következtében. Mi szoros és tartós családi kötelékben, zsidó környezetben nőttünk fel, amelyben a két szülő együttes kapcsolata és a gyerekek különleges ajándékként való értékelése a legfontosabbak közé tartozott. Mi ugyanezt tartottuk és éreztük az egy férfi és egy nő a szent kapcsolatáról, és az állandó és támogató otthonról, amire a gyerekeknek a legnagyobb szükségük van. Azonban senkit sem ítélünk el, aki egy ettől eltérő formájat tudja megteremteni a szerető partnerkapcsolatnak. Egy családi otthonban olyan szeretetteljes légkör uralkodik, amelyben nem számít a résztvevők kiléte, neme vagy kora.

Az emberek szociális lények, és mindannyiunknak szüksége van jó társaságra és kényelemre, ha hazaérünk az utazásainkból, akár ha egy nap irodában telt el papírmunkát végezve akár földet szántva. Mindannyiunknak szüksége van a családi szeretetre, amely odavonz minket a Fény tápláló légkörébe. Sajnos az ember-gyerekek sok nemzedéke minimális jólétben és az igaz szívvel adott Szeretet hiányában nőtt fel. Ez most megváltozik. A gyerekeket most valóban úgy látják, mint a jövő ígéretét és a reményt egy jobb világra, mint amiben a szüleik élnek, és ez el fog jönni.

Sokan hallottatok a kristály vagy indigó gyerekekről. Úgy tűnnek, mintha egy másik fajt képviselnének, az emberiségnek egy sokkal fejlettebb formáját, mint ami korábban élt a Földön. Az igaz, hogy ők szószerint kristály alapú teremtmények; az ő DNS-ük, amelyben a nyugvó DNS szálak már aktiválódtak a képződésük alatt, különbözik a szülőkétől. Mindannyian úgy fogjátok érezni magatokat, hogy minden nap egyre hasonlóbbá váltok ezekhez a gyerekekhez. Amint a ti saját DNS-etek aktiválódik, a kreativitásotok és a véget nem érő Szeretet érzése növekedni fog bennetek. Hasonlóan az új gyerekekhez, egyre jobban hasonlóvá fogtok válni ahhoz az Istenhez és Istennőhöz, akivé születtetek.

Látjátok, ezek a gyerekek egyáltalán nem új teremtmények. Ők az igaz emberiség megvalósult egyedei, ők az újrateremtett lényei az intelligencia és az erő ragyogó tervének, amely része volt az emberiség felemelkedésének. A Felemelkedés, amelyre most készültök az tulajdonképpen az eredeti Föld dicsőségébe való visszatérés, amely az Éden volt – a béke, a harmónia és az elégedettség dicsőséges helye. Azonban a csodálatos, tápláló Paradicsom nem volt elég a szorgalmas, kiváncsi, kreatív és agresszíven kapzsi lelkek fejlődéséhez, amilyenek ti vagytok. Ezért határoztuk el a terveinkben a tervező Tanácsokkal együtt, hogy a Föld le fog szállni egy ideiglenes 3. dimenziós állapotba, amely a legnagyobb próbája lesz a bátorságnak, együttműködésnek és becsületnek.

Most itt vagytok sok élttartam befejezése után itt, a Földön. Testetek és lelketek sebzett és ütött-kopott. Itt az ideje a gyógyulásotoknak, mert már elhagyjátok a 3. dimenziót. Lassan ráébredtek az igazságra, hogy minden változik, és nektek sem lesz más választásotok csak a változás. Észreveszitek, hogy végét vetitek a régi szokásoknak, a régi elképzeléseknek. Sokan feszülő nyomást éreznek, hogy feladják a régi életvezetésüket, mégha tele is voltak fájdalommal, haraggal és szenvedéssel.

Mit gondoltok kedveseim azokról a hagyományokról, amelyek leigázták az elméteket és büntették a testeteket? Miért találjátok még olyan értékesnek, amit nem tudtok elviselni, még akkaor is, ha olyan keserűen panaszkodtok a mindennapi életetek stesszes körülményeire? Milyen vesztenivalótok van, ha nem a félelem, a fájdalom és a szomorúság? A magasabb rezgésszintű élet nem új számotokra; ezt megtapasztaljátok minden élettartam között a fátyol mögött. A Paradicsomban éltetek a Mennyek csapatában. Belekóstoltatok már az örök életbe és az Anya/Atyaisten véget nem érő szeretetébe. Az emlékek a ti szív/elmétekben vannak – a szíveteteknek azon a helyén, ahol az érzelmeitekkel gondolkodtok és ahol a Felsőbb Énetekkel kapcsolódtok.

A ti Felsőbb Énetek a ti lelki kapcsolatotok a Magasabb dimenziókhoz. Jelenleg a Felsőbb Énetek éppen a fejetek fölött van, éppen az 5. dimenzió fátylának másik oldalán. Hallgasátok meg kedveseim, és hallani fogjátok a lelketek sürgetését olyan tisztán, mint reggel az ébresztőóráitok csörgését vagy az autók kürtjelzéseit munkába menet. Ébredjetek a belső hangotokra, amely a Szeretet, az Igazság és a Remény szava! Titeket szólítanak az intuíciók vagy a jóérzés, vagy a csontjaitokban felszaporodott tudás. Ez az Isten hangja bennetek, körülöttetek mindenütt, sürgetve titeket a felébredésre, hogy vegyetek részt a számotokra tartogatott csodálatos kalandban.

A következő időkben kíváncsiak lesztek, vajon bízzatok-e az intuícióitokbn vagy a fejetekben kitalált dolgokban, befejezzétek és felülvizsgáljátok-e. Melyik a jobb mód egy probléma megoldására; megbízni az Isten és a kozmosz bölcsességében vagy az agyatokra bízni a döntést, ahol csak olyan ismereteitek vannak, amiket a körülötted levők tanítottak? A válasznak egyértelműnek kellene lennie. Az agyatok, amit mi a tudás alsó fokának mondunk nektek, olyan, mint egy számítógép. Az tárolni, keresni és visszanyerni tud. Nem tud döntést hozni, csak azt tudja bemutatni nektek, amit a többi ember mondott nektek a döntéseiről. Ez nem egy hatákony mód az életetek vezetésére.

A ti belső hangotok, a szív/elme hangja kapcsolódik a tudatalatti elmétekhez, amely nem az agyatokban van, hanem folytonosan jelen van a testetekben és azon kívül. Ez egy teljes menedék, amit a Felsőbb Énetek átlát, akinek hozzáférése van a ti sok életetek emlékeihez, és elérhetővé teszi számotokra a többi életetekben szerzett ismeretek és tudás hozzáférését. Ezért lehet „természetes”, ha bizonyos képességek előjönnek. Biztosan már tapasztaltátok az ilyen képességek néhány formáját. Például a nyelvtehetség feltehetően másik életekben beszélt nyelvekből adódik; a gyógyítás és az orvostudomány iránti vonzalom valószínűleg egy hosszú ideje tartó érdeklődés, és így tovább.

Sokoldalú lények vagytok, a tudás sokkal teljesebb és okosabb ismerői, mint azt el tudjátok képzelni. A Felemelkedés után végül mindannyian hozzáférhettek az előző életeitek összes dolgának emlékeihez, és képesek lesztek tanulmányozni a többiek Akasha krónikáját. Meg fogjátok tudni a történetetek igazságát és a bolygótok történetét és rájöttök, milyen kicsi a tudósaitok és a szakértőitek tudása. Minden nap új felfedezések vannak, sok közülük annyira rendhagyó, hogy az embertan képviselői nem tudják, hogyan sorolják be és értelmezzék azokat és így sok igen fontos bizonyítékot a fiókba raknak vagy félretesznek későbbre.

Mit tudtok jelenleg a Föld Bolygóról és a lakóiról? Az emberek és az egyéb lények próba-szerencse alapon fejlődtek a küső erők hatása alatt? Csak nagyon kismértékben. Voltak és vannak kisebb kiegészítő változások a külső feltételek következtében, de azok minimálisak. A változások többségében az Első Teremtő felügyelete alatt mentek végbe, az Anya/Atyaisten és más magas szintű mesterek kivitelezésével. Kedveseim, Földi idő szerint évmilliókkal ezelőtt ti teremtve lettetek, egy együttműködő törekvés hatására. Számtalan korábbi civilizáció volt már, amint azt az elmúlt néhány évben tanultátok az Anya/Atyaisten írásaiból, és azok a civilizációk közvetlen hatást gyakoroltak az emberiség fejlődésére.

Tanulni fogjátok a kedves bolygótok embertani és politikai igaz történetét, ha a közzététel befejeződött, többek között ez a háttere, miért vannak itt a ti Csillagtestvéreitek, azzal kapcsoltban, hol álltok most. Hihetetlen történeteket fognak előadni, amely titeket el fog ragadtatni sok hosszú történetet elmondó eseményben. Meglátjátok, ők sokkal többet nyújtanak számotokra, mint az alkalmazott technológia, ők azonnal megjavítják az életeteket, az egészségeteket és a Föld egészségét. Ők segítenek, hogy visszatérjetek a mély tudatalatti kapcsolataitokhoz, a ragyogó eseménykhez, amelyek most nem elérhetők számotokra. Ők izgatottak és lelkesek attől a lehetőségtől, hogy segíthetnek nektek többet megtudni azokról a dolgokról, amelyek a saját bolygótok Felemelkedésében segíthetnek.

Kik ezek a Csillagtestvérek, akik ilyen buzgón akarnak segíteni? Ők távolról és közelről jönnek, relatíven mondva. Sokan a ti saját galaxisotokból jönnek, a Szíriuszról, Plejádról, a Nyilasról és más, számszerint kilenc bolygóról a Tejút Rendszeretekből, amelyet emberi lények laknak. Számtalan más galaxisról érkezett látogató is van, sok a távoli csillagrendszerekből, amelyeket a ti tudósaitok nem ismernek. Mindannyian az ő hajóikkal érkeznek, hogy úgy segítsenek, ahogy tudnak.

Hadd meséljem el a legutóbbi eseményt a látogatókkal kapcsolatban. Sokan közületek hallottak az Arktúrisziakról. Ők egy magasan fejlett civilizáció, akik egy együttműködő csoport identitás-szintet értek el; ők előnyben részesítik, hogy egységben működjenek a többiekkel, akik mint ismert, egyedi lények. Tehát ők el tudják különíteni magukat, hogy kommunikáljanak veletek, de jobban szeretnek csoportmegjelenésben maradni, amelyben ők jól és nagyon hatásosan tudnak dolgozni. Nagyon képzett gyógyítók és sok erőfeszítést szentelnek az emberiség tanulmányozásának. Nagyon érdekli őket a gondolataitok és az érzelemeitek eredményes kombinációja és nagyon hatásos eszközöket fejlesztettek ki a betegségek gyógyítására, amelyek a pszichoszomatikus (érzelem/test) dolgok közötti kölcsönhatások következményei.

Nemrégen a mi Lady Portiánk a kérésünkre gyógyító üléseket kezdett szervezni a BlogTaslkRadio.com csatornán, és önkéntesek százai – kb. 1000 – jelentkeztek, akik képesek a gyógyító energiát közvetíteni a gyógyulásra váró emberek számára. Mi a magasabb dimenziókban kapcsolódtunk ezekhez az együttműködő önkéntesekhez, és ez nagyszerű eredményt hozott. Amikor az Arkturusziakat meghívtuk, hogy kapcsolódjanak a gyógyító Mesterekhez, többek között az Anya/Atyaistenhez, Michael Arkangyalhoz, St. Germainhez és másokhoz, ők a gyógyító hajójuk idehozatalával válaszoltak, hogy segítsenek az egész bolygónak.

Először a két nagy anyahajó „parkolt le”az Északi és a Déli sarkok feletti magas pályán, azután négy kisebb hajó helyezkedett el négy ponton az egyenlítő mentén.

Ők jöttek, mert idehívták őket. Ez a most elérhető megvalósulási forma – megteremteni azt, amit kértetek - egyik példája. Ők most az egész bolygó gyógyításában fognak segédkezni. Megtapasztalhatjátok a „csodálatos” gyógyulás élményét, amit az internetes gyógyítási ülés sok résztvevője már megélt. Ahogy növekszik a gyógyítók száma, a szándék hatalma olyan ellenállhatatlan erőt képvisel, amit annak jelenlétében egy betegség sem él túl.

Ez a gyógyítási kisérlet azonban előhozza a sötét lények ezreit, akik megpróbálják maguk felé irányítani a Fénymunkások szolgálatait, akiket ők a túlélés utolsó reményének tartanak. Amint azt mindnyájan tudjátok, Lucifer visszatért Haza, az Anya/Atyaistan ölelő karjaiba, az ő ikerlelkéhez, Gabriel Arkangyalhoz és az ő rajongó testvéreihez. Hősnek kijáró üdvözlésben részesítették, sőt, meglepetésére, amit nem is tudott, az ő hosszú Földi utazása során a bolygó fényesebbé és nagyobb rezgésszámúvá változott, mint ami a tervében szerepelt.

A szándékosan kitalált Sötét Energia forma, a „Sátán, foglyul esett” és a Fénybe került. A Sötét Lények most hallották a történetet, felizgatott állapotban és zavarban vannak, mert őket úgy tudatták, hogy Lucifer a Démon, a megtestesült gonosz, és azoknak a vezetője. Ők most megdöbbentek a felfedezéstől, hogy Lucifer lényegében a Fény és a Szeretet megnyilvánulása, és elkezdenek előjönni a sötét, eldugott helyekről félve, megzavarodva, kiábrándulva és kétségbeesetten. Sokan kapcsolódnak a gyanútlan Fénymunkásokhoz annak érdekében, hogy védettek lehessenek. Most sokan akarnak a Fény felé fordulni, hogy megbocsájtást és helyreigazítást nyerjenek a Szeretetben.

Ezrével odakapcsolják magukat a Fény Gabriel oszlopához, a védelemhez, amely körülveszi őket. Egy csapatkénk Lucifer, Michael Arkanygyal, St. Germain és én együtt Shatoose Ama Anyával, az Atyaistennel, az Arkturisziakkal és sokan másokkal tanácsot adunk nekik és megnyugtatjuk őket. Be vannak vonva egy fényburokkal és legtöbbjük a forráshoz való visszatérést választja, hogy újraépüljön a Fény irányába.

Ez valóban egy óriási törekvés. Gabriel örömmel vállalja, hogy magát Fényként felajánlva szolgál, amely vonzza az ezer és ezer Sötét Lényt, akik meg vannak ijedve amiatt, amit tettek. Félnek a büntetéstől, de cserébe kedvességet, megbocsájtást és a végnélküli Szeretetet kapnak. Elkísérjük őket mind egytől egyig a Fényhez, hogy találkozzanak Istennel. A bolygó végül megtisztul a Sötétektől, akiknek a többsége félrevezetett követő volt. Ez valóban a Fény dicsősége a Sötétség felett.

Hálásak vagyunk a gyógyító csapatunknak, a Fénymunkásoknak, akik megtanulták eltávolítani ezeket a Sötét Lényeket és a növekvő internetes gyógyító csapatnak, akik energiák által vezérelve tettek pozitív cselekedeteket. Ez egy példája az energiák együtthatásának, ami akkor jön létre, ha emberek százai kötik össze erőiket, hogy egy egyszerű, pozitív kimenetelre figyeljenek: a Föld bolygó gyógyítására és a Felemelkedésére. Ez nagyszerűen megy és folytatni fogja a tudatosság növekedését és ezzel együtt az egész bolygó rezgésének a szintjét.

Szeretetet és Fényt küldve mindenkinek, aki fizikai gyógyításra szorul, ti tudatossá tettétek a kölcsönatást a Sötét gondolatok és a betegség között, a szorongás, a kétségbeesés, a kellemetlenségek és a Sötétség között. Amint a gyógyulás folytatódik és a teljes gyógyulás mindenki álmává válhat, a sötétség eltünik az éterbe és a kétségbeesés felcserélődik az örömmel. Ez a „csoda” mindennapossá válik, amint egyre több és több ember kezdi meglovagolni az életöröm és a Szeretet hullámát egyenesen az 5. dimenzió felé és a Felemelkedés Álma, amit közösen várunk évezredek óta.

Jézus/Sananda vagyok és azért vagyok itt, hogy szolgáljak titeket.

Átvette: Kathryn E. May, August 19, 2013, 11 pm, EDT

Kathryn E. May, PsyD Who Needs Light? | | kemay@aol.com


Régebbi írások
Még nincsenek címkék.
bottom of page