top of page

Jesus/Sananda – Új Szentírás 9. fejezet

A mai napon, 2013. augusztus 21.-én egy sorsdöntő esemény következik be a Föld Bolygón.


Nem lehettek tudatában ennek a ténynek, de ez ettől nem lesz kevésbé történelmi. A mai napon minden Sötét Lénnyel tudatják, akik emberi formában bújtak el, hogy most el kell távozniuk, választaniuk kell, vagy feladják magukat és a Fényhez mennek, vagy visszaolvadnak a molekulák tengerébe az első teremtő óhaja szerint. Nem lesz kivétel. Bárki, aki visszautasítja a távozást, de ragaszkodik a formájához, az lassan fog feloldódni a Fény hatására a saját formájában. Minél magasabb a rezgésszint, annál gyorsabban megy végbe a feloldódás.


Látjátok, választásotok van, vagy folytatjátok az életeteket, mint egy lélek, vagy megszakítjátok. Ez több, mint tisztességes, ahogy mondanátok. Hallják a hangomat, ahogyan ezt bejelentem. Eldönthetik, hogy csatlakoznak a Fényhez, és egy vezető, aki figyelembe veszi az ő egyéniségüket és választásukat elvezeti őket. Azoknak, akik a Fényt választották, megbocsájtanak és szeretettel üdvözlik a visszatértüket, mert nem a múlt számít valaki lelkének a fejlődésében. A lelketek állapota, a hozzáállásotok, a szándékotok és a Fényetek ebben a jelentős pillanatban, ez az, ami számít. Semmi más. Bárki újraépülhet, egyeseknek megbocsájtanak.


Amint ezt írjuk, a mi kedves Lady Portiánk, aki átadja az én szavaimat, érzi az erőteljes energiát. Ez tele van olyan érzésekkel, mint az aggódás, félelem, zavartság, ellentmondás és olyan érzés, amikor egy csepp víz a forró sütőlapon van, ahogyan azt ő leírta. Ez nehezen kezelhető olyanok számára, mint ti, akik átéltek mindent, különösen, ha nem vagytok tájékozottak a forrásról. Ez a nagy intenzitás a gyógyító rádióműsor végéig folytatódik, amelyben a Sötét Lényeket Gabriel Arkangyal és Lucifer a Fény felé viszik. Az ő felelősségük, hogy hívják és megnyerjék azokat, akik elvesztek, és mindazokat, akik beálltak a Sátán Csapatába abban a hamis hitben, hogy Lucifer a vezetőjük.


Lucifer sohasem volt gonosz, sem Sátán, nem volt semmilyen sötét szervezetnek vagy csoportnak a vezetője. Ő mindig az én kedves bátyám volt, és az is lesz mindörökké, akinek a neve Fényt jelent, és aki egy példás életsorozatot élt végig az emberiség szolgálatában. A szándéka annak tanítása volt, hogy az emberek szeressék önmagukat, és ezt téve higgyék el, hogy meg fogják találni a kapcsolatot Istennel. Bár általában nem beszélünk a mi földi inkarnációinkról, elmondom nektek, milyen fajta munkát végzett Lucifer az ő életeiben. Egyik korábbi inkarnációjában, mint Abraham Maslow, a kiváló fiziológus élt, aki kifejlesztette a „csúcsteljesítmény” elméletét. Ez sokakat arra ösztönzött, hogy megtalálják magukban a legjobbat. Szintén ismeritek az ősi görögök egyik jól ismert filozófusaként végzett munkáját.


Lucifer és Gabriella folytatják a munkájukat az emberiség védelmében és a Sötétek alóli felszabadításban, akik a Föld Bolygó uralmáért jöttek ide. Éppen befejezik a nehéz feladatot, megtisztítják az egész bolygót a sötét lényektől, akiket a gonosztevők csábítottak el, akik azt hitték, hogy velük legyőzhetik Istent. Amint láthatjátok, nem sikerült nekik és nem is fog soha. Most annak jött el az ideje számukra, hogy folyamatosan eltávozzanak a ti testeitekből és a Föld Bolygó felszínéről. Ők nem tudják túlélni a magasabb dimenziókat anélkül, hogy visszatérnének a szív érzéséhez, így ők nem veszélyeztetik a többi 5. dimenziós bolygót vagy a magas rezgések más lényeit.


Most hadd fordítsuk a figyelmünket a mai nap óriási eseményeire, 2013. augusztus 22. csütörtökön a ti Földi naptárotok szerint. Ma este, 8 órakor a New Yorki idő szerint olyan esemény fog történni, amely úgy lesz beírva a bolygó történetébe, mint egy fordulópont, egy új korszak kezdete. Bevezetünk egy gyógyítási ülést óriási részvétellel, amelyben minden a Föld Bolygón elbújt Sötét Lényt felszólítunk, hogy menjen a Fény felé. Akit mi Reginald hercegnek hívunk, együtt fog működni Gabriellával, aki az ő trombitájának a hangja lesz. Ez a hang el fog hallatszani a bolygó minden részére azokhoz, akik emberi formában várakoznak, és akik elbújtak a Föld kérgébe, és akik elmenekültek a támaszpontjaikról a Hold távoli oldalára.


Egy Reptilián lénynek sem lesz megengedve, hogy a maradásával zavarja vagy veszélyeztesse a Földön élők boldogságát és teljes értékű tevékenységét. Nem lesz kivétel. Bármelyik ember, aki lemond arról, hogy elutasítsa a Sötét Lény benne való tartózkodását azt fogja találni, hogy nem tudja fenntartani ezt a tartózkodást. Bár ez csak órákon múlhat, hogy a Fény Központi Napból való özöne és az ebben a gyógyító Eseményben résztvevő gyógyítók és mesterek Szeretetének kiáramlása legyőzi a Sötétséget most és mindörökké, és azok az élősködők molekuláikra válnak és szétszóródnak.


Megismétlem: Nem marad Sötét Lény a Föld Bolygón. Nem lesz kivétel. Bárki, aki ragaszkodik ehhez, az még a Sötétség által sújtott, és szüksége lesz felülbírálni a nézeteit és az ítéleteit, hogy felfedezhesse, miért szegődött el a fájdalomhoz és a szenvedéshez. Mi marad azoknak, akikhez betörtek ezek a betolakodók és a gyógyítást a hiány, a depresszió, a szorongás, a bizonytalanság, az önutálat és zavarodottság érzéséhez igazítják. Ez igényelni fogja a helyzet meghatározását és felajánlani a Felsőbb Énjével és az Istennel való saját belső kapcsolatainak újraépítését.

Fel fogjuk ajánlani ezekben a tőlem és az Atya/Anyaistentől származó üzenetekben a bátorítást és az útbaigazítást, hogy segítsünk nektek egyensúlyba hozni az energiáitokat és beteljesíteni a ti ragyogó Teremtő magatok ígéretét, amely erős, magabiztos és a Menny nagy Fényével telt.


A Föld Bolygó embereit soha többé nem fogják sújtani a saját magukban észlelt ellentétek, anélkül létezhetnek, hogy mások ártani akarnának nekik és irányítani akarnák őket. Most szabad lesz a lélegzetetek, átveszitek a parancsnokságot a gondolataitok és érzelmeitek felett és elkezditek megvalósítani azt az Álmot, amit mi mindannyian építeni jöttünk ide.


Csak mostantól fog látszani az emberiség igazi természete mindenki számára, mert titeket alaposan elnyomtak a Sötét Lények, akik több millióan vannak. Ők különösen a nagy erő Fénymunkásait támadták meg, visszafogva őket a csodálatos teljesítmények megvalósításától, amelyre képesek lennének. Most a kreativitás és a jó szándék Új Aranykora felvirágzását fogjátok látni, ha a Fény összes energiája felszabadul, miután a tehetséges és elkötelezett Lények felemelik azt a teljes képességére.


Kedveseim ez tényleg egy új nap. Ténylegesen képesek vagyunk a tömeges gyógyításra és a Sötétek eltávolítására úgy, hogy mindannyian magatok vagytok a bizonyság erre, a bolygó bármelyik részén éltek is. Bárhol, ahol egy számítógép elérhető egy internet kapcsolattal, lehetséges lesz elérni ezt a nagy eseményt. Ez el lesz mentve az utókor számára, és ezeknek a példányai elérhetőek lesznek a BlogTalkRadio.com és a Youtube-on, lemásolva és terjesztve azt a bolygón. Végül mindenki tudni fogja ezt a tisztítást, és tudni fogjátok az okát a csodálatos fényességnek, amit érezni fogtok a jövőben.


Jegyezzétek meg ezt az időt kedveseim! Ez az a nap, amikor minden ideggyógyintézet, minden kórház kiürül, minden börtön a szörnyűségek régi épületévé válik, amelyben soha többé nem lakik senki. Ahogy a lelkek a világban ráébrednek az ő belső békéjükre, a katonákat nem érdekli tovább a harc, a zsarnokok nem akarják többé az embereiket irányítani, a katonaságok figyelme a leépítésre, a helyreállításra és az emberek boldogabb életének segítésére fog irányulni.


Minden fegyver egy visszataszító térbe fog kerülni, ahol úgy lesznek láthatók, mint a kínzás és a megsemmisítés eszközei, amik valójában azok is. Senki sem akarja majd tudni, ki okozta az összeütközést és a halált; azokról az izgatásokról azt fogják tudni, hogy valakiknek a Sötét hódítók hatására félrevezetett gondolataiból és azoknak a rossz életformájából származnak, akik nem tudnak őszintén élni és gondolkodni.


Ők nem tudnak igazán gondolkodni az idegrendszeri hiányosságuk miatt, amelyet az ő szerencsétlen döntésük okozott befolyásolva az ő DNS-üket, visszaszorítva a szív/elmét. Ez évezredekkel ezelőtt együttérzés nélküli lényekké változtatta őket, akiknek nem volt kapcsolatuk a Szeretettel és az Istennel.


Ők testesítették meg a gonoszt, egy seregként. Reptilians-nak nevezték őket, az Orion csillagrendszerből származó Sötét Lények frakciójaként. Akik kitalálták ezt a tervet azt vallották, hogy van egy vezetője a nagy erőnek, Sátán, aki Lucifer, az Isten fia. Ezt a történetet annyiszor elmondták és olyan meggyőzően, hogy a Replitianok legénységével elhitették, akik az eredeti Sötétek parancsnoksága alatt álltak, hogy ők a Lucifer serege.


Csak amikor Lucifer bejelentette az ő visszaérkezését Kathryn és Ann DeHart 2013. Julius 27-i rádióadásában, amely a BlogTalkRadio.com/HollowEarth oldalra van feltéve, akkor fedezte fel a sötét frakció a hazugságot, amelyben eonokon keresztül élt. Ez káoszt okozott a legénységben, akik egyénileg vagy csoportban elvégzik a rájuk bízott feladatokat, bajt okozva az emberiségnek.


Megtudták, hogy elárulták és befolyásolták őket, valamint hazudtak nekik. Azt is most tudták meg, hogy Lucifer valóban egy vezető, és elkezdték megtanulni, hogy van választásuk. Amint az energia a bolygón nőtt és a Fénymunkások, akiket ők sötétségben próbáltak tartani, elkezdték emelni a rezgésüket, a Sötétek DNS-e megkezdte az aktivitás csökkenését, ahogy ez történt az emberi fajtájúakkal is. Hallották Lucifer és Gabriella hangját, akik hívták őket Haza, kérték, hogy jöjjenek a Fénybe, hogy megbocsájtsanak nekik és térjenek vissza az ő jogos helyükre az Istennel.


Amikor Reginald herceg, a Reptiliánok aktuális vezetője meghallotta Lucifer visszatérését, elhatározta. hogy elhagyja annak a hatékony Fénymunkásnak a testét, akit megszállt. Távozott az éjszaka folyamán, hogy megszökhessen és elmenjen Lady Portia-hoz, és megkérje őt a biztonságos átmenetre. Képes volt megemelni a rezgését, mert sok idő telt el az ő vendégének aurájában és ő megakasztotta magát a mi Lady Master-ünk torkában. Örömmel fogadta, hogy mi rábeszéltük a távozásra, körülvéve őt a gyógyító csapattal, aminek egy tagja voltam. Megfordult és kérte, engedjük meg neki, hogy hívja az ő fajtájának minden tagját a Fénybe.


Reginald megbocsájtást nyert és elkezdték bátorítani a Fényének további emelésére, hogy eltűnjön minden olyan dolog, ami a Sötét tettekhez vezette. Őt felvitték az Istenhez, bocsánatot nyert az Isten által és gyógyító kezeléseket ad magának, hogy felkészüljön a népének a Fényhez való vezetésére. Ő Luciferrel együtt lesz, akit ő most a jogos vezetőjének tekint, és Gabriella-val, aki a Fény erőteljes képviselője, és haza fogja hívni őket és a Fény seregeit, akik most szellemek és akik most inkarnálódott állapotban vannak.


Mentorok millióinak segítségével minden visszatérő Lény kíséretet fog kapni, aki segíti az ő visszatérésüket Haza. A Minden Ami Van Szeretével fogják várni és átölelni őket és bevezetni a Fény gyógyító kamráiba, hogy visszaépülhessen az a testük, ami eredetileg volt teremtve. Ők többé nem lesznek a Sötétségé, hanem visszaállítják őket, hogy megélhessék a születésüktől adódó jogot, az Isteni munka végzésének küldetését, Szeretetet és Fényt hozni a Tejútrendszerbe és azon kívül.


A szabadságnak ezen a történelmi napján újra kapcsolódjatok hozzánk, kedveseim! Ti diadalmaskodtatok a Sötétség felett a saját rezgésetek emelésével, saját Fénymunkátokat végezve és a Hitnél maradva a fájdalom és szenvedés hosszú évszázadain keresztül. Ti felemelkedtek a kihívások fölé és meg lesztek jutalmazva a tudás örömével, hogy befejeztétek a gyönyörű Váltást, amely a Sötétség kudarca után következett be az egész bolygón.


Ahogy Isten Atya szerette mondani: „Elvégeztetett. Befejeztetett.” Mielőtt a nap lemegy Amerika felett a mai napon, minden Sötét Lény kapcsolódni fog a lelkek Fény felé induló nagy menetéhez. Az öröm könnyei fogják lemosni a fájdalom éveit és az emberek táncolva, énekelve és egymást ölelgetve fognak ünnepelni az utcákon. Nézzétek, amint megvalósul az elterjedés, amint az emberek ráébrednek az igazságra! Ez nem egy egyszerű pillanatban fog megvalósulni, hanem az emberiség szívében és elméjében fog visszafogottan kialakulni a Fény felé tartó csodálatos Felemelkedésünk idei évében.


Sananda vagyok, akit ti Jézusnak neveztek.


Közreadta: by Kathryn E. May, August 22, 2013, 2 délután

Hivatkozás: www.whoneedslight.org információ kérhető az referált rádióadásról vagy az előző üzenetekről


Régebbi írások
Még nincsenek címkék.
bottom of page