top of page

Jesus/Sananda – Új Szentírás 10. fejezet

Most amikor ezt a Felemelkedés tervet ti végrehajtjátok, ami több ezer évvel ezelőtt kezdett életbe lépni, akkor az nagyon törekvőnek tűnt. Bár sok bolygó van a kozmoszban, amelyik felemelkedett, és sok embercsoport is felemelkedett a múltban, általában nem tették ezt egyszerre – bolygó és lakói együtt.


A bolygók esetében az általános az, hogy megtisztulnak a lakosaiktól, akik egy idő után máshová mennek, miután megtanulták a leckét, míg a bolygó egyedül emeli a rezgését magasabb és magasabb szintre, végül eléri a megfelelő szintrű emelkedést. Sokan ezt már sokszor megtették, és most olyan helyen tartózkodnak, ami számotokra nem látható. Más esetekben az egyéni lelkek valósították meg a magasabb dimenziókba való emelkedés tervét, ahol ők szintén olyan dimenziókban vannak, amelyek nem láthatók a ti emberi szemetekkel.


Számotokra ismerős az én halálomnak és feltámadásomnak a története. Ez az én felemelkedésem volt a Föld bolygóról a magasabb dimenziókba. Az volt a szándékom, hogy bemutassam nektek az örök élet lehetőségét egy testtel, ami a ti járművetekké válik és amellyel ti visszajöhettek az alacsonyabb dimenziókba anélkül, hogy át kellene esni a születés és a halál tapasztalatán. Sajnos, a nektek elmondott történet ezt nem tartalmazta, így lehetőségem szerint ezt itt fogom elmagyarázni.


Én nem azért jöttem a szeretett Föld Bolygóra, hogy meghaljak más bűneiért. Ez egy lehetetlen elképzelés, mert mi mindannyian egyénileg vagyunk felelősök a saját tetteinkért és hitünkért. Én egyszerűen a Szeretet tanításáért jöttem. Ki akartam mutatni a saját Szeretetemet a Teremtő felé, és megmutatni másoknak, hogy ők is találhatnak vigaszt, lelkesedést és spirituális módon mély kapcsolatot azokkal, akik felügyelik és segítik a mi életünket. Láttam a bolygón a kegyetlenséget és kapzsiságot, ezért egy utat kívántam találni az embereknek, hogy kivezessem őket a szenvedésből, amit ez okozott.


Sajnos nem nagyon sikerült a Replitian faj menetelését megállítani. Ők tönkretették a tanításomat a Biblia megszerkesztésével és még hatékonyabban azon a módon, ahogyan a tanításaimat bemutatták. A tanítványaim kemény munkával megpróbálták elkészíteni a pontos leírását annak, amit mi tanítottunk, de az ő írásaikat más erők megbízásából meghamisították azok, akiknek a célja inkább a megosztás és a szétválasztás felerősítése volt, mint a Egységé és annak az elismerése, hogy Egyek vagyunk.


Nem azért jöttem, hogy a Keresztény vallást megalapítsam. Nem akartam előnyben részesíteni olyan tanításokat, amelyek el akarják választani a népemet, a zsidókat másoktól, akinek más a vallása vagy a hitrendszere. Olyan együttműködést szerettem volna léterhozni, amely magában foglalja bármelyik vagy az összes vallási és filozófiai nézőpontot. Ki akartam tágítani a tudatosságot bármilyen más vallás felé, függetlenül attól, milyen valakinak a hitrendszere. Szerencsétlenségemre, még el sem hagytam a Föld bolygót, amikor valaki, aki Pálnak nevezte magát, magára vállalta, hogy elindít egy energikus térítő kampányt, amiben ő magát a Pogányok Apostolának nevezte meg. Így megkezdődött a széthúzás a követőim és mások között, ami még a mai napig is tart.


Pál vagy Saul, ahogy őt ismeritek, nem ismert engem, sőt nem értette meg azt az erős vágyat sem, hogy elősegítsem az Egységet a népcsoportok, vallások és a hitvallások között. Ehelyett, hadjáratot indított a szavaimnak az ő saját értelmezése szerint történő tanítására, amit ő a világról alkotott szűk látóköréből felfogott. Ő egy könyörtelen ember volt, akinek a célja az én követőim üldözése volt. Az igaz, hogy volt egy látomása, amelyben megkérdeztem, hogy miért kötelezte el magát, hogy ezt tegye? Semmi különös képesség nem volt abban, hogy meghallotta a panaszomat. Sokan képesek meghallani a hangomat sokkal egyértelműbben, mint ahogy ő tette. Igen, én megkerestem őt, hogy meggyőzzem, fejezze be az ártalmas hadjáratát, aminek a célja a meggyilkolásunk volt, de ő ezt nem fejezte be, mert nagyon vonzotta az hatalom és a pszichológiai izgatás.


Én nem járatom le Pált az ő fanatizmusáért sem a tanításaimat tönkretevő dolgaiért. Ő a Sötét erők uralma alatt állt, megszállták a Replitianok és őt erősen befolyásolták a korábbi családi leckéi. Ő már nagyon régen bocsánatot nyert és visszatért a Szeretet és a Fény családjába. Fontos szerepe lesz az emberiség eljövendő Felemelkedésében. Ténylegesen ő most egy nagy hajó Parancsnoka, amelynek célja, hogy meggyógyítsa a hozzánk érkezők első hullámát, akik már eléggé felemelték magukat, hogy az 5. dimenzióba lépjenek.


Nos, sokaknak közületek az a benyomása, hogy az elkövetkező események azért fognak „bekövetkezni” számotokra, mert itt éltek a Földön. Titeket megfélelmítenek a tartós háború, a katasztrófális időjárás és más életet veszélyeztető dolgok elképzelésével. Ez a Sötétek által indított kampány, hogy megosszon titeket és csökkentse a rezgéseteket és így ne tudjátok magatokat eléggé megemelni ahhoz, hogy feljussatok a Fénybe, ahol ti tejesen távol lennétek attól, amit ők szeretnének.


Látjátok, hogy a Reptilian faj, amelyik irányítja a médiát és a bolygó más fontos intézményeit, nem volt képes magasabbra emelkedni, mint a 4. dimenzió. Ők a felelősök a saját maguk által létrehozott genetikai korlátaikért; hogy képtelenek a nagy Szeretetre és semmibe veszik a Fényt. Nekik csak az emberiség irányítása volt a vágyuk, és ezt csak a félelemet fenntartva voltak képesek megtenni. A Félelem a Szeretet ellentéte, így ha féltek, akkor nem tudtok a Mennyek Csapatához kapcsolódni. Ez egy nagyon egyszerű, de hatásos stratégia volt, és ettől az életformától akarunk most titeket megszabadítani.


A Reptiliánok és egyéb Sötét Lények most elmennek a bolygóról, 2013. aug. 22-tól. Hallhatjátok a nagy rendezvényről szóló beszámolót, amelyben ők a Fény felé való menetet vagy a lelkük szétesését választhatják, mint lehetőségeket. Közülük körülbelül egy millióan tértek vissza és önként mentek, hogy kapcsolódjanak az Anya/Atyaistenhez és más Mesterekhez, akik szeretettel fogadták őket Otthon. Ennek az eseménynek a megörökítése a BlogTalkRadio.com/ChannelPanel-en elérhető mindenki számára, hogy meghallgassa. Én ott voltam, hogy megfigyeljem az óriási pillanatot, ami egy új korszak kezdetét jelzi. Ez tényleg a fordulópont volt, amely megengedi nektek a Felemelkedést a szabadság és az egyéni függetlenség légkörébe.


Sokan közületek „megszállva” voltak egy sötét lény szenvedését viselve a testetekben. Azok képesek voltak szellem formájában elmozdulni egyik ember testéről a másikra, fájdalmat, betegséget és feltehetően mindenféle rosszat okozva, elültették a kétségbeesés, a depresszió és a szorongás gondolatát az adott emberben. Módszereket építettek ki a propagandájuk elősegítésére és azok kínzására, akik dacoltak velük. Ők tényleg az emberiség végzete voltak. Isten Anya sokatmondóan ezeket mondta nektek az üzeneteiben a fenti rádiócsatornán és a legutóbb küldött anyagaiban is, amiket az ő nevében kaptok.


A Reptilianok vezetője, Regináld megkapta a lehetőséget, hogy a népét visszavezesse a Fénybe és fontos szerepet fog játszani az újjáépítésben valamint az elképzelt Gonoszok, vagy Sátánok követőinek helyreállításában, akik több ezer éve folytatják ezt az életet. Ők tévesen voltak meggyőződve arról, hogy Lucifer az ő Sötét hősük. Amikor ők nyilvánosan és könnyezve visszatértek Anya/Atyaistenhez és úgy üdvözölték őket, mint a Fény hőseit, ez volt számukra a befejezés kezdete.


Egy hónap rövid tartamán belül a terror hatalma végetért. A vezetőik eltávoztak a bolygóról, az ő hőseik a képzelt ellenségeik vezetőivé váltak, és visszatértek, mint a tékozló faj, akik eonokon keresztül voltak. Az ő drámai távozásuk következményei – az igazi Apokalipszis – hamarosan elkezdte éreztetni a hatását az egész bolygón. Ez fokozatosan fog kibontakozni, amint az emberek felébrednek álmukból és nem fognak tovább erős elnyomás alatt élni.


Ez egy rövid ideig fog tartani, mint a szíriai diktátor uralma, akinek megengedték, hogy végső példája, vagy tanulsága legyen annak, aki olyan kegyetlenül foglalkozik az emberek Reptilian programokhoz való átalakításával - akit Kathryn egy bábnak nevezett – és aki elhatározta, hogy folytatja a Sötét tetteit. Ez meg fog szűnni, ha ő rájön, hogy már nincsenek többé támogatói, mert mindenki „feladta azt a szemléletet”, hogy mások szegénysége és gazdagsága árán lehet hasznot szerezni. Nincs már olyan hatalmi rendszer, amely támogatná őt és megvédené a büntető eljárástól. A Sötétség tornyának összeomlása kézenfekvő.


Ez a ti Apokalipszisetek, kedveseim. Ez egy olyan jelenség, amely utcai táncot fog eredményezni, ha az egész bolygó átéli az Arab Tavaszt – amely eljött, hogy bemutassa az elnyomottak végső felemelkedését, minden kormány humánusabb és járhatóbb formává válását. Ez megfelelően megy végbe, és amint várható, elkezdődik egy hatásos és megállíhatalan erő a Jó oldalán, amely megragadja mindenki elképzelését, aki a Fény felé igyekszik. Ez úgy megy végbe, minta a Föld a Mennyben lenne.


A menny, mint látjátok, a végnélküli Szeretet helye. Nincs büntetés, nincs bíróság és nincs megtorlás. Ez olyan, amit ti egy demokratikusan kormányzott sokdimenziós helyről gondolnátok az idő és a tér mögött. A lehetőségeknek nincs korlátja sem a fejlődésben, sem a tanulásban és a boldogulásban sem a lelkek számára. Minden ötletet megünnepelnek, minden egyediséget elfogadnak és minden a Szeretet és a Fény felé irányuló erőfeszítést támogat az Első Teremtő és a Felemelkedett Meterek csapata, akik a Fény Légionárusai. A Tejútrendszerben, amely a mi otthonunk, a galaxis vezetését az Anya/Atyaisten ellenőrzi, akik a Tiszta Szeretet Felvilágosult Létezői és akik Mindent Ami Van a galaxisban, ők teremtettek.


Tanították nektek, hogy van a vezetésnek egy Hármassága, amely a Földön és azon kívül felelős értetek. Mi az Első Teremtő, a minden Teremtés Teremtője, az Anya/Atyaisten és Én, Sananda vagyunk, akit a legutóbbi inkarnációmban Yeshua ben Joseph néven ismertetek. Az Istenanyát Sekhmet, Isis, a császárné, a nőstény oroszlán, a nagy Sphinx-ként ismeritek. Az Atyaistent Alcyone, Yahweh, Allah, Shiva és sokkal régebben, mint Zorra ismertétek. Az Első Teremtő a láthatlan Kéz a teremtés mögött, Minden Dolog Forrása és akit mindenek fölött tisztelünk és szeretünk. Nincs megjelölés, amivel le tudnánk írni az Első Teremtőt, mivel, ő egy férfi/női és semleges nemű, ő és az. Mi egyszerűen tiszteljük és imádjuk a Teremtőt, aki a Szeretet és minden Fény forrása.


A nagy kozmoszon belül, amely a csillagrendszereket tartalmazza, amelyek láthatók és nem láthatók az emberi szem számára, sok faj van, sok lakott bolygó és végtelen energia. Ezek azok az energiák, amelyeket a nagy Teremtők, az Istenek alkalmaznak, akik minden létezőt alkotnak, az összes lelket, minden bolygót és csillagot. A Teremtés titokzatosságát ők tanítják, és a felemelkedés létrájának a magassága – a teremtés képessége. Ezt a képességet megszenteltnek, egy szent lehetőségnek tartják, amit csak a Magasság Legmagasabbikai végeznek.


Sok Sötét Egyed létezik, aki megpróbál parancsolni a Teremtés erejének, de az eddigi erőfeszítésük mindig semmivé vált, amint a próbálkozások a Föld Bolygón a létezők klónozására, mesterséges energiahordozó növényekre, és a szent DNS szerkezet mgváltoztatására. Ez nem fog folytatódni, most hogy ezeknek a terveknek az eredeti alkotói jönnek. Végül, a Földanya erőteljes mérgezése a fosszilis energiák használatával teljesen véget ér, mert ez az ő szent testének a gonosz megszállása.


Régóta léteznek már olyan technológiák, amelyek elfoglalhatták volna ezeknek a romboló eljárásoknak a helyét, de a használatukat betiltották azok, akiknek a hatalmát és a nyereségét ezek gyengítenék. A technológiai fejlődésnek ez a szorongatása megváltozott a Repitilian faj távozásával. Most a találmányok virágzása olyan mértékű lesz, mint még soha, és a tudás alkalmazásának lehetőségei határtalanná válnak, amint a csillagtestvéreiteknek alkalma nyílik, hogy a saját tudásukat megosszák veletek az élet minden területén.


Nem csak az energia és a közlekedés új formái lesznek számotokra elérhetők. A mezőgazdaság, a vízszükséglet és vízkezelés és az élet minden kényelmének problémája új megvilágításba fog kerülni minden és mindenki együttműködése és ötlete segítségével, amit meg szeretnétek ismerni. Ezt az együttműködést fel fogják ajánlani, de sohasem rendelkeznek róla, mert a Fény Nemzetközi Föderációja szerint ez nem a békés és szeretett tagokhoz méltó mód. Természetesen, ez az angol nyelvű fordítás azoknak szükséges, akik nem értik meg az együttműködés lényegét és szabadságát. Ez a bolygók vezetőinek egy szervezete az egész kozmoszból, akik ígéretet tettek az Első Teremtővel végzett munkához való hűségre, amely a Szeretet és Fény cselekedete a minden Jó érdekében.


Az Intergalaktikus Föderáció űrhajó flottájának legelső parancsnoka Ashtar, ahogy őt ismeritek. Ő jelenleg a Föld körüli pályán tartózkodik, és sűrűn küld üzeneteket különböző egyéneknek közületek, miközben gyűjti és szervezi azt a nagy flottát, amelyik a ti segítségetekre fog érkezni. Az ő hajója, az Új Jeruzsálem, amelyik az otthonom a legutolsó inkarnációm óta, mint Jézus, és mi együtt felügyeljük a Föld Bolygó eljövendő Felemelkedését. Ő Ashtar, akit a Földanya minden külső befolyástól való védelmével bíztak meg, amíg ő keresztülmegy a Felemelkedés folyamatán.


Igen, még vannak néhányan az Univerzum alacsonyabb dimenzióiból, akik katonai erőt hoznának az egész bolygó magasabb rezgések felé történő elmozdulásának tönkretételére, de ők nem annyira veszélyesek, mint amilyennek képzelik magukat. A Föderáció mindig a békés megoldásokat fogja előnyben részesíteni bármilyen konfliktus esetében, és nem fogja alkalmazni a nyilvánvaló hatalmát, ha elkerülhető. Ez azt a benyomást teszi a Sötétekre, hogy félünk a velük való harctól, ami természetesen egyáltalán nem igaz; mi egyszerűen nem akarunk erőt alkalmazni. Az IFL akkor lép (lépett) akcióba, ha teljes mértékben szükségszerű, amikor a bolygó hív amiatt, hogy tegyük meg, amint azt a Sötétek mostani tőletek való eltávolításakor.


Láthatjátok, titeket a Fény Légiói teljesen megvédenek és felügyelnek, akik az Első Teremtőtől kaptak engedélyt, hogy végrehajtsák a Földanya és az emberiség megsegítését az eljövő Felemelkedésükben. Ők segíteni fognak, de csak olyan mértékben, hogy ne minősüljön beavatkozásnak. Itt szeretném tisztázni, hogy ez nem olyan dolog, amit megtesznek veletek vagy értetek. Ez olyan dolog, amit ti személyesen fogtok elvégezni először, aztán csoportként, mert senki nem fog felemelkedni, aki nem fejezte be az ő saját tanulási folyamatát.


Ez azt jelenti, hogy nektek mindannyiotoknak meg kell tanulni meggyógyulni a sérelmek, a harag, a neheztelés és a félelem maradványaiból, amelyek felgyűltek az életeteitek során. Minden embernek le kell tennie a fegyverét, az akár az agresszió felé, akár a mások feletti önző hatalmaskodás felé irányul. Minden sötét emergiát el kell égetni, minden sötét tettet esküvel tagadni. Ez, amit sokatoknak figyelembe kell venni, egy „nagy feladat”. Valóban az. Először ezt nehéznek találhatjátok, amint újonnan alkalmazkodtok a ti fizikai és érzelmi szabadságotokhoz, de Mi bízunk a rugalmasságban és a nagy képességben, amely az emberi lélek velejárója. Mi a ti segítésetekre vagyunk itt, és a jelenlétünket egyre jobban érezni fogjátok amint a Fény energiája szétárad az egész bolygón keresztül.


Örüljetek kedveseim! A mi Apokalipszisünk meg van írva a csillagokban. Vége van annak a világnak, amit ti ismertetek és az általatok Sötétségnek nevezett világnak, a háborúnak, a szenvedésnek és a gonosz erők irányításának. Nincs többé. Most a naptárotok 2013. évében, egy új Korszak kezdődik a csodálatos Kék Bolygó, a Földanya életében. Ti, akik azt választottátok, hogy itt vagytok ebben az időben, mindannyian, akik lélekként jöttetek távoli eredettel az Univerzumokból, részesei lesztek a dicsőségnek és a boldogságnak, ami a mi végzetünk.


Én is azt választottam, hogy itt leszek segíteni a fenséges Felemelkedést, Szeretettel és csodálattal telve a bátor lelkek iránt, akik az én szívem testvérei.


Sanada vagyok, az általatok ismert néven Názáreti Jézus.


Átvette: Kathryn E. May, August 30, 5 du. EDT

Who Needs Light? | | kemay@aol.com


Régebbi írások
Még nincsenek címkék.
bottom of page