top of page

Jesus/Sananda – Új Szentírás 12. fejezet

Az Első Teremtő mondja: Ti megkaptátok az Új Tízparancsolatot a Felemelkedéshez. Ez pontosan tartalmazza az Univerzális Törvényeket, amelyek a Felemelkedéshez kellenek. Ezekben a szavakban nincsenek titkolt jelentések vagy misztikus áthallások, ezek egyszerűen a Teremtőnk igaz kifejezései, segítséget adva nekünk, hogy túljussunk az elkövetkező napokon. A Föld Bolygón senki sem lesz kivétel ezek a Törvények alól, és senki sem lesz kizárva a Felemelkedés előjogából, kivéve, ha valaki saját maga választja azt.

Miért akarna valaki is kizáródni ebből a dicsőséges lehetőségből? Egyszerű dolog a halál utáni lét megismerésének a vágya, és elfogadni azt, hogy ti mindannyian felelősek vagytok a saját küldetésetekért. Ezen felül, sokan vannak közületek, akik egyetértenek a tudományos kutatás vallásával, amely szerint semmi sem hihető el, ami nem látható és érzékelhető az öt érzékszervünkkel. Ezzel a beszűkített nézőponttal sok minden megoldható a körülöttetek levő fizikai világ megértésében, de nem teszi lehetővé a magasabb dimenziók misztériumainak megértését.

Sok ember elhagy mindent, ami a vallással kapcsolatos, így ők nem veszik tudomásul ezeket a tanításokat egyszerűen azért, mert a mi nevünkben szólnak. Nekik azt mondhatjátok, hogy a mi célunk minden „szervezett vallás” gyakorlatának a befejezése azért, hogy közületek mindenki személyesen közvetlenül beszélgethessen velünk. Semmi szükség sincs arra, hogy bármely szekta-szerű közösséghez kapcsolódjatok vagy valamilyen bonyolult viselkedési szabályokhoz, azon kívül, amit itt olvastok. Nem kívánjuk, hogy ez különleges gyakorlattá vagy hitrendszerré alakuljon át! Csak arra tanítunk titeket, hogyan lépjetek újra kapcsolatba magatokban Istennel – a ti szent Én Vagyok Jelenléttel. Ehhez nincs szükség senki más vezetőre magatokon kívül.

Mi is szeretnénk bemutatni titeket a Mennyei Seregnek. Ez az általános cím minden szellemi formában levő Felvilágosult Lényt megillet az Első Teremtőtől, az Anya/Atyaistenen és rajtam keresztül az Arkangyalokig és a Felemelkedett Mesterekig, akik öreg lelkek és velünk együtt dolgoznak a ti utatok segítésében. Nekik sok tapasztalatuk van és gyakorlottak a 3-dimenziós életben, jól megértik, mire van szükségetek a Felemelkedésetek véghezviteléhez.

Ezekről a lényekről nem sokat beszélnek a Bibliában vagy más írásokban kivéve az ő Földi inkarnációjukat, kivéve talán engem és az anyámat, Máriát. Kwan Yin ázsiai népszerűsége egy kivétel. Köszönet a munkájáért, hogy megalapította a Jóléti Alapokat megmentve a Föld Bolygót a gazdasági szolgaságtól, St Germain sokkal ismertebb a nyugati világban. Az ő befolyása nagyon hiányzik a bolygó felszínén még akkor is, ha a jelenléte nem elismert. Ők azok, akik vigyáznak rátok és vezetnek titeket és az ő buzdításuk és irányításuk mindenkinek hiányozhat, akinek a szíve és az elméje nyitott. Ti az üzeneteiket és tanácsaikat általában intuícióként kapjátok.

Ők a ti családotok, kedveseim. Ők vigyáznak rátok korszakok óta. Közületek sokan szorosan velük együtt dolgoztatok az életek közötti időkben és még most is, alvás közben. Ti is képesek vagytok utazni, elhagyni a testeteket és meglátogatni a felsőbb dimenziókat. Emlékezhettek gyerekkori álmaitokra, amikor Istennel beszéltetek, vagy láthattátok őket, ahogy átjöttek. A gyerekek nyílván közelebb vannak a szívükhöz, mint a felnőttek, akik hozzászoktak minden olyan dolog tagadásához, mint a „földönkívüliek”. Nevetni fogsz, amikor felérsz a magasabb dimenziókba azon, hogy milyen szűk volt a ti kémlelőnyílásotok a kozmoszba.

Most beszéljünk a szexualitásról! Jelenleg inkább egy vaskalapos megközelítésre adunk bátorítást a szexuális viselkedéssel kapcsolatban a buja viselkedések miatt, amelyek a bolygón különösen elterjedtek. Megpróbáltuk kiegyensúlyozni a különösen kirívó eseteket, ha szükséges volt, de ez egy olyan kultúra, amely megérett egy szintre. Még mindig tárgyiasult a viselkedés, különösen a médiában és az interneten, de itt az ideje számotokra, hogy sokkal ésszerűbben, nyitott elmével közelítsétek meg és értsétek meg a szexuális vezetéseteket és a szaporodási képességeteket.

Mi a magasabb dimenziókban nem ítélkezünk erkölcsileg arról, ki kivel folytat szexuális kapcsolatot, kivéve, ha gyerekekről vagy nőkről van szó, akik fogságban vannak. Nektek szabad akaratotok van és jól meg fogjátok tanulni a leckét a saját hibáitokból és kamatoztatjátok a sikereket a saját életetekben. Sok jó házasság tönkrement hűtlenség miatt, de örökre jegyezzétek meg, milyen gyakran átalakul a rossz kapcsolat egy másikká, sokkal megfelelőbbé, vagy milyen gyakran mind a két partner megtalálja a szerelmet a szétválás után.

Látunk titeket elmélyülni a szenvedélyetekben, kísértésetekben és a visszaesésekben. Szimpatizálunk veletek, mert a szexuális indíttatás nagyon erős a ti fajtátoknál és a legerősebb és a leghosszabb az összetartozás a beteljesült szexuális kapcsolatokban. Sajnálatosan, sok vallási tanítás az embereket irányítja a szexuális érzésein keresztül, azt a benyomást keltve, hogy Isten lenézi a szexualitást, különösen, ha jó és nem a szaporodás a célja. Ez lehetetlen. A szexuális élvezetet ajándékba kaptátok, hogy örüljetek és megosztozzatok a szerelmi együttlétben. Nem szükséges mondanom nektek, hogy a sex egy idegennel nem megfelelő, nem teljes és nagyon furcsa.

A szerelmet sokan úgy írták le, hogy egy ragasztó, amely összetartja a kapcsolatot a nehéz időkben. Ez igaz. A mindennapi élet nehézségei, a pénzhiány és a gyermeknevelés egy olyan kultúrában, ami ellenzi ezt – létrehozza az elégedetlenség és a csalódottság érzését, amely megnyugtathatja vagy rosszabbíthatja a partnerkapcsolat érzelmi hátterét. Egy csodálatos társ (akár házastárs, akár nem) óriási segítség lehet, ha az élet rátok mér egy ütést és egy kellemes szexuális érintkezés meg tud gyógyítani majdnem minden nehézséget és kihívást. Szeretetet kívánunk nektek a társkapcsolatban, ami fizikai kapcsolatot jelent.

Sokan azt terjesztik, hogy a homoszexualitás egy tiltott utálatos dolog Isten szemében. Ez nem igaz. Sokan vannak a bolygón most olyanok, akik kihívásnak tekintik, hogy egy olyan fizikai testben éljenek, amely szexuális behatását tekintve megváltozott módon viszonyul a másik vagy azonos nemhez. Ez egy bátor tett, amely garantálja a bonyolult érzelmi gondokat, kihívásokat valaki önbecsülésében és néha fizikailag is veszélyeztet. Akik önkéntesen vállalták ennek az életnek a kihívását, tudták, hogy összeütközésbe fognak kerülni az általános hitrendszerrel, különösen a fundamentalista szektákkal. Ez volt a célunk – hogy olyan helyzetet teremtsünk, amely alapvetően kitágítaná az erős vakbuzgóságot, ahogy ez történt a Polgárjogok korszakában is.

A Nyugati Világ nagyon gyorsan mozdult relatív vonatkozásban, hogy elfogadjon egy toleráns viselkedést az eltérő életformákkal kapcsolatban. Elégedettek vagyunk ezzel a gyors változással, és hálásak vagyunk a bátor fivéreinknek és nővéreinknek, akik arra tették fel az életüket, hogy ez megtörténhessen. Azok, akik mereven ragaszkodtak a vallási dogmáikhoz, késztetve lettek arra, hogy nyissanak egy repedést a páncéljukon, ahogy láthatjátok.

Amint egyre több és több ember védi a homoszexuális barátját, aki szerető és alkotó életet él párkapcsolatban, amely tökéletes és annyira erős és virágzó, mint a heteroszexuális kapcsolat, és a gyereknevelési gyakorlatuk ugyanolyan támogatónak bizonyult azoknak a gyerekeknek a számára, akik másképpen nem jutottak volna egy biztos otthonhoz, a világ elkezdte elfogadni ezeket a homoszexuális embereket, akik végül is nem annyira különbözőek. Látjátok, a tolerancia és a Szeretet felé történő ajtónyitások viszonylatában ez egy drámaian sikeres kísérlet volt.

Most, hogy a Reptiliánok elhagyták a teljes pénzügyi rendszerek küzdőterét, egy gyors eltolódást akarnak elérni a „patkány rasszok”-tól elfáradt emberek értékrendjének megváltoztatásában, hogy csökkentsék a családi életre szentelt időt, a kreatív törekvéseket és a közösség felé végzett szolgálatokat.

A gépeknek köszönhető fellélegzés eredményeképpen óriási pénzmennyiségeket fognak rendelkezésre állni, amelyek az élet kényelmesebbé és vidámabbá tételére szolgálnak. A karitatív alapok már növekednek, és mint egy mozdony, úgy fognak betörni a művészetetek, a zene, a színjátszás, a tánc és egyéb kreatív törekvések alkotásaiba.

A művészeteknek az új elfogadása már elkezdett érződni, mint egy öreg pörgettyű, egy hiányosan öltözött híres zenei sztár, aki elvesztette a hírnevét egy igazán tehetséges énekeshez viszonyítva és egy dalíró, aki a szívhez szóló dalait előhozza a valóságra éhes közönségnek. A Reptiliánok által az élet minden területén kedvelt nyúlós-nyálas dolgoknak mostmár vége. Az emberiség a régebben már létező művészi kifejezések szintjére fog lépni, ahol a szépség és a kiváló eredmény volt ünnepelve, mint az európai reneszánszban és a görög és a római korszak tetőfokán. Milyen élmény lesz látni a galériákat és múzeumokat, parkokat és otthonokat tele felemelően szép művekkel, amelyekre az emberiség képes.

Nektek kedveseim, lehetőségetek lesz felkutatni a ti igazi feladatotokat és a mindennapi életetekben létrejön egy új szabadság, amely gyorsan új hozzáállást áraszt szét minden korlátozó és elnyomó dologgal szemben. Ezek a magasabb dimenziók hatásának újonnan nyíló kapui. Ti, ennek az írásnak az első olvasói vagytok a pszichológiai elnyomás, a 3-dimenziós fogvatartás utolsó bástyái elleni mozgalom frontemberei. Ti nagyon gyorsan visszanyeritek a lehetőséget, hogy magatokra gondoljatok, a saját érzéseiteket megtapasztaljátok és magatokról dönthessetek, akár érzitek a ti szeretett Anya/Atyaistenetek Jelenlétét, akár hallani tudjátok az én hangomat, amikor azt a fületekbe súgom, miközben átölellek titeket.

A hit nem vak, Szeretett Testvéreim; az a tapasztalaton alapul. Ti olvassátok ezeket a szavakat, érzitek a benne levő igazságot és érzitek a választ, mert azok egyszerű gondolatok, amiket mindig tudtál a szívedben. Ezek az üzenetek csak felébresztésül szolgálnak; valakik meggyőztek titeket, hogy vakon fogadjátok el azokat, amiket nem igazán éreztek, és ti elfogadtátok, mert kialakult bennetek egy teljesen következetesnek látszó érv, hogy fogadjátok be az elmétekbe. Ha a vallási hitetek alapján feljebbvalónak érzitek magatokat, akkor az rossz. Ha úgy érzitek, hogy szégyelleni kell, akkor az hibás. Ha félelmet kelt benned, akkor az korlátozó. Ha mérgessé vagy lehangolttá tesz titeket, amikor mások nem értenek egyet veletek, akkor ti alacsony szinten rezegtek, és inkább a Szeretet-szinteteket kell növelni, mint védeni azokat az elveket és elképzeléseket, nem számít, hogy azok mennyire helyesek.

Ezeket az Igazságokat most idejében adom nektek, mert ezek előkészítenek titeket a felemelkedésre. Korábban számotokra más alapokat kellett kiemelni az emberek életének más feltételei miatt. Ti fejlődtetek, ti sokkal több információhoz tudtok jutni az internet miatt és sokkal közelebb álltok az asztronómia, a fizika és a gazdaságtan ismereteihez. Az űrutazás elmélete például nem teljesen idegen számotokra, még akkor sem, ha a kormányaitok mindent elkövetnek annak érdekében, hogy titokban tartsák azokat a dolgokat, amik a mindennapi tudás részévé fognak válni az egész lakosság körében. Kevesen vannak azok, akik nem látják az űrbéli erőket az égen és a látnivalók száma naponta növekszik.

A mindenki számára biztosított ingyenes középiskolai oktatás, amely nem egy tökéletes rendszer, létrehozott a nyugati világban és a Távol-Kelet egy részében egy olyan lakosságot, ahol a 100 %-os írástudás az elfogadott norma. Hasonlítsátok ezt össze az elmúlt 150 évvel! Most képes vagyok beszélni veletek az Univerzum közepén levő Központi Napból eredő plazma hullámokról, és ti elolvassátok azt. Amikor azt mondjuk nektek, hogy a DNS szálaitok aktiválódnak, akkor ti eléggé ismeritek az elképzelést, hogy beszélgessetek erről és kérdéseket tegyetek fel.

Még az a lehetőség is, hogy ezt le lehet írni angolul és várható egy közönség messze az angol nyelvterületektől, egy figyelemre méltó jelenség. Látjátok, ez az oka annak, hogy miért van szükség a Szentírás új formájára. A régi írások közül sok olyan nyelven van megírva, amely ma dagályos és érthetetlen, és sokat elferdítettek az eltelt időkben, a korlátozó és dogmatikus tanítások érdekében, amelyek befolyásolni és irányítani akarták az embereket. Sokan ismeritek az „A Course in Miracles” (egy kurzus a csodákban) című munkát, amelyet 40 évvel ezelőtt diktáltam le. Ebbe sokaknak nehéz belefogni, és sokkal összetettebb, mint ezek az egyszerű és közvetlen szavak, amiket itt közlök. Most itt az ideje a felmerülő kérdésekre adandó tiszta és jól körülírt válaszoknak, annak az ideje, hogy a lehető legtöbb embert elérjük. Itt az ideje a cselekvésnek.

Amint olvassátok ezt az üzenetet, engedjétek meg, hogy a szívem érzéseivel beszéljek hozzátok! Engedjétek, hogy az Első Teremtő Szeretete szóljon hozzátok ezeken az oldalakon! Engedjétek meg, hogy Isten Anya gyengédsége és Isten Atya erőssége hatoljon át a fátylaitokon! Isten Anya női ereje és Isten Atya férfias gyengédsége járja át a testetek minden sejtjét! A szeretet és az öröm nagy megnyilvánulását küldöm, ami a lényegi megjelenése a felétek irányuló létünknek, kedveseim! Érezzétek az ölelésünket és az irántatok érzett csodálatunkat, amint felemeltétek magatokat és kapcsolódtatok hozzánk. Ez tényleg egy csodálatos idő az életre!

Mindannyiotokat szeretlek, kedves csillagtestvéreim.

A ti Sanandátok/Jézusotok vagyok.

Transcribed by Kathryn E. May, Aug. 31, 2013, 9 PM EDT

Who Needs Light? | | kemay@aol.com


Régebbi írások
Még nincsenek címkék.
bottom of page