top of page

Sananda/Jézus – Új Szentírás 14.fejezet


Az előző fejezetben arra bátorítottalak titeket, hogy iratkozzatok fel a gyógyító csoporthoz, amely segít nektek megtanulni, hogyan állítsátok helyre a kapcsolatotokat a testetekkel. Néhány ember azt hitte, ha el fogjátok hagyni ezt a bolygót, nem fogtok függeni a régi testetektől, mert újat kaptok. Ez nem így van. A testetek, amiben most vagytok, az lesz az egyetlen, ami veletek marad örökké.


Nos, ne izgassátok fel magatokat; nem azt mondom, hogy 80 évesek fogtok maradni vagy gerincferdüléssel kell folytatnotok az életet vagy nagy fülekkel kell továbbélni, amivel születtetek, kivéve, ha így szeretnétek. Nem, elvisznek titeket a fénykamrákba akár az Arkturisziak hajójára, vagy az Üreges Földbe, ahol meg fogtok újulni, visszanyeritek a teljes egészségeteket, ahol az elveszett végtagjaitok visszanőnek és ahol az életet újra megtapasztalhatjátok fiatal felnőttként. A legtöbben a 25-30 földi év körüli életkort választják, de nincsenek szigorú szabályok ezekről a dolgokról. Megválaszthatjátok a testmagasságotokat, az alakotokat, a színeteket és az arcvonásaitokat.


Sokan meg akarnak majd tartani valamit a most eléjük néző úton, hogy ismerősök maradjanak azoknak, akik még az alacsonyabb dimenziókban maradnak. A hozzátok kapcsolódóknak ez segítség lesz, ami legalább egy kicsit hasonlít azokhoz a személyekhez, akik ti voltatok, de ez egy személyes dolog. A ti lélekenergiátok érzékelhető lesz bárki számára, aki ismert titeket ebben az életben.


Mindanniyunknak van egy adott egyéni energiánk – a ti esszenciátok (lényegetek) – amely a ti gondolataitok, érzéseitek és fizikai jelenléteteknek a kombinációja, és nincs ebből két egyforma.


Így látjátok, senki sem lesz hátrahagyva, mert ti képesek lesztek visszatérni a Földre, amikor csak akartok, hogy segítsetek azoknak, akik még nem tanulták meg a leckét, hogy végül mindenkinek meg kell tennie a felemelkedést az 5. dimenzióba és minél előbb, annál jobb. Miközben a Földanya a Galaktikus jelenlét segítségével megtartja önmagát, így, akik még a 3. dimenzióban vannak lehetőségük lesz maradni ezen az úton, amíg fel nem emelkednek.


Sokan megértettétek már a Kozmikus Törvény lényegét, hogy semmi nem marad állandó; az Univerzumban minden energia mozgásban van. Így nem lesz lehetőség arra, hogy a Földanya ezen a szinten maradjon korlátlan ideig. Eljön egy idő, amikor mindenkinek a felemelkedést kell választani vagy azt, hogy máshova kerül, ahol folytathatja az inkarnációját, ahogy akarja. Ez nem büntetés és nem is hiba.


Lehetnek fiatal lelkek, akik inkább a leckék folytatását választják, mint a felemelkedést. Ez egy egyéni döntés, amely a Felsőbb Én és Isten között lett megkötve. A döntésre nem azért kerül sor, mert ők hibáztak, hanem azért, mert a Földanyának tovább kell mozdulnia.


Mindenki, aki a Földön marad ebben az időben, meg tudja tanulni a felemelkedéshez szükséges leckéket. Ahogy korábban mondtuk nektek, az összes Reptilián, akit gonoszként ismertek, eltávozott. Senki nem maradt olyan, aki nem tudott visszatérni a Fényhez a saját szabad akarata erejéből. Néhány olyan maradó azonban lehet, aki erősen kötődik a cabal Sötét módszereihez és vonakodik feladni a mások feletti uralomnak tett ígéretét, de a kívánságuk nem válik valóra az Új Aranykorban.


A mérleg már kibillent kedveseim! A Fény a Bolygón percenként növekszik és ti felelősek vagytok az erejéért. Létrehoztátok a jelzőfény világhálózatát, amely átvilágítja az egész földet, odavonz másokat a ti oldalatokra és velük újabb emberek jönnek. Az egyének hullámai indulnak meg a Felemelkedés felé, amely annyira láthatóvá fog válni és annyira lenyűgözővé, hogy ez lesz a fordulópont pillanata.


Ahogy mindenki megismeri azokat a bizonyos embereket, akik elmentek és visszajöttek egészségesen, vidáman és fiatalon, és a csillogó jelenlétük mindenki számára nyilvánvaló, minden ember elkezd komolyan dolgozni a rezgése emelésén.


Lesznek tanítók, mentorok, osztálytermek és gyülekező helyek mindenki számára, hogy tanulmányozzátok a Rezgésetek Emelését. Kathryn végig fog utazni a földön, hogy nagy csoportoknak tanítsa a Visual Centering (vizuális összpontosítás) módszerét, amely megkezdi önmagunk egyensúlyba és központba állítását, hogy megadja a végső hajtóerőt a célotok elérése felé.


Amint egyre több és több ember olvassa Anya/Atyaisten üzenetét, amit ő „When God Pinched My Toe" (Amikor Isten megérintette a lábujjamat) címen nevezett el és Kathryn Felemelkedési kéziratát, „Who Needs Light?” (kinek van szüksége Fényre) címen, egyre könnyebb lesz az embereknek felismerni és megkezdeni feloldani a múlt fájdalmait, a fő kulcsot a tudatuk megtisztításához, hogy utat készítsenek a lényük felcsillanásának fényéhez.


Igen, majdnem hiba történt, mert közületek olyan sokan voltak már készen a felemelkedésre, de olyan sokan még nem emelkedtek fel. A fordulópontot már majdnem elértük, de az nem annyira szerencsétlen dolog, hogy ez még nem tudott teljes mértékben bekövetkezni ebben az időben. Nyilvánvalóvá vált, hogy a Felemelkedési terv addig nem tud eredményes lenni, amíg a Reptiliánok még ott vannak a világ és a hadseregek magas tisztségeiben.


A Fényt, amely azokban a napokban képződött, túlterhelték a félelmek és a tévedések, amelyek megpróbálták felerősíteni a globális katasztrófát; de ezek az erőfeszítések nem jártak sikerrel. Ti nem tudtatok erről ebben az időben, de a nagy erőfeszítéseitek a rezgésetek emelésére teljesen semlegesítették a Sötét energiákat, és alaposan hatottak azokra a Reptiliánokra, akik emberi testbe születtek. Ez volt a kezdő mozdulata a visszatérésnek és a DNS-eitek helyreállásának, amelyek a sok ezer év alatt el voltak fojtva. Az elmúlt hónapok erőfeszítései következtében közelítőleg egy millió lélek lett megmentve.


Az Anya/Atyaisten még mindig a hősi ajándékotok és sikeretek csodálatában él, hogy megmentettétek olyan sok szeretett gyermeküket a Minden Ami Van nagy óceánjában történő feloldódástól. Ők megtapasztalták a tévedések időszakát, mert ők szeretik minden gyermeküket és fájdalmas volt számukra akár egyet is elveszíteni a Sötétséggel szemben, de természetesen enyhítette ezt annak az öröme, hogy olyan sokan tértek vissza, akiknek lehetősége lesz a megújulásra. Ez az egymillió lélek most visszatérőben van a Fény felé, részt vesznek a nagy tanítók tanításaiban, akik segítenek nekik megérteni, hogyan beszélték rá őket, hogy feladják a szeretet-képességüket és hogyan igézték meg őket a hatalom és a nagy vagyon ígéretével.


Ez egy hasonló folyamat ahhoz, hogyan lehet hívni a „rehab”-ot. Ugyanazok a Mesterek, akik segítenek nekik, elérhetők lesznek azok számára is, akiknek nehézségei vannak a függőségről, a pusztításról és az erőszakról való lemondásban.


Most hadd beszéljünk a körülöttetek levő világról. Sok olyan elem van, amely a Reptilián befolyás több ezer évéből megmaradt, különösen a hierarchikus rendszerekben – a nagy vállalatok, a politikai társaságok, a nevelési intézmények és így tovább rendszerében. Gondoljatok a kellemetlen találkozásokra, amelyektől szenvedtetek az elmúlt hónapban! Sokan közületek bizonyára kerültetek már olyan hatás alá, ahol nem volt személyes kapcsolat, vagy ahol az egész dolog önmagában névtelen volt. Aki egy autópályán történt incidensre erőszakkal válaszol, az minden bizonnyal nem reagálna erősebben, mint egy mogorva alak, ha nekimennél a járdán, „Figyeld meg”. Egy olyan főnök, aki az együttműködő rendszer protekcióját élvezi és durva a beosztottjaival szemben, az kevésbé tesz így, ha az ő előmenetelét nézik át személyesen a főnökével együtt.


A hierarchikus rendszer szerkezete különösen elősegíti az elzárkózást és a névtelenséget azok számára, akik a csúcson vannak. Az társulások (részvénytársaságok) hivatalos rendszerét úgy tervezték, hogy segítse azokat a hivatalnokokat, akik elhatározásuknak megfelelően a társaságok fellépései ellen nem emelnek vádat. Ez egy olyan rendszert hozott létre, ahol a nagyobb profittal járó felelőtlen viselkedés volt az elvárt és az emberek, akik létrehozták ezt a profitot, nem tudtak felelősen fellépni a visszaélések bármilyen formája ellen, mint az erőteljes légszennyezés vagy a munkákkal kapcsolatos visszaélések vagy a helytelen kereskedelmi szokások. A társulásokat önmagukban megbírságolhatták, de ez ritkán eredményezett elrettentő példát ahhoz, hogy véget vessenek a visszaéléseknek. Ez inkább a nagyobb titkolódzásokra buzdított, és így az okos és bonyolult számviteli technikák és az titkolt tulajdonjogi szabályozások váltak kedvelt trükké a helytelen és erkölcstelen gyakorlatot folytató társulásoknál.


Mindez egy gyötrelmes megálláshoz vezet. A játékmezőkön egy hirtelen elmozdulás a cabal soraiban pánikszerű tűzvészt hozott létre, ahol a kegyenceknek legalább a védettség illúzióját biztosították mindaddig, amíg a vezetőik fel nem izgatták őket. A Reptilián vezetők hirtelen elmentek, de a rendszer megmaradt, és vannak még emberek, akik gyakorolják az utánzásukat, akik szívesen véghezvinnék az ő dolgaikat ott, amelyek kívül esnek a pápai döntéseken. A teljes összeütközés Ferenc pápa bátorságának egy jelentékeny megnyilvánulása, mégha nem is lehet érezni a kezdetét, de az első jelek, a patkányok távozása a hajóról, a magas beosztású emberek nagyszámú lemondása elkezdődött, gyakorlatilag 2013. szeptember 1-től.


2013. szept. 1, ez a dátum a megszabott határidő a pápai döntés értelmében, amely kimondja, hogy bárkit, aki a Szentszék támogatása alatt bármilyen beosztásban dolgozott, ezentúl meg lehet megfosztani mentelmi jogától bármilyen jogi eljárásban és szabadon büntethető lesz az emberiség elleni bűntettben. Ez a rendelet lényegének az egyszerűsített leírása. Javaslom, hogy olvassátok el az eredeti rendeletet, az elemzésekkel együtt, amely jobban érthetővé teszi a FreedomClubUSA.com. weboldalon.


Bár első tekintetre úgy tűnik, hogy ez a Vatikán alkalmazottain kívül mást nem érint, ez nem így van. Ugyanazzal a szövevényes kapcsolattal, amely a bankokat védte a büntetésektől a 2008-2009. évi gazdasági csődben, az USA, Kanada, az UK. és más országok társulásai hivatalos igazságszolgáltatás alatt állnak az Egyesült Királyság Admirális Törvényével szemben egy egyezség alapján, amely érvényben maradt, és amelyet a 13 kolónia és a kolóniák önmagukban is elfogadtak a bíróságokon és a hivatalos rendszerekben. Ezek a törvények a mai napig érvényben vannak, beleértve azt a rendeletet, amely átengedte az összes föld tulajdonjogát egy angol társulásnak, a „Új Föld a Virginiai Társuláshoz”-nak.

Cserében az U.K.-ot a Vatikán ellenőrzi, amely sok kellemetlenséget és titkosítást okoz, de a hatalmon levők jól ismerik. Ez a szituáció érvényben van 1066, a normannok inváziója óta. Ezt követte folytatásként a Királyi Családdal való megegyezés abból a célból, hogy irányítsák a hatalom és a gazdaság nagy forrásait sok istentelen szövetségen keresztül.


A bonyodalmak még sokkal kiterjedtebbek. Miért akar Ben Bernanke, a Federal Reserve Bank elnöke, a világ egyik leghatékonyabb embere hirtelen kilépni? Mert a társaságok a továbbiakban nem akarnak védelmet nyújtani a vezetőiknek. És Janet Napolitano, a Homeland Security az U.S-ért (Szülőföld Biztonság az USA-ért) feje? Mert az Egyesült Államok egy Társulás, ami az Admirális Törvény alá van rendelve, akár az USA városai, a nagyvárosai és az államai. Az összeesküvés pedig kezd felbomlani.


Ez egy gyönyörű irónia, ugye, mert a gazdagság és a hatalom tornyait olyan valaki fogja ledönteni, aki a legkevésbé sem látszik olyannak, mint aki megtehetné ezt. Az elmúlt évezredekben senkivel sem történt meg, ami a pápával magával, hogy mozgatni tudja a szálakat, amely a kártyavárak összeomlásához vezethet. A halál lélekharangját hallatta az ő első hivatalos napján, amikor azt mondta: „Szegény templomok lesznek a szegény emberek számára”. És így lesz.


Amint látjátok kedveseim, a Fény a végén be fog lépni a bíróságok termeibe és az emberek visszakapják a hatalmat, hogy ők kormányozzák önmagukat, amint a megihletett ügyvédek, politikusok, akik az emberek legfőbb érdekeit szolgálják és a közösségek vezetői összefognak, hogy gyorsan megdöntsék a Sötét mátrixot, amely az élet minden területét ellenőrizte, éppen úgy, ahogyan a propaganda alatt dolgozó embereket meggyőzték arról, hogy szabadok. Az érzékeny és jó emberek mindig érezték, hogy a Sötétség irányító keze rendezi a paródiát, amit ők az életükben látnak. Most kezd kiderülni, hogy a feltételezett összeesküvés sokkal szélesebb körű volt, mint amit el lehet képzelni.


Ez igazából a Machiavellisták terve, amely a szemetek előtt fog végbemenni. A korábban nagyrabecsült vezetőket börtönbe fogják küldeni, míg néhány, akit rágalmaztak, vissza fog térni elősegíteni az Új Világ megszületését. Ez egy izgalmas időszak lesz, egy felvidító új kezdet – egy olyan, amit minden egyén az ő útjának fog találni és előhozza az ő saját világosságát és kreativitását, amikor új szerkezetek és rendszerek épülnek ki, amelyek megengedik minden egyes egyénnek, hogy előjöjjön az ő igaz, varázslatos természetük a Szeretet, az Igazság, a Harmónia, a Kegyesség és az igazi Szabadság Fényében

.

Várom ezeket az örömteli napokat veletek együtt, a ti testvéretek a szabadságban, Sananda/Jézus.


Átadta: Kathryn E. May, September 1, 2013, 10 PM EDT www.whoneedslight.org


Régebbi írások
Még nincsenek címkék.
bottom of page