top of page

Sananda/Jézus – Új szentírás 15. fejezet

A legjobb most következik kedveseim. Néhányan eltompulttá változtatok, a remény üzenetét képtelenek voltatok átvenni, mert az életeitekben annyi szörnyűséget és fájdalmat láttatok. Nehezen hiszitek el, hogy a dolgok valóban gyökeresen meg fognak változni a ti élettartamotokon belül, még kevesebb időn belül, ebben az évben. Ez érthető, mert mind emberi lénynek lehetősége van látni a múltat és a jövő képeit. Amikor felvilágosítalak titeket az eljövendő jó időkről, akkor ti kinevettek és kihangsúlyozzátok a világ konfliktusairól készült új riportokat. De biztosítalak titeket, azok az új riportok a konfliktusok számának a csökkenését fogják előtérbe helyezni, hogy a jelenlevő erőteljes változásokról eltereljék a figyelmet.

Sokan vannak most nálatok az Egyesült Államokban és azon kívül, akik egy globális tűzszünet létrehozásán dolgoznak az egész világban, ahol megmaradtak a konfliktusok. A csak a tíz évvel ezelőttiekhez viszonyítva is ezeknek a helyeknek a száma most nagyon kevés. Nehéz fenntartani egy háborút, ha az emberek belebetegedtek a harcba és ahol azok a vezetők, akik elkezdték azokat a háborúkat, eltűntek. Ez még nem nyilvánvaló számotokra, mert ti nem vagytok a hírszerkesztők vezetői, ahol a világ körüli „forró helyeket” kijelölik. Ezek a hírszerző helyek egyre csendesebbek és egyre több és több riportert küldenek egyre kevesebb helyszínre.

A világ híreiről beszámoló riportereket rá fogják hangolódni arra, hogy a pozitív fejleményekre helyezzék a fő hangsúlyt. Egy kis időt igénybe fog ez venni, amíg ezt elfogadják, mert a híreket a Reptilián erők irányították, ahogy azt korábban gondoltuk. Egy sokkal finomabb megközelítéssel kell ezt közölni az újságírókkal, hogy megértsék a változások mibenlétét, amelyek ma a világ országai kormányainak minden szintjén jelen vannak. Azok, akik olyan sokáig látták a sötét oldal életét és elcsigázottan álltak hozzá, most a másik oldal lépését várják.

Sokan kérdeznek, vagy válaszokat követelnek a világban látott dühítő dolgokról. Ők Obamát szidalmazzák azzal vádolva őt, hogy a cabalnak a bábja. Azt kérdik, miért maradhat Assad Szíriában, aki lemészárolja a népét, ugyanakkor azt mondja Obamáról, hogy beavatkozást hajt végre. Ez egy összetett dolog, láthatjátok. Ezeknek a jelenségeknek a végkimenetele a Legnagyobb Jó kialakulásának a maximalizálását fogja előmozdítani. Sokkal több minden történik a diplomáciai síkokon, mint amit el tudtok képzelni. Ezek mindig igényelnek egy kis lökést itt, egy nagy kinyilatkoztatást ott, az ellenvélemények visszacsatolásának egy további körét, mielőtt bármilyen egyezség létrejönne. Nem következik be minden intervenciós fenyegetés, ahogy azt jól tudjátok.

Ez egy nagy kísértés azoknak, akik Fénymunkásoknak hiszik magukat, hogy tegyenek valamit a két szembenálló lehetőség közül. Az egyik, ami az igazságtalanság és a visszaélés dühét válta ki az első pillanatban. A másik, hogy kitartanak egy olyan elképesztően passzív elképzelés mellett, hogy bármilyen körülmények között vissza kell utasítani az összeütközést. Az egyik megközelítés sem hatásos egy olyan valóságos világ-környezetben, amiben vagyunk a történelem ilyen átmeneti pillanatában.

Egy alapigazság van, ami segít az első csoportnak: Amivel szembe helyezkedsz, az megerősödik. A tüzelés harci tűzzel általában nem hatásos módja a tűz eloltásának. A régi kipróbált és igazi módszer, ami több száz háborút hozott létre a bolygón és ami a leghatásosabb, az a tüzelés folytatása. Természetesen ez volt a szándéka a melldobogtatással és a kardcsörgetéssel a Repitián fajnak, aki a legtöbb hasznot húzta a hadipari pénzgépezetből. Ez a módszer régóta ismert, szemben a béketeremtőkkel, de a béketeremtés lehetősége alig volt kivitelezhető az elmúlt évezredekben.

A lehetőségek másik végpontja, ha makacsul véditek magatokat, vagy a szomszédaidat , ha olyan emberekkel kerültök kapcsolatba, akik egyáltalán nem hallgatnak a szívükre, ez egy felszólítás a vérengzésre. Ez volt a szörnyű dilemma, amivel a múltban találkozott olyan sok ember, aki a békéért állt ki, akik csalódtak és néha bántalmazták őket, mert védték a megtámadottakat. Ez volt az a szörnyű erkölcsi nézeteltérés a második világháború alatt is, amikor fontos volt a zsidók menekítése a megsemmisítések elől. Szerencsétlenségre, a Sötétek kezdeményezték a háborút és azután ürügyként használták, hogy mindenkit belevonjanak a bolygón.

Látjátok, nincs egyszerű szabály a konfliktusok megoldására, ahol olyan játékosok vannak, akiknek nincs erkölcsi érzékük. Szerencsére biztosak vagyunk abban, hogy akik a világ színpadán maradtak, azoknak kapcsolatuk van a szívükkel, azonban lehetséges, hogy ez a kapcsolat gyenge. Ezek fellebbezéshez, békés ellenszegüléshez és világméretű tűzszünethez fognak folyamodni, mert érzik a nyomást, hogy így kell tenni.

Eljött az ideje kemény kézzel intelligens módon fellépni, még visszanyúlva a szörnyű következményekkel való fenyegetéshez azoknál, akik visszautasítják az emberek érdekében fellépő rendőrséggel való együttműködést. Ahogy ezt a múltban néhány régimódi diktátor bevezette a nyomás tapintatos alkalmazásával, az ő példájuk fogja jelezni az eltolódást egy olyan világból, ahol a nyers erő uralkodott legfelül, egy új világkorszakba, amelyben a könyörület, a megbocsájtás, a harmónia és az öröm fogja irányítani a világot.

Most különösen alkalmas és tehetséges emberek dolgoznak a Fény oldalán, akiknek a többségét nem sokan ismeritek, de ők fektetik le az alapokat ahhoz az eltolódáshoz, amiben most részt veszünk. Biztosíthatlak titeket, az életnek egy területe sincs figyelmen kívül hagyva a megoldás keresésében a szerkezetek, a filozófiák, a jogi fortélyok és összeesküvések hálózatával összefüggésben, amely elárasztja az életetek minden közegét, és amely létrehozta, ahogy Istenanya mondja, a Föld Bolygó minden korszakának legsötétebb történelmét.

Ne legyetek türelmetlenek kedveseim; az annak a jele, ha valaki még nem készült fel a Felemelkedésre. Figyeljétek a belső érzéseiteket, lépjetek kapcsolatba a szívetekben őrzött tudással, miért vagytok most itt és mivel járultok hozzá, hogy felemeljetek minden lelket. Forduljatok el azoktól, akik beszélgetéseik folyamán vádolnak, rágalmaznak, ítélkeznek és negatívan viselkednek. Ünneprontó és visszautasító nem építeni valami érdemleges dolgot; ők csak lebontják azt, amit más felépített. Ez a múlt, a Sötétség még visszhangozza a csarnokokon keresztül a korábbi időket (mégha az ő korábbi idejük a múlt héten volt is). Kuncogjatok magatokban, ahányszor csak halljátok: „Ó, az a 2012!”

Igen, minket sokszor nevetésre ingerel az a kifejezés. Ashtar különösen kedveli az ilyen nyilatkozatokat. Mi érdeklődéssel figyeljük a ti beszédeteket, a ruházkodási szokásaitokat és a változó ízléseteket. St. Germain különösen jó a vígjátékokban, amelyekben olyan viselkedések és beszédek vannak, mint amit elvárhattok attól, aki megírta Shakespeare darabjait. Mi szintén kedveljük a ti zenétek dalszövegeit, hogy azon keresztül küldjünk üzeneteket nektek. Ha ti hirtelen meghallotok egy dallamot megszólalni a fejetekben – olyat, amit nem hallottatok korábban – az mindig egy üzenet valakitől a magasabb dimenziókból, aki megpróbál elérni titeket. Tanulmányozzuk a kommunikációs szokásaitokat, hogy könnyebben meghallhassatok minket.

Mondom, ezeket csak azért tesszük, mert tudatni akarjuk veletek, hogy egy örömteli hely, ahol lakunk, egy olyan hely, amely mintául szolgál a Föld Bolygó Új Aranykorához. Nehéz nektek elképzelni egy olyan világot, ahol minden élőlény szereti egymást, az életet és az ő Teremtőjét, ilyen az élet az 5. dimenzióban. Amint mindannyian áthaladtok a megújulásotok felé vezető kapukon, teljesen betöltekeztek az igazsággal, amelyben éltünk, mielőtt ti folytattátok az utatokat, akár a Földre visszatérőként, hogy segítsetek másoknak, akár úgy, akik a saját bolygójukra tértek haza.

Sokan közületek már jeleztétek a komoly elhatározásukat, hogy visszatérnek, hogy biztosítsák a Felemelkedést a többiek számára, mielőtt tovább mennétek. Hisszük, hogy ez egy rokonszenves lehetőség lesz, hogy ti most az emberekkel együtt dolgoztok a szabadság és a jólét egy új szintjén. Akik nővérként dolgoznak észre fogják venni a megegyezéseket, ez olyasmi lesz, mint megszabadulni a rákosok kórterméből az anyák és az újszülöttekhez, mert ott nincs többé betegség csak az új élet ünneplése.

Hozzá tudjátok szoktatni magatokat a vég nélküli boldogsághoz és szeretethez kedveseim? Tudtok elől menni az úton, tanítva a többieket, hogyan kell megteremteni a saját életüket a létrehozott érzelmek nélkül és végiggondolni, mik hozták létre a jelenlegi életük történéseit? Tudtok tanulni minden gondolatotok, érzelmetek és tettetek tudatában, és csak azt követni, ami mások boldogságát szolgálja? Meg tudjátok tanulni, hogy a körülöttetek levőktől a legjobbat várjátok és ezzel ösztönzitek őket, hogy magasabbra jussanak? Meg tudjátok tanulni, hogy megbocsássatok magatoknak minden alkalommal, amikor elvesztettétek az önuralmatokat, vagy megbántottatok egy barátot, vagy vitába szálltatok, mert zsémbesek voltatok? Meg tudtok kérni másokat, hogy bocsássanak meg nektek is?

Kezdjetek el azok lenni, akik mindig szerettetek volna lenni! Annyira igyekezzetek kedvesnek lenni, mint ahogy igyekeztek pénzt keresni! Másszátok meg a Felemelkedés létráját, most, hogy nem kell többé a ranglétrán lépegetni! Találjatok beteljesülést a kapcsolataitokban, találd meg a szépséget a gyerekekben, és tágra nyitott szemmel csodáljátok a környezeteteket! Az ég most kékebb, az óceánok alapvetően visszaállnak az érintetlen állapotukba, a földeitek radioaktivitását semlegesítették a Galaktikus testvérek, akik elhozták a bevált technológiáikat, segítségül a Földanyának, hogy önmagát újra abba az édeni állapotba hozhassa, amilyen valaha volt.

Nem kell többé félnetek a nukleáris megsemmisüléstől; azoknak a napoknak vége lett. A bolygótok megmenekült az elkerülhetetlen pusztulástól, amely folyamatban volt, mielőtt az Intergalaktikus Föderáció közbelépett, bár még nem vagytok ennek a tudatában. Eldöntötték, hogy még egy olyan bolygószintű robbanást, amely véget vetett az atlantiszi civilizációnak, nem engedhetnek meg. Nem egyszerű dolog megmenteni az emberiséget. A nukleáris holokauszt egy kozmikus jelenség, amelyet szintén figyelembe vettek, mivel borzalmas lett volna elviselni az Univerzum maradék részének és így a ti csillagtestvéreitek mentő lépéseket tettek az ellen, ami úgy volt elfogadva, mint a Reptilián megszállás végzetes végjátéka.

A Földanya maga is tett egy szívből jövő felajánlást, hogy megmentse a gyermekeit, az emberiséget, annak ellenére, hogy őt tönkretették és fájdalmat okoztak neki. Ő ismer mindannyiotokat, érzi a lépéseiteket, a hozzávaló kapcsolatotok energiáját, és ő mélységesen szeret titeket. Ő szintén hiszi, hogy ti fel fogtok emelkedni az 5. dimenzióba vele lépést tartva, így ti együtt tudtok felemelkedni. Nagy szíve van és az ő szeretetének az ereje olyan, amit az egész Univerzumon keresztül érezni lehet. Ő egy forrás számotokra, és ő válaszolni fog a ti kérésetekre, az élelmezésetekre, a jólétetekre és a békére, amely a Természethez való közelségben fog eljönni.

Nézzetek a szívetekbe kedveseim, hogy kiszabadítsátok a Szeretetet, amelyet az életre kaptatok. Lélegezzetek mélyen, horgonyozzátok le a létetek közepébe, és engedjétek meg a Fényoszlopnak, amely átsugárzik rajtatok a koronacsakrátokon át – ez a fejetek felett van – hogy átfolyjon a testetek minden sejtjén keresztül, felébresztve a Fény és Szeretet energiátokat. Érjétek el a Felsőbb Éneteket (kapcsolódjatok vele), aki úgy ismer engem, mint a család egy szerető barátja vagy egy fiútestvér. A Felsőbb Énetek ismeri az én szavaim igazságát, az öröm és a bajtársiasság légkörében él, és ismeri a boldogság ígéretét, ami éppen előttetek van.

A felsőbb énetek a megbízható vezetőtök lesz az eljövendő Elmozdulás alatt. Hívjátok oda ezt az okos és tapasztalt részeteket, aki mindent tud a ti történetetekről, ő a ti rejtett talentumotok és a ti segítő forrásotok. A ti Felsőbb énetek egy gyakorlott megbocsájtó, öröm és végnélküli szeretet és a ti kapcsolatotok a Minden Ami Van-hoz. Érjetek fel, fogjatok kezet azzal a lélekkel, akik ti vagytok, és meg fogjátok ott találni Istent, a ti lételemeteket, ti Isten vagytok, amint Én is!

Én vagyok a bátyátok, én vagyok a barátotok, én vagyok te és te vagy én. Mi egyek vagyunk.

Sananda/Jesus.

Átvette: Kathryn E. May, September 10, 2013, 12 PM EDT

www.whoneedslight.org


Régebbi írások
Még nincsenek címkék.
bottom of page