top of page

Sananda/Jézus - Új Szentírás 16. fejezet

Ti mindannyian keményen dolgoztok, hogy magatokévá tegyétek ezt az új információt. Tudom, mennyire különbözik ez attól, amit nektek tanítottak rólam és a 2000 évvel ezelőtti itt töltött életemről. Sokan közületek a tudatalattiban emlékeztek erre az időre, amikor velem együtt éltetek és tudjátok, hogy a tanítások nem pontosak, de nehéz megtudni, igazatok van-e, amikor úgy tűnik, hogy körülöttetek mindenki másképp tudja ezt.

Bátorodjatok fel kedveseim, és kövessétek a szíveteket, valójában ez számít. Fontoljatok meg minden információt, amit adunk nektek, forduljatok magatokba, és azt fogjátok észrevenni, hogy minden nap emelni tudjátok a rezgéseteket egy kicsit és el fog érkezni egy meghitt állapot, amely a körülöttetek levők felé az örömöt, a teljességet és a jóságot fogja árasztani. Ez a Szeretet lényege, a Szeretet és a Fény eredménye. Azért születtetek, hogy érezzétek ezt, hogy megtapasztaljátok a szellem dicsőséges felemelkedését. Ez az oka annak, miért kellet nektek olyan sürgősen ideérkeznetek erre az egyedi időpontra.

Még mindig vannak közöttetek olyanok, akik azt hiszik, hogy a Felemelkedés egy menekülés a Földi élet érzéseiből és a kísérleteiből. Nem ez az eset áll fenn. Az ebben az időben a Földön szerzett tapasztalatok ajándékok számotokra, hogy megismerjétek a mélyen érzett érzéseket és a test birtokában élvezhessétek az egyedi 3 dimenziós lét élményét. Ti most az inkarnációk utolsó körében vagytok.

Ti nem fogtok ide visszajönni újra, hogy tanuljátok a megszületés, a növekedés és egy szokásos Földi élet élményeit, amely végetér a test halálával.

Ez az élet elfogadása egy értékes ajándék. Nektek megengedték, hogy részt vegyetek ebben a Földi inkarnációban a Felemelkedésért tett komoly elhatározásotok, és az erre a feladatra történt előzetes felkészülésetek miatt. Közületek mindenki sok életet élt már, a tapasztalatok által történő tanulást követve nehéz akadályokon túljutva. Most itt van az ideje megszilárdítani ezt a tudást, ezeknek a befejezett életeknek az igazi értelmét magatokévá tenni, és elfogadni a helyeteket azok között, akik a testükkel együtt fognak felemelkedni a magasabb dimenziókba, a halál megtapasztalása nélkül, ahogy azt tudjátok.

Ne fogadjátok el az egotok panaszait és a türelmetlenség félrevezető érzését, a jelenlegi helyzetetek szerencsétlenségét és a világról alkotott sötét ítéleteteket, amit most láttok. Nem úgy van az, ahogy ti látjátok, én biztosítalak titeket. Igen, a Földön szenvedés van, de a lélek szempontjából nézve nem ez a fő dolog. A lélek fő feladata a tudásról (és a Felsőbb Én felelősségéről) abban nyilvánul meg, hogy megtanulja a szenvedés okozta leckéket, és nem az, hogy elutasítsa a szenvedést önmagában. A Felsőbb Énnek nem számítana, hogy ti szenvedéstől haltok meg vagy szatén ágyban. A fontos dolog az lenne, hogyan fogjátok fel a halál átélését és amit abból tanultok.

Érző emberként nehéz látnotok a szenvedést. Meg akarjátok változtatni, csillapítani akarjátok, meg akarjátok szüntetni az okokat, amik azt okozzák. Ez egyike a csodálatos dolgoknak, amik az emberi nemet jellemzik. Ha egy újszülött hallja a másik gyerek sírását egy rendelőben, akkor elkezd sírni, mert az ő fiatal szívét megmozgatják a rokonszenves könnyek, ahogy minket is megérint más felnőtt fájdalma. De ezt az intenzív érzést, ami nektek haragot és neheztelést okoz, most kevésbé kell komolyan venni, ha megértjük, hogy most a Földön minden léleknek át kell élnie ezeket a nehézségeket és kihívásokat, hogy az együttérzésük és a kitartásuk ezáltal növekedjen.

Az előbbi háttérismeret tudatában most biztosan teljesebben megértitek, hogy igazából nincsenek áldozatok itt a földön. Bár senki nem szeret megtévesztett, megkínzott vagy megütött lenni, mindannyian egyetértetek abban, hogy néhány vagy minden ilyen történés azért van, hogy elérjétek a mentális, fizikai és szellemi képességetek teljes határát. Néhányatoknak ez szokatlannak, nem megélhetőnek tűnik, hogy valaki az életnek a legnehezebb formáját választja, de azok kedveseim, a legtörekvőbbek és a legelhatározottabbak köztetek.

Egy ideje már tudjátok, hogy itt a Földön a 3 dimenziós élet megismerésének a lehetőségét a Felemelkedés eljövetele korlátozza, így ti komolyan megtettetek mindent, hogy ezt az utolsó esélyt kipróbáljátok. Most itt vagytok, és a legtöbbetek most fejezi be itt az utolsó útját. Ez valójában egy édes-keserű érzés, egy korszak vége. Lehet, hogy némi nosztalgiával néztek vissza a küzdelmek idejére, mert ez volt az ideje az intenzív összekovácsolódásnak és a tartós kapcsolatoknak, megtanulni mélyen belelátni a lelketekbe, hogy boldogságot találjatok az élet legkisebb örömeiben is.

Ti ezen a területen már felnőttetek kedveseim! Az volt az eredeti tervünk, hogy ezt a kísérleti lehetőséget a magunk számára alkalmazzuk, hogy mi másszunk fel a létrán a magasabb dimenziók felé. A lélek sötét éjszakái, amiket ti a Reptilián befolyás eredményeként éltetek át, voltak azonban a ti legjobb pillanataitok. Ti mindannyian felnőttetek a nagy kihívásra, hogy megmentsétek a bajtársaitokat a halálos veszedelemben, vagy akit szerettetek, annak a törött szívét megnyugtassátok, vagy megetessetek egy idegent, ha éhezett. Kérés nélkül adtatok, biztatás nélkül is hősiesen cselekedtetek, és közben megtaláltátok a saját erőtöket.

És most itt van az ideje, hogy a kihívások különböző fajtáit kipróbáljátok. Az élethez a „lövészárkokban” annyira hozzászoktatok, hogy nehéz lesz nektek még elképzelni is a világot háború nélkül, a Sötétek tekintélyt parancsoló, hatékony gonosztevései nélkül az egész társadalomban. Biztosíthatlak titeket, hogy a cabal felbomlása, leépítése folyamatban van, és ugyanazt a végső felszólítást kapták, mint a Reptilián vezetőik 2013. augusztus 22-én. Mindannyian azt a választást kapták, hogy vagy visszatérnek a Fényhez, vagy visszaolvadnak a „Minden Ami Van”-ba, nem lesznek többé lelkek. Néhányuknak szükségük lesz egy ideig börtönben lenni, mire el fogják hinni, hogy a választásuk valójában csak a Fény lehet.

Ahogyan ti, úgy a Sötét Lények is hozzászoktak a véget nem érő küzdelmek erejéhez, és ők megszokták a győzelmet, mert olyan gonosz és erkölcstelen módszereket használtak, amiről azt hitték, hogy győzni fognak az Isten Fénymunkásai felett.

Erre többé már nem lesz lehetőség, ahogy mondanátok. Minden szinten bátor aktivisták vannak, akik figyelik az emberiség elleni bűntetteket, amelyek annyi szenvedést okoztak a bolygón, és akik hatalmas lyukakat törtek a cabal rendszerének erején. A legénységük maradék tagjai- akik a Sötétség Vezetőivel együttműködtek az emberi DNS-ük ellenére, és akik megengedték, hogy a kapcsolatuk megmaradjon a szívükkel, kezdenek felébredni a játék végére és innen már csak felfelé mehetnek.

Ti úgy tudjátok, hogy együtt fogtok felemelkedni. Ez igaz, bizonyos vonatkozásban. Ez azokra lesz érvényes, akiknek már van egy nagyon kicsi felkészülésük. A többieknek szükségük lesz még egy kis gyakorlásra és segítségre, hogy emeljék a rezgésüket. Sose féljetek, kedveseim, sok fénymunkás lesz köztetek, akik sok élettartamot töltöttek el tökéletesítve a képességeiket, hogy segítsenek a társaiknak megtanulni a szükséges ismereteket a felemelkedésükhöz.

Azok az ismeretek, amikről beszéltem, az Első Teremtő Tíz Parancsolatában vannak leírva a 11. fejezetben. Igen, mi megértjük, hogy ez egy képesség, amely a ti saját gondolataitoknak, érzéseiteknek és tetteiteknek visszavonhatatlan parancsa, de ez egy olyan képesség, amit meg lehet tanulni. Ezt úgy kell megélnetek az emberi létetekben, mint a Becsület, a Szeretet és a Fény életét.

Azokat a tanításokat, amelyek visszatartanak titeket a teljes egységetek megtapasztalásától és elfojtják az örömötöket, azokat el lehet felejteni. Eljött az ideje, hogy a legkomolyabban ledolgozzátok a megmaradt hajlamotokat a haragra, a neheztelésre, az elégedetlenségre és minden olyan elképzelésre, amely a mások feletti ítélkezéshez vezet.

Kutassátok fel magatokban azokat a folyamatokat, amelyek olyan negatív kijelentésekhez és viselkedéshez süllyesztenek le, amelyek megkérdőjelezik az emberi képességet a múlt történései feletti felemelkedésben. Tanulmányozzátok az indítékaitokat, ha elhatározzátok, hogy elmondotok egy felháborító vagy szörnyű történetet. Találjátok meg a szívetekben a megszüntetni való „a nagy hal megeszi a kis halat” viselkedési formát, amit a Reptiliánok oltottak belétek. Azokon az időkön már tényleg túl vagyunk. Még az állatokkal is több békességgel és kedvességgel bánunk. Már többen elkezdtek átállni a vegetáriánus étrendre, akik már így érzik.

A bolygó minden lénye kezdi tapasztalni a kristály-alapú DNS felé való átalakulást. Ez azt jelenti, hogy az önmagatok felépítésére új lehetőségetek lesz egy sokkal könnyebb, kevesebb fehérjét tartalmazó étrenddel. Ez a legalapvetőbb változás, amely a múlt feledésébe tünteti azt a gondolatot, hogy az ember megeszi az állatbarátait. A ti Bibliátokban előre megmondták, hogy lesznek idők, amikor az oroszlán együtt pihen le a báránnyal. Ez az idő jön most, kedveseim! Az interneten szászszámra láthatjátok a különböző fajok barátságáról szóló videókat, amikről azt tanultátok, hogy lehetetlen. Ez nemsokára annyira mindennapivá válik, hogy nem okoz többet, mint egy jó kacagást.

Mostantól a tudatosságunkat abba az irányba kell megváltoztatnunk, hogy érzékeljünk mindent magunk körül, hogy terjesszük ki magunkat. Ez azt jelenti, hogy Eggyé lenni mindenkivel.

Amit ők éreznek, mi is érezzük! Amire szükségük van, nekünk is legyen! Az állati királyság mindig jelzőértékű rendszer volt számunkra, amely megmutatta a bolygó egészségének állapotát és a rajta élő emberek erkölcsi szintjét. Ha az emberek nem fogyasztanak többé állatokat, az állatok is abbahagyják az egymás megevését. Láthatjátok, az ő viselkedésük az emberek érzéseit tükrözik a bolygón.

Amint a rezgésetek a 3. dimenzióról az 5. dimenzióba emelkednek, a magasabb rezgések magukkal együtt felemelnek minden tudatosságot. Mivel minden érző lény képes a gondolkodásra, a következtetésre és a választásra, nem lehetséges az azonnali egytől-egyig terjedő megváltozás. Minden érző lénynek az előző életei történései alapján meghatározott érzelmei és hatáskörei vannak, ezért el kell felejteniük a környezethez való viszonyulásukat, különösen a félelem érzését, amely beléjük ivódott.

Képzeljetek el egy olyan életet, kedveseim, ahol nincs félelem! Képzeljétek el, hogy szabadon sétálhattok az utcán és az erdőben anélkül, hogy óvakodnotok kellene valamilyen veszélytől! Milyen dicsőséges időszak lesz, ha az egész emberiség megérti az Egység jelentését és ennek megfelelően tud viselkedni. Természetesen, néhányan már hozzáláttak az ilyen irányú változtatásokhoz, ugye? Minden lény meg fogja tanulni az együttműködés és az együttélés új érzetét, ha megtapasztalja az egymáshoz való közeledést.

Ti is egyike lesztek azoknak, akik bekapcsolódnak ebbe az irányzatba? Vessetek véget az ósdi viselkedésnek, a régi félelmeknek, és a nyitott szíveteken keresztül találjatok rá, mennyi minden lehetséges, ha a szeretet és elfogadás hangját sugározzátok a félelem és az üldözési mánia helyett!

Az általatok beszívott levegő édessé és tisztává fog válni, megalapozva az egészségetek új útját, amely a ti galaktikus testvéreiteknek köszönhető. Az egészség visszaállítása, amelyet a Földanyával együtt tökéletesítenek, több száz évig fog eltartani, hogy befejeződjön ő saját szintjén. A mérgező vegyszerek, a sugárszennyezés, minden fajta szemét át fog alakulni veszélytelen szénné, nitrogénné, hidrogénné és oxigén-alapú anyagokká.

A termések nem lesznek többé megmérgezve, nem lesznek többé genetikailag módosított élelmiszerek. A leginkább mérgezett élelmiszerkészletet forgalomba hozó társaságok kezdik észrevenni a csökkenő profitot, amint egyre több ember kezdi felismerni az állattartás és gazdálkodás katasztrofális és kegyetlen módszereit, amelyeket a Reptilián profit-érdekelt üzleti társaságok fejlesztettek ki.

Az elkövetkező idők izgalmasak, sokak számára kihívóak, és váratlanul örömteliek lesznek mindenkinek. Elkezditek érezni az izgatottság érzetét a levegőben és a lelketek örömmel fogja várni minden új nap beköszöntét. Ez a várakozás hamarosam normálissá válik számotokra, minden nap örömet fog hozni, új tudást és a béke teljesen új érzése fog betölteni mindannyiotokat. Megértjük, hogy ti még csak éppen most kezdtetek el hinni a szavainkban, mivel az új életetek lassú fejlődése nem olyan, mint amit elvártok.

A vallási tanítások úgy festik le Istent, mint akinek nagy hatalma van a birtokában, és mindenkit meg tud és fog büntetni, aki őt megharagítja. Igen sok megnyugtatást kaptatok, hogy meggyőződhessetek arról, Isten nem így viselkedik. Most, hogy elkezdtétek felfogni az Anya/Atyaisten sok száz elmúlt évi tanításán keresztül, hogy az irányítás és a büntetés nem Isten módszere, kezditek megérteni, miért nem erőltetik a mindenki számára legjobb változásokat.

Minél többen sürgetitek a gyors változást, különös adományozást a szegényeknek, a bűnöző gengszterek azonnali megbüntetését és így tovább, annál jobban rá fogtok jönni, hogy nem ez az Igazi megoldás. Azért jöttetek ide, hogy próbákon essetek át, még akkor is, ha ez nehézségeket okoz. Ez nem változott. A szerződés változott meg, hogy ezek a nehézségek most olyan mértékű felemelkedést fognak hozni, hogy mindenki megtapasztalhassa az új életet.

Ez nem jelenti a szenvedés megszüntetését. Ez azért van, mert ez volt a megegyezésünk – ha a bolygó tudatossági szintje a teljes felemelkedés biztosításához szükséges mértékben növekszik, akkor minden régi szerződés, minden megszokott út, amelyben az élet leckéit tanultátok, meg fog változni. Az emberek mindig megbetegedtek, szenvedtek és meghaltak, eltévedtek és egyedül érezték magukat. Ezek voltak a leckék, amelyeket itt a Föld Bolygón tanultak.

Mielőtt idejöttetek az életszerződésetek tervében nem panaszkodtatok a leendő nehéz élet miatt, vagy amiatt, milyen stresszes érzés lesz hosszú órákon át dolgozni. Kíváncsian vártátok a kihívást, hogy részt vegyetek abban, bármilyen akadályok lesznek az ösvényeteken. Ti valóban a kalandok merész versenyzői vagytok. Csak a ti fátyol mögé érkezésetek után érzitek, hogy a szenvedés milyen nehéz gonddá válik.

Ez a terv része kedveseim. A mások iránt a szükségben érzett részvét az, ami segít nektek a növekedésben. Hogy mit teszel ezzel az érzéssel kapcsolatban, ez alakítja az felemelkedéseteket a teljes Szeretet és Fény felé. A Sötétek átkai helyett, ahogy mondják, emlékezzetek a gyertya fényére, és induljatok a sötétség helyeire, ahol mások kétségbeesettek, és legyetek a SzeretetFény jelzőoszlopai számukra. Ez mutatja, mit jelent Fénymunkásnak lenni.

Érzékeny egyensúlyt kell tartani, hogy mit akarunk megtenni másokért, miközben elfogadjuk azt a tényt, hogy ők azért vannak itt, hogy megtanulják a leckéjüket. A válasz, hogy csak annyit ajánljunk fel segítségül másoknak, amennyit elfogadnánk a magunk részére. Így elősegítitek a függetlenséget és az alkalmasságot, az önbecsülés alapjait. Tanítottuk, hogy az önmagunk szeretetének a képessége az első lépés, hogy megtanuljuk a többiek szeretetét. Tapasztalhatjuk, milyen fontos érezni a megbecsülést, elfogadni a soha véget nem érő szeretetet és növekedni a segítő Fényben, ami az Isteni Szeretet.

Tanultátok, hogy ti Isteniek vagytok, közületek mindenki Isteni és hordozza az Istenség szikráját, ami az Isten. Emlékezzetek megismételni a mantrát, amely megerősít és táplál titeket: Én vagyok az életem parancsnoka; Erős vagyok; Biztos vagyok; Jó vagyok; Élő vagyok; Alkalmas vagyok; A Fény vagyok; Isten vagyok. Adj hozzá bármilyen jellemző tulajdonságot, amit úgy érzel, hogy fontos most megjegyezned.

Élvezzétek a napjaitokat kedves testvéreim! Élvezzétek a tapasztalatokat ebben a testben, ebben az időben és ezen a helyen, mert ehhez hasonló napok soha többé nem lesznek! Kapcsolódjatok hozzám, hogy örvendezzünk a történteknek, amelyek már elkezdődtek a Földanya felületén! Angyalok, vezetők és barátok vesznek körbe titeket. Hamarosan láthatók leszünk számotokra, fel fogtok minket ismerni, mert mindenütt kapcsolatot alakítottatok ki velünk.

Szeretlek titeket el nem ítélhető módon, kedves Emberek!

A ti bátyátok, Sananda.

Átvette: Kathryn E. May, September 12, 1 de. EDT

A Gyógyítás a Felemelkedésért csoport találkozik a www.BlogTalkRadio.com/ChannelPanel -en.


Régebbi írások
Még nincsenek címkék.
bottom of page