top of page

Sananda/Jézus – Új Szentírás 17.fejezet

Sok minden történik körülöttetek, a ti életetekben, és a világon általában. Az energiák növekednek, az emberek felébrednek és a hatások meglehetősen nyugtalanítók egyesek számára.

A média üzletek, különösen az USA-ban még mindig árasztják azokat a történeteket, amelyek a legnagyobb félelmet keltik, mert még mindig azt hiszik, hogy a megrémítő események keltik a legnagyobb figyelmet. Nem veszik figyelembe az aranyos cica-videók hatását az interneten, ahol a legnagyobb nézettségi számot a kutyákat ölelő cicák és a babákat átölelő kutyák adják. Ez nem meglepő, ugye? A szívünk meg van zavarodva és a lelkünket felemeli egy szerető megnyílvánulás képe, különösen, ha az egy váratlan szituáció.

Van egy csodálatos jelenség számotokra, amikor azt fogjátok látni, hogy a Csillagtestvéreitek szeretettel köszöntenek titeket, amint tömegesen érkeznek, hogy találkozzanak veletek – majdnem mindenkivel a bolygón. Mindnyájan, akik felkészültetek a Felemelkedésetekre, csodálatos dolgokat fogtok tanulni kedveseim. Nem fognak megkérni titeket, hogy ugorjatok a 3. dimenzióból az 5.-be anélkül, hogy tudnátok, mit jelent ez. Speciális kiképzések lesznek, osztályok, hogyan kell emelnei a rezgéseteket és leckék, mit várhattok, ha átkerültök az „Ígért Világ” kapuin.

Azok, akik olvasták az elmúlt években Anya/Atyaisten és a többi Mester üzeneteit tanulékonyabbak, és ezért nem félnek, hogy mi elé néznek. Ténylegesen olyan lelkesen át akarjátok lépni a küszöböt, hogy türelmetlennek fogjátok magatokat találni, és ez természetesen egy lecke számotokra, amiben uralkodnotok kell magatokon – a stresszes életetek maradványainak emlékeztetője, ahol a határidők és az elvárások játszották a fő szerepet.

Ha egyszer elérkeztek a magasabb dimneziókba, meg fogjátok tanulni, mit jelent igazából békében lenni magatokkal a lehető legmélyebb formában. Nem lesznek határidők, ahogy azt tudjátok, de lesznek állandóan változó jelenségek, amelyek minden dolog áradatában a saját benyomásotokat tükrözik. A ti Földanyátok felemelkedése például – az ő elmozdulása a magasabb dimenziókba szükségessé fogja tenni, hogy az ő összes lakójának a rezgése vele együtt emelkedjen, ahogy azt sokszor mondtuk nektek. Ez igazából az autópálya, ahol már felkészültetek az összes életetekre.

A sok elégedetlenség és rossz közérzet, amit a múlt évben éreztetek a monumentális átmenet előkészítéséhez szükséges növekvő energiák miatt van, amely azonban még nem érte el a várva-várt csúcspontot. Ti egy gyors tempójú világban éltek, ahol az eredményeket azonnal, vagy napokon belül kell produkálni, nem évek múlva, de ez kedveseim egy olyan életet megváltoztató Változás, amilyen még soha nem volt. Ti mindannyian készültök a ti olimpiai eseményetekre, koncentrációt és felajánlást gyakorolva, hogy felemeljétek magatokat a kiválóság csúcsára, amelyre szükségetek lesz, hogy át tudjátok ugrani a szakadékot, ami a 3. és 5. dimenziós élmények között vannak.

Ezzel nem azt mondom, hogy van egy fekete lyuk, amibe bele fogtok esni; épp az ellenkzőjét – tieket végül örömmel fognak várni a szeretett lények karjaikba, Haza. Az átjutás, amelyről beszélek, ugyanolyan alagút a Fény felé, mint amilyenen már sokszor átmentetek minden életetek vége előtt. A különbség csak annyi, hogy ezúttal a testeteket is viszitek, ahogy mondtuk. Az olimpiai mutatvány, amit el kell érnetek, a legjobb önmagatok 100%-os teljesítménye – azé a személyé, aki idejön. A belső énetek, amely a ti magatokon belüli Felsőbb Énetek hangja is, késztetve van, hogy megnyílvánuljon. Az életben nincs nagyobb beteljesülés, mint az általad megteremtett Fény igazi, eredeti, brilliáns megvalósulásának lenni.

Ez nem igényel akkora erőfeszítést, mint ahogy hangzik. Az önmagatok megérkezése egy visszatérés a ragyogó és gyönyörű magatokhoz, amilyenek újszülöttként voltatok, mielőtt metanítottak titeket arra, hogy titkoljátok el, amit igazán éreztek, és azután megtiltották, hogy azt érezzétek, amit igazán éreztek, mert az másoknak nem tetszik. Az egy megkönnyebbülés, amikor látod a visszautat a lényed központjába. Ez annyira örömteli, mint mélyen belélegezni olyan békességben, mint amilyen szeretetben lenni, és olyan jó kielégülés, mint amikor ügyes vagy és értesz valamihez, amit meg szertnél csinálni.

Képzeljétek el a jégkorcsolyázót, aki megtanulja tökéletes szinten előadni a gyakorlatot (10 pont). A tökéletesség pillanatában a korcsolyázó nem gondol arra, hogyan kell elvégezni minden egyes mozdulatot, vagy hol kellene lennie a kezének vagy a lábának. Ő a legjobb módon törekszik bemutatni azt, amit több ezer órán át gyakorolt, hogy kifejezhesse az érzéseit, amelyek előjönnek a fizikai megjelenésben és az agytekervényekben, amelyek megengedik, hogy az előadás a teljes örömforrásból fakadjon.

Ti élitek az életeteket minden nap, minden pillnatban tökéletesítve annak a tudását, akik ti valójában vagytok. Lehet, hogy időről időre egy kicsit visszahúzva érzitek magatokat, de ha visszatértek az elmétekhez, ahol a Felsőbb Énetek folyamatosan emlékeztet titeket az eredeti természetetekre, ti mindig tudjátok … ez az, amire készültem; ez az, ami valójában vagyok. Ahogy a korcsolyázó tökéletesíti a művészetét, úgy tudod fejlszteni magad. Néha egy jó oktatót találtatok egy mentor vagy egy tanár személyében, aki segített nektek a növekedésben; néha a korlátozásokkal és és a fejlődéseteket gátló akadályokkal szembeni kemény fellépésekből tanultatok. Lépésről lépésre tökéletesítitek az eredeti énetek létének művészetét.

Most arra bátorítunk titeket, hogy ez a tudás megszerzésére összpontosítsátok a figyelmeteket, és tökéletesítsétek a művészeteteket még intenzívebben és még nagyobb odafigyeléssel, mint valaha.

Ez a ti küldetésetek, kedveseim, önmagatok lehető legjobb példájává kell válnotok, és csak ti és a ti teremtőtök tudhatja, mi ez a tökéletesség valójában. Sem a szüleid, sem a párod vagy a barátaid nem ismerhetik úgy a ti belső igényeiteket, tehetségeteket és az erőtöket, mint ti. Egy közeli és szerető személy észreveheti és érzékelhet valamit, ami a lényed Fényéből árad, de nem tudja egyértelműen meghatározni, csak a megfigyelés pillanatát tudja leírni, de nem az egész létedet, ki vagy, ki voltál és kivé válhatsz.

Amivé válni fogtok, az a legvadabb elképzeléseteket is felülmúlja és felvidít titeket. Szavakkal nem lehet kifejezni azokat a lehetőségeket, amik előttetek állnak. Az a tény, hogy meg fogjátok osztani ezeket a hihetetlen élményeket másokkal, sok más embernek fogja mérhetetlenül fokozni az örömét. Ez a legjobb óra, amit megálmodtatok vagy reméltetek. Ez már a ti felelősségetek, hogy ez számotokra igazzá váljon.

A következő hetekben vagy hónapokban talán elhatározzátok, hogy a család vagy a barátok irányába fogtok elmozdulni. Ezt csak akkor fog olyan eredményt hozni, ami a legnagyobb jóba vezet mindenkit, ha egy olyan örömteli teljesítmény példáját mutatjátok be, amely a többiek számára alapul szolgálhat. Biztosítani akarlak titeket újra, hogy a körülöttetek levőket nem érheti kár, ha fel akartok emelkedni, amikor már készen álltok erre. Ők követni akarják az irányításotokat, ha meg tudják érteni, milyen csodálatos élmények várnak rájuk is. A ti boldogságotok és teljesítményetek ösztönözni fogja őket, hogy elérjék ők is azt, ami a legjobb bennük.

A mostani életetekben van egy hasonlóság, ami megkönnyíti nektek a megértést. Ha eldöntitek, hogy egy olyan főiskolába vagy tanfolyamra mentek, amit szívesen csináltok, akkor személyesen kell látogatnatok az előadásokat. Ezt senki nem teheti meg helyettetek, de ha eléritek a célotokat, akkor a körülötted levők közül sokaknak hasznára válnak a sikereitek. Nagy öröm látni, hogy akik körülöttünk vannak, felemelik magukat, felelevenítik az ismerteiket, bővítik a tudásukat és a legmagasabb szinten előadják azt, amire képesek. Ezért szeretitek nézni a magasszintű sporteseményeket, az olimpiákat, a világkupákat, a bajnokságokat és egyéb atlétikai eseményeket, amelyek így megigéznek titeket. Ezért van az, hogy azok a múzeumok, amelyekben a nagy mesterek művei láthatók, olyan izgalmas helyek; a kiválóság minden formája segít emelni a lelkünket és a szívünket.

Most itt az ideje szárnyalni, tökéletesíteni azt a képességeteket, hogy teljes egészében a magatok parancsnokai legyetek. Az eredmény felüdítő, káprázatos és mindent betöltő. Tegyétek teljessé az éberségeteket – azt jelenti, legyetek tisztában a létetek belső és a külső megnyilvánulásaival is – legyetek az élet Isteni állapota! Ezért bátorítunk most titeket, hogy találjátok meg magatokban Istent, hogy kifejezhessétek a Szeretetet és a Fényt mások szolgálatára. Azok a gyakorlatok, amiket minden nap tanultok, a meditációk, amelyeket gyakoroltok és a mások szükségletei iránti figyelmesség, amit fejlesztetek – ezek mind létre fogják hozni a tudatosságotok magasabb szintjét.

Ti tanultátok azt a megerősítést, amely arra emlékeztet titeket, hogy legyetek urai a testeteknek, a gondolataitoknak, az érzelmeiteknek és igyekezzetek eljutni a Felsőbb Énetekhez, hogy eggyé váljatok a Felsőbb Énetekkel. Ez a felemelkedéshez vezető ösvény kedveseim! Ehhez természetesen nem elég egyszerűen azt mondani, „erős vagyok, a Szeretet vagyok, én vagyok a Fény, Egy vagyok a Minden Ami Van-nal, Isten vagyok”. Nektek érezni is kell ezeknek a szavaknak a jelentését! Ha elfogadjuk a meghitt kapcsolatunkat a többiekkel, Istennel, aki ott lakik mindannyiunkban, akkor felismerjük, hogy a Kegyesség, a Szeretet, a Harmónia, a Megbocsájtás, a Béke és az Öröm érzése valóban árad a létünk valóságából. Így láthatjátok kedveseim, hogy mindannyiotokhoz eljött a Szeretet, mert mindannyian abból vagytok. Ez a rátalálás a bennetek levő igazi központra, ez a kiegyensúlyozottság lényege.

Lélegezzetek, kössétek össze a szívetek közepét az agyatok központjával, ahol felérhettek és kötődhettek a Felsőbb Énetekhez! Ott a Fényben vagytok – a ti csodálatos Fényoszlopotok minden sejtet melegséggel, szeretettel és elfogadással tölt el. Haggyátok kiáramlani magatok köré és mindenki felé, aki kapcsolatba kerül veletek! Ez az alapja minden feltöltődésre szolgáló folyamatnak, amely az igazi természeteteket fejezi ki, a Szeretetet.

Itt vagyok veletek, belélegezve a Szeretetet és a Fényt, amely fenntart minket. Kapcsolódjatok hozzám, gyertek velem! Vegyetek részt ezen a szenzációs kalandon, amelyen évezredek óta dolgozunk, hogy együtt megtapasztalhassuk! Hadd vezessük az utat, ti és én! Ne féljetek kinyilatkoztatni magatokat; Egy az Istennel, Egy velem és Egy a Föld Bolygó minden lényével. Jó úton vagyunk, hogy medvalósítsuk a Felemelkedés célját mindenki számára. Mi fogjuk vezetni, a többiek pedig követni fognak. Gyertek velünk kedveseim, és mi együtt fogjuk végigmenni ezen a dicsőséges úton!

Sananda/Jézus vagyok, és azért vagyok itt, hogy titeket szolgáljak.

Átvette: Kathryn E. May, September 13, 2013, 11 du. www.WhoNeedsLight.org


Régebbi írások
Még nincsenek címkék.
bottom of page