top of page

Sananda/Jézus - ÚJ szentírás 18.fejezet

Leírta: Kathryn E May, PsyD September 15. 2013

Örömmel várom azt az időt, amikor veletek együtt sétálhatok. Ez az idő mindannyiunk számára ünnep lesz. A szabadságot fogjuk ünnepelni – a szabadságot, amely titeket, mint Isten alatt élő önálló lényeket jelenít meg, a Sötétek irányításától megszabadulva, akik mindenkit szolgálnak a bolygón a trükkös gazdasági húzásaikkal. Azt célozták meg, hogy majdnem minden pénzügyi műveletet a világ majdnem minden pontján az ellenőrzésük alatt tartsanak, hogy nagy vagyonokat szívhassanak el.

A pénz elterjedt használata, amely minden műveletet meghatároz egy személy és egy másik között, az ellenőrizetlen kereskedelmet eltüntető eszközötökké vált. Mint tudjátok, a világ legnagyobb részén ez a befolyás érvényesül. Megengedett dolog, hogy mindenkit megadóztassanak, igénybe vegyenek, átvilágítsanak az élete minden fontos kölcsönhatásában.

Az irányításnak ez az elnyomó szerkezete most szűnik meg, lenullázódik, mert illegális gyakorlaton alapult. Ezt egy teljesen más rendszer fogja felváltani, amely úgy fogja alakítani a játékteret, ahogy ti szeretnétek. Egyetlen személynek vagy csoportnak sem lesz megengedve, hogy hatalmas pénzek fölött rendelkezhessenek. Mint például a FED (szövetségi bank) tette az USA-ban. Ennek már elkezdődött a lebontása és a vezetősége már beletörődött. Az adók rendszere meg fog szűnni, mert nem lesz rá szükség, ha mindenki hozzáférhet a korlátlan alapokhoz, amelyet a Nemzetközi Monetáris Alap és minden ország Bankjai tartottak az ellenőrzésük alatt, amelyek mindegyike a lopásra rendezkedett be és felhalmozta az országa erőforrásait.

Az emberek nyaka körüli hurok meg fog lazulni, és lehetőségetek lesz elhagyni ezt a régi rendszert adósságmentesen. Minden adósságot el fognak törölni, mert a világbank-hálózatok kölcsöneit fondorlatos módon írták meg. Ez a szabálytalanság természetesen nem vonatkozik azokra a független kis bankokra, amelyet az emberek hoztak létre, hogy megsegítsék egymást, ahogy a mikrohitel-kölcsön programokban egyének kölcsönöznek és vesznek fel kölcsönöket egymás között.

Képzeljétek el az életeteket a számlák fizetése nélkül, ahol mindenki szabadon képezheti magát a tehetséges szakértők segítségével, akik elérnek bármilyen kreatív célt, amit meg akarnak valósítani. Minden társaság aktivistái ünnepelni fogják a tagjaik készségeit és képességeit és a tehetség ereje úgy fog kirobbanni, ahogy az a régi rendszerben elképzelhetetlen lett volna. Ha senkinek sem kell sivár munkát végeznie (akiknek a többsége a pénz és a papírok mozgatását végezete), mindenki szabadon tud termelési céllal tervezni és szervezni és segíteni a szomszédjának. Nem kell többé az érzéketlen és durva főnökök időbeosztását követni. Választhattok, kinek akartok segíteni és hogyan szeretnétek alkalmazni a kreatív képességeiteket.

Sokan közületek már biztosan eldöntöttétek, mit szeretnétek támogatni, ha a non-profit szociális programok, művészeti programok, vagy a segítő feladatok a legsérülékenyebbek számára elindulnak. Az összes ilyen terv támogatást fog kapni, ha a küldetés valóban a Legjobb Jót szolgálja. Ez lesz a Jótékonysági Alap első megjelenése, így közületek mindenki, aki küzdő, igénybe vehető segítség lesz.

A Sötétek beprogramoztak titeket, hogy a szegényekről azt higgyétek, hogy lusták és megbízhatatlanok. Ez nem igaz. Sokan, akik alig élnek jobban, mint a fenti szegények, olyan életet teremtenek maguknak, amelyet a művészi munka tölt be, amelyről azt érzik, hogy ezt kell űzniük. Kevesen ismerik fel a kezdő művészek és zenészek talentumát, különösen akkor, ha a munkájuk egy mély üzenetet hordoz és a kultúrátok fejletlen ehhez. A sikert ahhoz kötik, hogy az illető mennyit keres. Ez a vélemény meg fog változni a fejekben a Föld Bolygó Új Aranykorában.

Azt mondom nektek, ezek a dolgok most az Univerzális Törvények miatt vannak így, amelyek el fognak jönni, hogy megtörténjenek. A jövő Látomása és a ti aktív közreműködésetek nélkül, amelyek megteremtik azokat a feltételeket, amelyekről beszéltem, az Aranykor történései nem fognak eljönni. Ez egy összekapcsolt felemelkedés, láthatjátok. Együtt emelkedünk fel, és az együttes energiánk ereje teremti meg azt a valóságot, amit mi meghatároztunk, hogy létrejöjjön. Csak ez az út hozhatja a bolygó szociális és érzelmi rendszereinek a valódi megváltozását.

Sokan már tanúi voltatok a „csodának” visszatérve azok közül, akik részt vettek a gyógyító csoportunkban. A bizonyítékok elkezdtek előkerülni. Az emberek a krónikus „végállapotból” visszatérnek egészségesen. Amint az emberek százai gyógyító szándékának az ereje egy személyre összpontosul, akinek szüksége van a gyógyulásra, a betegség és a fogyatékosság eltűnik, mintha nem is létezett volna, (nem is lett volna anyag,) ami nem is volt valójában. Bátorság kell ahhoz, hogy szembe merjetek helyezkedni az orvosi véleménnyel, hogy gyógyítsátok magatokat, amikor az orvos azt mondja, hogy nincs remény, de sokan mégis éppen ezt teszik.

A teljes egészség állapota az elmétől függ, amelyet nem ismernek el, vagy tanítanak a mostani kultúráitokban. Az ázsiai gyógyítók még űzik a gyógynövényekkel és az energiakezelésekkel történő ősi gyakorlatukat segítve az embereket, hogy helyreállítsák a saját egészségüket, de még ezeket a megbecsült módszereket is sokszor félresöprik a sokkal meggondolatlanabb és invazív nyugati módszerek.

Vannak olyan feltűnően hatékony technológiák, amelyeket a civilizációk sokkal speciálisabban fejlesztettek, mint ti a tieitek, és amelyek felhasználják az összes korszak minden ágazatának a legjobb tudását. Különösen az Arktúrisziak – az Arcturus magasan fejlett civilizációja - kifejlesztett egy nagyon kifinomult módszert az emberi test gyógyítására. Ezt nem magukért tették, mivel nekik nincs szükségük ilyen kezelésre, a magasabb dimenziókban nem létezhet betegség vagy a rokkantság.

Az Arkturiszi Mesterek ezt egyszerűen csak azért tették, mert ők egy olyan csoport, akik a mások szolgálatára hívatottak, és képesek olyan módszereket megalkotni, amelyek csodálatosan hatásos gyógyító eszközök az emberi test gyógyítására. Az energiáikat arra szentelik, hogy az emberiséget megtanítsák a Felemelkedés előkészületére a fizikai fogyatékosságok gyógyításával, amely fogyatékosságok csökkentik a rezgésszámotokat és boldogtalanságban tartanak titeket.

Igazán áldottak vagytok, hogy ilyen csillagbarátaitok állnak itt a szolgálatotokra. A hajóik éppen a Föld feletti pályákon vannak, számotokra elérhetően. Itt találkozhatunk, ha a gyógyító csoportot hallgatjuk a www.BlogTalkRadio.com/ChannelPanel csatornán.

Az anyahajójukon, amely az Északi Sark felett egy magas pályán tartózkodik, üdvözöltek minket az Arktúrisziak, Anya/Atyaisten, az arkangyalok tucatjai és azok a mesterek, akik gyakorlottak a gyógyítás művészetében, mint ahogy az jól ismert. Itt most Arkturisziak ezrei vannak, hogy segítsenek nektek, és határtalan azoknak az embereknek a száma, akik segítőként részt akarnak venni. Ők értetek vannak ott az általunk vezetett csoportokban vagy egyénileg. Nektek csak hívni kell őket.

Ugye gyakoroljátok a meditációs képességeteket? Ez most kritikus számotokra, hogy tudjátok, mert annyi minden tanulnivaló van és olyan sok információ érhető el számotokra, ha kinyitjátok a szíveteket és az elméteket, hogy újraértékeljétek a saját lelki képességeiteket, amelyet sokan feladtak a hitetlenség és a zárt gondolkodású kultúra nyomása alatt. Legyetek merészek kedveseim! Nyissátok meg a harmadik szemeteket! Leheljétek be óvatosan és tartósan az agyatokon keresztül könnyedén és megnyugtatóan az összes szűk és elzáródott helyet, ahol az információ nem tud szabadon áramlani a mindennapi ügyekbe való belefeledkezés és a szorongás miatt.

Hagyjátok, hogy a csodálatos dal könyörögjön nektek. Nem veszélyeztet titeket az, hogy nem élitek meg a holnapot. Ne engedjétek meg a szorongást és a pályán kívül eltöltött kidobott évek nyomának kárhoztató félelmét a tudatosságotok legvidámabb nyitása felé haladva! A magasabb dimenziók érzékeléséhez való fejlődésetek haszna mérhetetlen. Sosem gondoltuk, hogy a ti úgynevezett tudósaitok (vagy akik félremagyarázzák őket), nem akarnak semmit sem tudni az öt érzékszerveteken túli éterikus világról. Az Univerzum csodái végtelen sok szinten megjelennek - a lehetséges megtapasztalásban szintek a szintek felett, amelyeket még nem kezdtetek el felfedezni.

Menjetek le mélyen a tudatalatti elmétekbe – az agyatok központjában van egy csatorna, amely közvetlenül oda vezet – és kössétek össze a Felsőbb Énetekkel, ahogy tanácsoltuk nektek! Kövessétek a tudatosságnak a pályáit, amelyek el fognak vezetni titeket arra a szintre vagy személyhez, aki kommunikálni akar veletek, aki lehet egy ősötök, egy Mester, akihez személyes kötődésetek van, vagy az őrangyalod. Mindannyian itt vagyunk, hogy segítsünk nektek és nagyon örülünk a ti fejlődéseteknek.

Ez a célja ezeknek az üzeneteknek és a meditációknak, ugye? A ti fejlődésetek és az egész emberi faj fejlődése. Nem tudjátok elképzelni, milyen mély hatást vált ki a világon körülöttetek, ha ti lenyúltok, megfogjátok és felemelitek magatokat, hogy meglássátok az Új Aranykor születését, amely mindannyiotokat vár. Emeljétek fel magatokat kedveseim, fel a régi, reménytelen negatív életből, amely áthatotta a világotokat és a gondolkodásotokat ezredéveken át. Itt az ideje elhagyni a gyanakvást, üldözési mániát és a félelmet. Együtt túlteszitek magatokat az összes régi érzésen és a Sötétek filozófiáján.

Nem könnyű megváltoztatni az egész hitrendszereteket, de sikerülni fog, ha azokat az eszközöket használjátok, amelyeket számotokra hoztunk létre. Először az üzeneteink csak angolul voltak elérhetők, de a fordítások már folyamatban vannak, az én ellenőrzésem alatt, hogy megjelenhessenek az üzenetek annyi más nyelven, amennyin csak lehet. Már kb. 14 nyelven készülnek, és sokkal több lesz a jövőben. Ha ismertek gyakorlott vagy hivatásos fordítókat a kevésbé ismert nyelveken, akkor örömmel fogadjuk a részvételeteket. Mindenkivel meg szeretnénk osztani a jó híreket a bolygón. Amint ezek elkészülnek, a fordítások el lesznek postázva a www.whoneedslight.org –ra. Felajánljuk ezeket szétosztásra, csak azt kérjük, hogy mellékeljétek a csatorna nevét, a fordítóét és a weboldalét. Nagyon fontos nekem, hogy a fordításokat azok végezzék, akik erre a célra lettek kiválasztva és ne „robot” fordítók legyenek alkalmazva, nyilvánvaló okokból.

Nos, kedveseim, kezdjétek el a napjaitokat úgy tervezni, hogy a spirituális fejlődés előbbrevaló legyen minden más tevékenységnél! A ti közeli kapcsolataitok, különösen a gyerekeitekkel való kapcsolatotok, az egy része a spirituális felemelkedésnek. Nem lesz szükségetek hosszú órákat egyedül egy csendes helyen eltölteni – ez nem egy egyéni tapasztalás. A Felemelkedés valami olyan, amit végül el kell érnetek, de ezt az élet hanyatlásai és a kiáramlásai között fogjátok elérni, a szeretteitekkel együttműködésben, az Állati Királysággal és magával a Földanyával.

Tudjátok, hogy nem vagytok egyedül. Az emberiség Felemelkedését konzultációk és különböző elképzelések demokratikus folyamatában tervezték meg. Mi egy része voltunk ennek a tervezési folyamatnak és a ti szavazatotok is kellett, hogy elindulhasson ez a szent folyamat. Látjátok, az emberiség Tanácsában egyhangúan jóváhagyták, hogy mindenkit bevesznek, és mindenkinek segíteni fognak minden szükséges módon, és mindenkit éljenezni fognak, aki átlépi az 5. dimenzió célvonalát, bármibe is kerül.

Természetesen, ha szétnézel magad körül, látod, hogy még sokan alszanak, harciasan kapaszkodnak a felsőbbrendűség, a bíráskodás, a megszégyenítés és az áldozattá válás negatív viselkedési formáihoz. A makacs hozzáállás meg fog lágyulni és eltűnik a Szeretet és Fény hullámaiban, amely továbbra is elárasztja a Föld államait, felemelve minden lényét a tudatosság magasabb szintjeire. Nagyon rövid időn belül megismerhetitek a csodálatos közleményeket, amelyek mindenki számára világossá fogják tenni, hogy a bolygón minden változásban van. Nem fogják letagadni a Csillagtestvéreink jelenlétét, amikor a hajók nagy éljenzések és ünneplések közepette le fognak szállni.

Mi most rendezzük ezeket az ünnepségeket Kedveseim, és senki sem lesz izgatottabb, mint én, hogy táncolhat veletek az utcákon, kikiálthatja az egész emberiség szabadságát, és osztozhat a dicsőséges élményében, amelyet eláraszt a Szeretet és a Fény.

Értetek vagyok itt; az emberiség Felemelkedése ügyében köteleztem el magam és meg fogok tenni mindent, ami fontos, hogy segítsek mindenkit és közületek mindenkinek teljesíteni a küldetését, amiért született. Forduljatok mélyen a szívetek felé; érezzétek a békét, amely a végtelen Szeretettel együtt árad.

Egyek vagyunk.

Sananda/Jézus vagyok.

Átvette: Kathryn E. May, Sept. 14, 2013.


Régebbi írások
Még nincsenek címkék.
bottom of page