top of page

Sananda/Jézus - ÚJ Szentírás 19. fejezet

Lejegyezte: Kathryn E May, PsyD October 12 2013

Ugye, ez egy izgalmas időszak? Mindannyian, akik ezt a 2013. októberében közreadott írást olvassátok, a valuták globális újraértékelésre vártok, amelynek kiegyenlítő hatása lesz a világgazdaságra és fel fogja emelni a „harmadik világ” országait a másodosztályú minősítésből. Sokan nincsenek tudatában a változásoknak, amelyek a színfalak mögötti történnek.

Úgy tűnik, mintha a bolygó továbbhaladna, sántikálva, a gazdag és nagyhatalmú legfőbb urak keze alatt szenvedve, akiket olyan sokan szolgálnak, akik pusztító háborúkat szerveznek és learatják a növekvő vagyonuk és hatalmuk hasznát. Az csak a legfelületesebb nézőpont – amelyet a média mutat. A riportok szenzációt keresnek, óvatosan, selejtezve választják ki a legjobban félelemkeltő események bemutatását. A félelem árucikké alakítása nagyon elterjedt ezen a bolygón, ez táplálja az adrenalinfüggőket, ahogy hívják őket, és ez tölti meg a gyógyszeripari társaságok és a fegyverkereskedők zsebeit.

Tudnotok kell, hogy a Szeretet, a Kegyesség, az Igazság és a Fény üzenetének tanítása miatt vagyok itt. Ezek ellentétesek a félelemmel. Amikor a tudatodat, a testedet és az elmédet feltöltöd Szeretettel és Fénnyel, akkor nincs helye a szorongás, a depresszió és a félelem alacsonyabb rezgésű érzésének. Ezek nem létezhetnek ugyanabban az Univerzumban, és ti, kedveseim egy univerzum vagytok. Mindannyiotokban fellelhető a csillagpor és a szivárvány, a napsütés és a Teremtőtök szívverése, akárcsak bennem. Mi titeket őszintének, nagylelkűnek és kedvesnek teremtettünk.

Gondoljatok arra, mit tesz egy csecsemő, ha nevetést hall. A baba elkezd kacagni, rázkódni a nevetéstől és sikongatni teljes testéből az átérzett örömtől. Nem csak a gyerekek képesek a nagy átélésre és a nagy örömre. Mi mindannyian szeretjük a viccet; mindannyiunknak emelkedik a rezgése, ha elkezdünk nevetni. Ez valóban egy „jó orvosság”, ahogy a tősgyökeses amerikaiak szokták mondani.

A bolygó minden kultúrájában minden gyerek képes jó és csodálatos dolgokra. Mindannyian reménykedve és hittel kezditek az életeteket. Nincs elveszett élettartam, nincs értéktelen lélek. Születési jogotok, hogy bölcsességben és spirituális erőben gazdagodjatok minden élettapasztalatban és minden élettartam végére visszatérjetek a Teremtőtökhöz, ahol örömmel várnak haza titeket, Szeretettel és Könyörülettel, tekintet nélkül az eredményekre vagy a bűntettekre, a sikerességre vagy az úgynevezett hibákra.

Isten szemében nincsenek hibák, csak lehetőségek, hogy az ösvényeteken haladjatok, minden élettartamban egy széleskörű áttekintést kövessetek, az utatok elkanyarodásainak és elfordulásainak egy alapos feltárását. A botlásokat nem büntetik meg, csak rávilágítanak. A visszafejlődést sem büntetik; csak bemutatják és megvizsgálják, megértik és megbocsájtják. Látjátok, ez az élet a magatok megteremtésének egy laboratóriumi kísérlete, amelyet később a részeire bontotok a teljes megértés érdekében. Az egyetlen cél csak a Kedvességhez, a Megbocsájtáshoz és a Belső Fényhez való képességetek növelése. Egy rosszul sikerült élet a legjobb lecke, feltehetően megbeszélitek ezt magatokkal, felderítve azokat a körülményeket, amelyek elkerülhetetlenül eltereltek titeket a jó oldalról. Nincs ennél jobb lehetőség az alázat tanulására.

Eddig lélekként egy hosszú életet éltetek – sokan közülünk olyan korábbi teremtmények voltak, akik a Földre inkarnálódás módjának sok tapasztalatával rendelkeztek – és minden lehetséges szempontból megtapasztaltátok az életet.

Most gyorsított módon kell tanulni. Nektek meg van adva a lehetőség, hogy felemeljétek magatokat a Sötétségből, amelybe belemerültetek itt az összes megtestesülésetek alatt. Csak pár hete, hogy a Reptiliánok önként távoztak vagy eltávolították őket a bolygóról. Számotokra most az a feladat, hogy a maradék Sötét ideológiákon és érzéseken dolgozzatok. Ezek a viselkedések beleolvadtak a kultúrába, olyan sok része megtalálható a csoporttudatosságotokban, hogy alig veszitek észre. A hiányérzet, a túlélésetek miatti szorongás érzete, és az értéktelenség átható érzése egy része azoknak a maradék energiáknak, amelyeket teljesen el kell távolítanotok, hogy felkészülhessetek a Felemelkedésetekre.

Azokban az üzenetekben, amelyeket a következő hetekben fogok átadni nektek, javaslatot fogok tenni a régi viselkedés megszüntetésére és azoknak a Fénnyel való helyettesítésére. Ez az a folyamat mindvégig, amely létrehozza és emeli a rezgéseteket, elérve minden akadályt egy időben, kezelve a tévedéseket és a Sötét érzéseket, hogy megszüntessék azokat teljesen. Most a teljes egészség eléréséért, a saját belső munkálkodásotok, gondolataitok, érzéseitek és cselekedeteitek teljes megértetésén dolgozunk.

Hadd mutassunk be egy olyan elképzelést, amely komoly nehézségeket okozott a bolygón. Ez az a nézet, hogy eredetileg minden ember agresszív és felkelő. Ezt az elképzelést fenntartják az élet valóságával szemben a földgolyó sok különböző helyén. Vannak kultúrák a magas Andokban, a déli tengereken és a Himalájában például, ahol a közösségek évezredeken át háború nélkül, viszályok nélkül éltek, még ha sokan közülük szegénynek lennének is minősítve a nyugati országok ítélete alapján. Ezek ősi kultúrák, amelyek a nagylelkűségen, az őszinte tiszteleten és annak a tudásán alapulnak, hogy szűkös a források esetében mindenkinek legjobb az osztozkodás.

Ezeknek az emberi közösségeknek pont ellenkezői a Reptiliánok által szorgalmazott elképzelések, hogy a hiány háborúhoz vezet és a természeti forrásokért harcolni kell, és ami a legkeményebb (és legjobban felfegyverzett) hódítók tulajdonába fog kerülni. Arra tanítottak, hogy elfogadjátok ezt a nézetet (ahogy Darvin is tette) ami szerintük elkerülhetetlen jellemzője az embereknek. Ez egyszerűen nem igaz. Azok az emberek, akik elvesztették a saját eszközeiket, tulajdonukat, a leggyakrabban kereskedni próbálnak, tárgyalni, ajándékokat felajánlani és dolgozni, hogy békésen megoldják a problémákat, anélkül, hogy az állandó, sürgető propaganda-zaklatások miatt rettegnének és ezért készek legyenek nekiesni az „ellenség”-nek a legkisebb dolgok miatt is.

A hatalmon levőknek gyakran alkalmazott módszere egy „hamis zászló” alatti támadást elindítani (olyan összeütközést, ahol a háborúra vágyó vezetők egy támadó akciót hajtanak végre a saját népük ellen), amit azután megbosszulnak a háborús győzelem céljából. Korábbi példa erre a Reichstag felgyújtása, amit a nácik lengyel katonai ruhába öltözve hajtottak végre, és a földalatti kormány 9/11 akciója az Ikertornyok ellen az USA-ban, amelyet a muszlin terroristákra fogtak. Mindkét esetben a cél a világ befolyásolása volt a feltételezett támadó ellen, nem pedig az önvédelem.

Amióta a bolygón a két leginkább profitot eredményező dolog a háború és a banktevékenység (mind a kettőt előnyben részesítik), a fegyvergyártók vagy a bankárok mesésen gazdagok lettek, és a „legkisebb túlélése” alapgondolat egy önbeteljesítő jóslattá vált. Ez beszivárgott az összes nyugati kultúra nyelvébe és értékrendszerébe. A „lehet jogosan csinálni” gondolata átitatta a bolygó idegrendszerét és lelkét, létrehozva a zaklatás és önzés elfogadását, amely korábban elfogadhatatlan volt.

Most a ti dolgotok felkutatni az összes megmaradt Sötét gondolatot és érzelmet a Felemelkedésre való előkészület érdekében. Nektek úgy kell ezeket lerázni, ahogy a kutya rázza le magáról a vizet a hátáról. Legyetek biztosak a régi gondolataitok gyökereinek és indáinak forrásában! Maradjatok kapcsolatban minden időben a szívetekkel; vizsgáljatok meg minden nézetet és szokást, minden népi fogalmat, minden véleményt és bírálatot a tiszta Szeretet és Fény érzésével szemben! Emeli-e az eszme, a szokás, a gondolat irányultsága a rezgéseteket a Szeretet egy magasabb szintjére? Ha nem, akkor dobjátok el egy pillanatnyi visszatekintés nélkül!

Ez egy nehéz dolog kedveseim, mert éppen most mondtam nektek, hogy hagyjatok magatok mögött minden kedvenc útmutatót – a hitrendszert, amely egybeolvaszt titeket a családotokkal és a kultúrátokkal. Hadd újuljon meg a folyamat. Halljátok magatokat, amint a negatív gondolatra figyeltek: „Ez a személy rongyos ruhába öltözött. Nem figyelhetek rá, mert akar valamit tőlem, és én sietek dolgozni” vagy „A főnököm ma rossz hangulatban van. El kell kerülnöm őt, mert ő mindig kiabál az emberekkel, ha rossz a kedve.” Most nézd meg ezeket az eseteket (vagy bármilyen másikat, ami illik ehhez a helyzethez)! Mindkét viselkedés a félelmen alapul. A félelem lecsökkenti a rezgésszinteteket. Valamit tenni kell. Mi a rossz ezekben a megnyilvánulásokban? Ez azokból a nézetekből ered, amelyek félelmet hoznak létre, mint pl. „nekem nincs elegendő”, vagy „Félek, hogy megaláznak és ez pusztító lehet”.

Most lélegezzetek be a Szívelmétekbe, amely a szívetek központját és az agyatok központját köti össze! Kezdjétek mindig a szív érzéseivel, azután emeljétek fel azt, hogy irányítsa és informálja az elméteket! Menjetek vissza az utcasarokra, és hallgassátok meg, amit a szívetek mond: „Itt egy ember van egy történettel maga mögött. Biztosan szeretne beszélgetni. Lehet, hogy tudok neki segíteni egy pár dollárral, amióta olyan sok van nekünk. Csodálkozom…” A főnökkel, kezdhetitek úgy, hogy vajon miért van a főnökömnek olyan rossz napja? Lehet, hogy fel tudom vidítani, ha hozok neki egy csésze teát és megkérdezem, hogy érzi magát. Az egy rossz út, ha így viselkedik”

Láthatjátok, ha elmozdultok a hiányok gondolatától és az ego-és önrontási viselkedéseteket abbahagyjátok, az élet nehéz pillanatai egy lehetőséggé válnak, amelyek a fény és a remény egy sugarát hozzák el mások felé, akik nehéz helyzetben vannak gazdaságilag vagy érzelmileg. A Sötét gyakorlat megtanította nektek, hogy a saját érdeketekre gondoljatok, figyelmen kívül hagyva mások fájdalmait vagy felelősségre vonjátok a szenvedőt, mert nem törekvő, vagy mert lusta. Mi azt tanítjuk itt nektek, hogy mindenki kiválasztotta a lelke fejlődéséhez vezető módot. Ez nem ok a lustaságra – épp az ellenkezője. Az utcai eset lehet, hogy egy gazdag királyként élt korábbi élet volt és meg akart tapasztalni egy csomó olyat, ahol semmije sincs. A főnök, vagy másik személy, aki hatalmi pozícióban van mások felett és visszaél ezzel a hatalommal valószínűleg megtanulja elviselni, hogy a szülei kezében van és szüksége van rá, hogy újra megtanulja, hogyan kell másokkal kedvesen bánni. Mutassatok neki követésre méltó példát!

Kedveseim, ti a fáklyahordozók vagytok, azok, akik a változásra ösztökélitek az embereket magatok körül azzal, ahogyan reagáltok pillanatról pillanatra a napotokon történtekre. Mély hatást gyakoroltok mindenkire, akinek az élete érinti a tieteket, akár a legvéletlenebb módon. A ti energiátok árad belőletek betöltve a körülöttetek levő teret a szeretet vagy a félelem rezgésével, bármelyiket választjátok. Ne feledjétek, hogy a szorongás félelem és azt teljesen el kell távolítanotok az életetekből. Ha elfogadjátok a szeretetünket, akkor képesek lesztek megtölteni a szíveteket kedvességgel és nagylelkűséggel, amit mi érzünk irántatok. Ez a ti részetekké fog válni, mint a lélegzés. A szeretet ilyen állapotában nincs félelem, mert ismeritek Isten Szeretetét és védelmét, és képesek vagytok megérteni, hogy minden tapasztalat a mi Legnagyobb Jónkat szolgálja, nem számít, milyen nehéz lehet azt megérezni az adott pillanatban.

Még az én elítélésem és keresztre-feszítésem tapasztalata is a saját lelkem növekedésének és a kiterjedésének a forrása volt. Igen, tudtam, amikor a Földre jöttem Isten szavait tanítani, hogy egy erőszakos halálom lesz, de megérte. Sokat közületek tesztelésre választottak ki, különösen az utolsó inkarnáció alatt a Föld bolygó 3. dimenziójának valóságában. Sokan a „telítődés” folyamatában vannak, mert egyre kevesebb az idő az életleckék legizgalmasabb mostani időtartamának végéig. Nem lesz még egyszer ilyen esélyetek, kedveseim. Ne siessetek elhagyni ezt a növekedési lehetőséget; értékeljetek minden pillanatot, gondoljatok át minden kérdéses ügyet, érjétek el a ti legfelsőbb éneteket, amint kitartással és állhatatossággal magatokba szívjátok ezeket az értékes leckéket és a Hitet!

Ez az idő szeretett testvéreim a ti utolsó órátok lehet. Ideje van az elhatározásoknak, a fontos választásoknak és mindenek felett itt az ideje megtanulni a Szeretet igaz jelentését. A tiszta Szeretet a szív természetes kifejeződése, amely Isteni teremtmény és az Isten otthona. Éljetek a szívetek szerint, amint előtte sohasem! Merjetek teljes mértékben, kizárólagosan a Szeretetben létezni! Merjétek az érzéseiteket kiárasztani, amely körülvesz titeket a kedvesség, a megbocsájtás, az elfogadás és az öröm aurájával! Lássátok meg a Szeretetet a fákban, a galambokban az utcán, a legyekben az ablakon! Nézzetek a gyermekek szemébe és viszonozzátok az ő tekintetüket imádsággal! Ti vagytok az élet legjobb teremtményei. Öleljétek át az összes lehetőségetekkel és akaratotokkal és ti fel fogtok emelkedni mindennél magasabbra a Szeretetben és a Fényben. Ti emelkedtek.

Ölellek titeket. Sananda vagyok/Jézus, a ti bátyátok.

Átvette: Kathryn E. May, Október 11. 10 h


Régebbi írások
Még nincsenek címkék.
bottom of page