top of page

Sananda/Jézus – Új Szentírás 20. fejezet


Átvette: Kathryn E May, PsyD 2013. Octóber 20.

Itt az ideje, hogy új szemmel tekintsünk a jövő elé. Ti a Földbolygó Legsötétebb korszakát élitek meg. A felhő elkezdett szakadozni. Mindannyian újra meg fogtok tanulni énekelni és táncolni. Annál jobban fogjátok megtapasztalni a könnyed szórakozást, minél fiatalabbak vagytok. Emlékezni fogtok, milyen nehéz volt az elmúlt években, és ez az ellentét olyan reakciót és örömöt fog létrehozni, hogy nem tudjátok abbahagyni a mosolygást. Látjátok, honnan jöttünk a magasabb dimenziókba, és mi láthatjuk a ti idővonalatoknak a vezetését a jövőtökbe, annak minden állomását a Felemelkedésbe.

Kezditek megérteni a Felemelkedés mélyebb jelentését, hogy miről van szó valójában. Természetesen emelkedést jelent, felfelé történő elmozdulást, de ezt nem csak lelki vonatkozásban, hanem érzelmi és spirituális érzéseket is tapasztalni fogtok, ha felemelitek a rezgéseteket egy magasabb szintre. A fontos dolog – a szívetek állapota.

Az emberiség számára ez egy hosszú, örömtelen időszak volt eddig. Elvesztettétek a kapcsolatotokat a ti szerető Teremtőtökkel, aki a Szeretet. Elvesztettétek a boldog kapcsolatot Anya/Atyaistennel, mert olyan sokan tanították, hogy féljetek az ítéletétől és a büntetésétől, amelyről azt éreztétek, hogy elkerülhetetlen a bűneitek miatt. Ironikus, hogy a bűn fogalmát a Reptiliánok találták ki, akik minden ember szívében félelmet akartak teremteni azzal a céllal, hogy irányíthassák az emberek érzelmeit. Ha egyszer egy ember félelemben él, akkor őt könnyű befolyásolni. Keményen fog dolgozni, hogy elkerülje a fájdalmat és a büntetést.

Ebben a helyzetben az a nevetséges, hogy azok a dolgok, amiket „bűnnek” kiáltottak ki, annyira hozzátartoztak minden ember normális állapotához, hogy gondot okozott, hogyan lehet azon túljutni. A mostani időkig a nyugati világban és keleten még jelenleg is létezik a szerencsétlen félelem és rémület, amelyet a fiataloknak érezniük kell, ha szexuális vonzódást éreznek egymás iránt. Ahelyett, hogy ünnepelnék az egymás iránti mély érzelmüket, ők félnek a szüleik rosszallásától, akik várhatóan fenyegető veszélyekről fognak beszélni és rosszalló pillantásokat vetnek. A Szerelmet különválasztották a szerelem szexuális megnyilvánulásától és egy új ellentét keletkezett a kapcsolatokban. Ez mindennapossá vált azok számára, akik megélik a szerelmet szexualitás nélkül és a szexet szerelem nélkül, bár néha a kettő kombinálódik.

A másik probléma akkor keletkezett, amikor az emberek meggyőződtek arról, hogy a harag vagy a rosszallás bármilyen formája teljesen mindennapi lehet, még azon a ponton is, ahol az önvédelem összekeveredett a „bűnös” agresszióval. Ez egy alkalmas lehetőség volt a visszaélésre törekvő Hatalom Ami Van számára, amely a jogfosztottá akart tenni mindenkit, aki hajlamos volt harcolni azért, hogy megtartsa a szabadságát. Ezzel a csavaros trükkel győzték meg a személyeket arról, hogy az elnyomókkal szembeni fellépéssel nem tudják megvédeni magukat.

A tanításom nagy része a Szeretet kinyilvánításának a megtanulását segítette, hogy az emberek minden kapcsolatukban ezt tegyék és most is ez a célja a munkánknak, amelyet a Felemelkedésért folytatunk. Ti azonban úgy kezditek ezt, mint egy újszülött, akinek szüksége van kijelölt irányokra és elfogadókészségre, mielőtt megtanuljátok elfogadni az érzéseiteket, minden benyomásotokat, amely része a ti dicsőséges emberi tulajdonságaitoknak. Csak ezután tudjátok megtanulni a normális alkalmazkodást az élethez, amely egy gyerek számára magában foglalja a csalódottságot, a haragot, irigységet és a félelmet. Ezeket az érzelmeket egyensúlyba lehet hozni folyamatos támogatással és kedves vezetéssel – különösen, ha az egy felnőttől jön, aki folyamatosan nyugalmat, szeretetet és hosszú távú kilátást áraszt.

A tanításnak ez a formája majdnem lehetetlen a Földi hatalmak kultúrájában. Itt mi reméljük, hogy korrigálni tudjuk az intolerancia és az ítélkező kárhoztatás hagyományát az olyan dolgok irányába, amik titeket ragyogóan kreatív és hatékony emberi lénnyé tesznek. Azok, akik másokat elítélnek, azt színlelik, hogy Isteni munkát végeznek. Nekünk azzal kell kezdenünk, hogy a bennetek levő szégyen- és a bűnösségérzetet kisebb vétekké és sajátossággá váltsuk fel, amelyek, biztosítalak titeket, nem azokat érintenek, akik a Mennyország Kapujában vannak.

A szégyen egy mérgező, leromboló érzés. Ez nem ugyanaz, mint a sajnálat és a bűntudat, amely egy mélyebb egység, a Felsőbb Énetek visszhangja. A bűntudat egy tudatos dolog a Legnagyobb Jóval egyetértésben. A szégyen másrészről a félelem szüleménye, hogy mások mit gondolnak rólatok és lehet, hogy nagyrészt tudatalatti. Azok a más emberek, akik titeket megítélnek, lehet, hogy pontos világnézettel rendelkeznek, lehet, hogy nem, és többségében rosszul értelmezik azt, Isten mit jelent.

Én tanárként, barátként és testvérként jövök, hogy beszéljek a Világ Istenéről, ahogy én érzem őt a szívemben, ahogy hallom a fülemmel, és ahogy látom őt a szememmel. Igen én vagyok az Isten fia, de nem én vagyok az egyetlen Fiú. Mi mindannyian a Teremtőnk Szeretetéből születtünk; nem létezik más kezdet. Mi mindannyian együtt fogunk élni az örökkévalóságban az Egy Egységében. Az Egység nem igényli a felismerést azok részéről, akik össze vannak kapcsolva; egyszerűen van, nem lehet másképp.

Jó érzés tudnotok, hogy Isten szeret titeket? Ha ez nem hoz létre bennetek különösen jó érzést és békességet, akkor nem engeditek meg a Szeretetnek, hogy a szívetekbe áramoljon. A szívetekben van egy rekesz, amely minden feltöltekezés titkát őrzi; ezt mi a ti szívelméteknek nevezzük. A szívetek mélyén intelligens sejtek vannak, amelyek ugyanolyan genetikai anyagból vannak, mint az agyatok, és amelyek segítenek megérezni az Igazat és felfogják a Szeretet elektromos jelét. Sokan ezt intuíciónak hívják, de ez sokkal mélyebb és teljesebb, mint az a jelenség, amit „előérzetnek” vagy „belső megérzésnek” mondotok.

Dolgozzatok most velem a szívetek receptorainak (érzékelő pontjainak) újraaktiválásán, amely meg fogja engedni nektek a Szeretet felfogását, és ezzel együtt a tudást, amely a Felsőbb Énetekkel való teljes kapcsolatból ered. Látjátok, ez a hozzáállás egy teljes megtapasztalást eredményez. Magában foglalja a szívet, az elmét és a lelket és ez egy neurológiai (ideg-) rendszer, amelyet tudományos műszerekkel igazolni lehetne, ha a műszereitek érzékenyebbek lennének. A mostani mérőeszközeitek képesek megmutatni az energiaáramlást egy olyan személyben, akinek a receptorai tökéletesen aktiváltak, de a ti tudósaitok még nem értik ennek a finom energiának a jelentését.

Most azt mondom, ti kapcsolódni fogtok a Felsőbb Énetekkel. Ez az, amit ti az elektromos energia- kapcsolatban a harmadik pontként nevezhetnétek. Kezdjétek a szívetekkel! Érezzétek az erőteljes energiát, amely a szívetek központjából árad! Ott a központban meg fogjátok érezni az Én Vagyok Jelen erejét – a jelenlét, az élet és a ti teljes életetek tapasztalatának tudatos ismeretét.

Azután érezni fogjátok a ti Én Vagyok Jelen tudat élményét, amelyet a Felsőbb Énetekkel való kapcsolat aktivált, a lelketek lényege, amely közvetlenül a fejetek felett van. Ez az a lényeges kapcsolat, ami megengedi nektek, hogy multidimenzionális (sok-dimenzionális) tudatban éljetek. Ez a ti közvetlen kapcsolatotok Istenhez, a korábbi életeitek tapasztalatának tudásához és a Szeretet állandó áramlásához, amely az Univerzum alapvető lényege.

Kedveseim, ez a ti térképetek a felemelkedéshez. Gyakoroljátok és mindig érezzétek, hogy egy új lehelet lép be a testetekbe! Gyakoroljátok, amikor végigmentek egy szobán! Gyakoroljátok, amikor leültök enni! Gyakoroljátok, amikor mosolyogtok, ha vigyáztok egy gyerekre, ha zuhanyoztok, ha érzitek a napsugarat az arcotokon! Ezt ti lelki feltöltődésnek nevezitek. Folytassátok a gyakorlatot és érezni fogjátok a jelenlétemet magatok mögött, a kezemet a vállatokon, ahogy felvidítalak titeket.

Könnyebbnek fogjátok találni a kezdetet a Felsőbb Énetek energiájának megismerésével, lehozva azt az agyatok központjába, követve a Fény áradását, amely az Első Teremtőtől, az Univerzum központjából, a nagy Központi napból árad le. Engedjétek azt leáradni közvetlenül a Felsőbb Énetekből az agyatokba a fény belső csatornáin keresztül! Figyeljétek az energiát, ahogy áthalad rajtatok a torkotokon keresztül a gerincetek mellett a szívetek területére! Fellobban a létetek tüze, az évek bölcsessége és az Én Vagyok Jelen lényege. Otthon vagytok.

Egyszer megérzitek a három-rész kapcsolatot, és megtapasztaljátok az emberi létetek Igazát és erejét – azt a lehetőséget, hogy teljes harmóniában éljetek a környezetetekkel, mert a belső környezetetek a Szeretet, a Fény és az Egység. Örülök, amikor azt látom, hogy közületek olyan sokan azon dolgoztok, hogy ez számotokra valósággá váljon. Törjetek előre kedveseim! Ti a korok leckéit tanuljátok és a Küldetésetek betöltése felé léptek, a születésből adódó jogok felé.

Ereszkedjetek le mélyen magatokba és hatoljatok le még mélyebbre, amíg megtaláljátok magatokban azt a részt, ahol végtelen szeretetet tudtok érezni azok a fiatal gyerekek felé, akik ti voltatok, a tudatos magatok felé, akik mindig voltatok és a kiterjeszkedett énetek felé, akik ebben a pillanatban vagytok, akik növekednek, tanulnak, fejlődnek és tökéletes képességeik vannak a változásra. Az egész Univerzum a tágulás és a változás folyamatában van. Ti együtt fogtok tágulni a ti szeretett Földanyátokkal, mert a ti dolgotok az, hogy kutatók, teremtők és feltalálók legyetek! Legyetek merészek! Hagyjatok minden régi elképzelést és ügyet magatok mögött! Közeledjetek a csillagok felé és a csillagok közelíteni fognak hozzátok!

Az Egység, az újraegyesülés és az öröm ideje elérkezett. Hamarosan dicsőséges ünneplés közepette kapcsolódni fogtok a ti Csillagtestvéreitekkel. Figyelmeztessétek a barátaitokat – mégha kételkedőek és hitetlenek is. Mondjátok meg nekik, hogy nézzék meg a videók százait, amelyek a csillaghajók fényeit és mozgását mutatják. Ők piros, zöld és fehér fénnyel jeleznek nektek; izgatottak, hogy üdvözölhessenek titeket. Hamarosan újra találkozni fogtok.

Ölellek és szeretlek titeket. Nagy várakozással egy gyönyörű év-végére, sokkal inkább, mint tűzoltásra vagy ígéretekre a ti Sanandátok/Jézusotok.

Átvette: Kathryn E. May, October 20, 2013.

www.whoneedslight.org


Régebbi írások
Még nincsenek címkék.
bottom of page